Treenaus mielessä? Silloin tärkeintä on motivaatio! Näin löydät sen!

Niinhän se on, että kaikkein tärkein asia liikunnan tai kuntosalitreenin aloittamisessa ja ylläpitämisessä on motivaatio. Sitä ei ole valitettavasti kaupan, kuten vaikkapa lisäravinteita. Se on vain löydettävä.

Fitnessin MM-kakkonen Henna Peltonen on laatinut Terveyden Asialla -verkkolehdelle kymmenen motivoinnin askelmerkkiä, joihin hän itse luottaa. Nyt puhutaan henkisistä jutuista ja unohdetaan vesipullot ja lisäravinteet. Nyt puhutaan motivaatiosta.

Miten sitten motivoitua? Tässä pari vinkkiä alkuun:

-On elintärkeää, että kaikki mitä elämässäsi teetkin, teet itsesi takia, et muiden! Mutta luovuttamisen hetkellä tämäkin toimii motivaattorina; Mieti kuinka mahdollinen vihamiehesi nauttisi jos epäonnistut. Haluatko suoda sen ilon?

-Ota kehityskuvia. Vaikka aluksi ei tee mieli kuvata kroppaa bikineissä, matkan varrella juuri nuo kuvat kertovat kuinka paljon olet kehittynyt. Vaaka ei näytä aina koko totuutta ja itse sitä muutosta ei aina valitettavasti näe vaikka kehitystä olisikin tullut hurjasti. Kuvien avulla pystyt heikkoina hetkinä seuraamaan kuinka paljon tuloksia on tullut.

Kaikki TOP-10-vinkit löytyvät sivustolta.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Henna Peltonen, motivaatio, motivointi, treenaus

Kommentit

Oma kommentti