Tsekkaa tämän jenkkijulkkiksen uudistunut hiuslook – puolesta vai vastaan?

Amerikkalainen superpoppari Katy Perry on viime aikoina vaihtanut tiuhaan hiusväriään. Ennen mustahiuksinen typykkä vaalensi ensin ruskean sävyiseksi ja siitä vielä blondiksi, mutta nyt on tainnut tällä neidillä sekoittua hiusväripurkit ja pahasti.

Katyn kuontalo on tätä nykyä räikeän pinkin värinen, jep kuulit oikein, pinkki. Räväkän muutoksen takana saattaa olla sama ongelma, joka oli aikoinaan popkuningas Michael Jacksonilla, lapsuuden traumat. Sillä Vanity Fair -lehden avoimessa haastattelussa Katy Perry paljasti menettäneensä lapsuutensa vanhempiensa tiukan kristillisen uskonnon takia. Hänen vanhempansa eivät esimerkiksi antaneet Katyn lukea mitään muuta kirjaa kuin Raamattua ja kuunnella mitään muuta musiikkia kuin gospelia. Lehden kannessa neitokainen poseeraa tavoilleen uskollisena varsin rohkeasti, stara.com kertoo. The Sun -lehti julkaisi Katysta otetun kuvan nettisivuillaan.
 
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/bizarre/3728685/Thats-a-Perry-bold-look-Katy.html

Teksti: Hymy
Avainsanat: Katy Perry

Kommentit

HYMY HALOO?!?Miks jossaan suomalaisessa lehdessä suomalaisten pitäisi olla puolesta/vastaan jonkun amerikkalaisen henkilön hiuksista???Ketä kiinnostaa ja yleensä miksi pitää koko ajan olla mitä erilaisimmista asioista puolesta tai vastaan?Kyseessä on ihan oikea ihminen ja jos hänestä kyseinen hiusmalli tuntuu tällä hetkellä hyvälle,niin se on pääasia – ei mitä mieltä jotkut suomalaiset asiasta ovat.

Oma kommentti