Tuire Mikkonen eri mieltä Nina Mikkosen kanssa

Tuire MikkonenTimo T.A. Mikkosen ex-vaimo Tuire Mikkonen kauhistelee Iltalehdessä Mikkosen uuden vaimon, Ninan, päivähoitopuheita.

– Ei kotiäitiys ole pyhä asia. Eikä sillä ole mitään tekemistä natsi-Saksan kanssa. Lastentarha-ajatus lähti tietääkseni liikkeelle DDR:stä, jota ei edes ollut olemassa natsien aikana. Sitten huomattiin, että sikäläiset ihanteet eivät sopineet Suomeen, kuten eivät tietenkään sopineetkaan, Tuire Mikkonen lausuu Iltalehdessä.

Nina Mikkonen avautui TV1:n keskusteluohjelmassa tavalla, joka on saanut kohun aikaiseksi. Mikkonen haukkui keskusteluseuranaan olevan kirjailija Jarkko Tontin eikä antanut hänelle lainkaan suunvuoroa. Kyse Timo T.A. ja Nina Mikkonenoli siitä, onko lasten päivähoitojärjestelmä hyväksi lapselle vai pitäisikö yhteiskunnan satsata kotihoitoon.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jarkko Tontti, Nina Mikkonen, Timo T.A. Mikkonen, Tuire Mikkonen

Kommentit

Lasten paikka on siellä jossa he voi tavata ikäisiään, näin heistä tulee sosiaalisempia ihmisiä, nyt on nähty toivottavasti ei enää nähdä tv lähetyksissä ihmisiä jotka huutaa hullunkiilto silmissä, eikä kuuntele toisten puheita.
TULEE HITlLERIN JÄLKELÄISET MIELEEN.

kyl näkee et kannattaako kasvattaa lapset kotona.. hitlerin äitikin oli varmaan ylpeä pojastaan.

Hyvä Tuire! Onkohan muuten Timo Maksanut jo erään joulun kalat safulle…

Kyllä Mikkonen joka keskeytti Tontin puheen jopa sanoi, että Tontti ei saa puhua vuorollaan.
Raukkamaista käytöstä Mikkoselta, jos ei osaa käytöstapoja pysyköön kotiäitinä. SIVISTYS LIENEE SIINÄ PERHEESSÄ VIERASTA.

Katsopaaka ylen arenasta se keskustelu uudelleen kyllä kirjailia tontti puhui ninan puheen päälle ja keskeytti ninan puheenvuoron. Kyllä tämä tuntuu työssäkäyville naisille kovalta paikalta kun heittävät kasvatuksen muille! Se ilta on niin lyhyt olla lapsen kanssa. Taitaa olla huono omatunto kun on niin hyökkääviä kirjoituksia ninaa vastaan ”vai onko osa niin mielenvikaisia kuin hitler hullu mikä hullu eikä sille mitää voi vaikka äiti onkin ollut kotiäiti” tontti puhui ettei kaikki lapset pääse hoitoon,mutta meillähän on laki että kaikki hoitoa tarvitsevat lapset on saatava paikka, jopa sellaisten lasten joiden toinen vanhempi on kotona ei Tontillakaan näköjään ole asioista tietoa OPETUSMINISTERIKIN JÄTTI VIRKANSA KUN RUPES OMATUNTO KOLKUTTAA kirjoitti lehdessä ettei olisi voinut antaa itsellen anteeksi kun ei nähnyt lapsia iltaisin kun nukkuivat Tämä meininki on mennyt ihan överiks 70 luvulla äidit lähti joukolla töihin kunnat alkoivat tukea päivähoitomaksuissa ja samantien alkoi vapaa kasvatus. rajat ja välittäminen lapsistaan luovat turvaa (kahden lapsen äiti)

” Hitlerinkin äiti oli koti äiti! ” siinä ajateltavaa.
On sanonta puhuu paljon tekee vähäntöitä.?

helena: eihän miniäsi mikään kotiäiti ollut, jos kerran perhepäivähoitajana toimi… palkkaakin siitä saa. Ja vaikka perhepäivähoitaja hoitaisi myös omat lapset, niin huomion joutuu jakamaan myös hoitolapsille.

Kovat on N.Mikkosen kommentit huonoista äideistä, laukokoon tuollaisia kommentteja vasta kun on edes omansa täysikasvuiseksi kasvattanut.

Aikooko Nina eduskuntaan? Loppuuko TimoTA Mikkoselta rahat elättää koti-rouva?
Luulen jotain olevan, kun julkisuuteen on tullut. Muuten kai ihan sama mitä kukakin ajattelee.

Sivistynyt ihminen ei huuda ja keskeytä keskustelukumppania, niin kuin Mikkonen tv keskustelussa, siitä voi vedää johtopäätökset itsekukin.

nita fani jos siihen nyt tuli yks kirjoiturvirhe kotona(kasvaneilla) lapsilla tarkoitan sit� ett� olen huomioinut miten tasapainoisemman el�m�nalun lapsi saa kotona. jos sinulla lapsi kastaa tai kastuu on sinun parempi vied� lapsesi hoitoon ! olen 9 lapsen MUMMO ja 5 lapsen �iti ja olen todella huolestunut kun meill� nuoret voivat huonosti

HEI HELENA MITÄ LAPSET KOTONA KASTOIVAT????? ON MINUSTAKIN TÖRKEÄÄ EI KUN TÄRKEÄÄ ETTÄ LAPSET SAAVAT KASTAA KOTONA EIKÄ MUUALLA KUN KOTONA MUUALLA KUN KOTONA LAPSET VOIVAT KASTUA!!!!!!!

Säälittävää kielenkäyttöä Tv ohjelmissa.

OLEN NINA MIKKONEN KANSSASI SAMAA MIELTÄ IHMISISTÄ ON TULLUT NIIN AHNEITA ETTÄ EI SIINÄ PALJON LAPSEN ETUA AJATELLA. EI MUUTAKO LAPSI AAMUSTI REVITÄÄ PUOLIUNISENA SÄNGYSTÄ JA LYKÄTÄÄN VIERAASTA OVESTA SISÄÄN NÄIN TEKEVÄT VARAKKAATKIN IHMISET JA KAIKKI URA NAISET. MINIÄNI JÄTTI KOLMEN LAPSEN ÄITINÄ LASTENTARHANOPETTAJAN VIRAN JA ON TOIMINUT 22 VUOTTA PERHEPÄIVÄHOITAJANA SIVUSTA SEURANEENA KOTONA KOULUIKÄÄN KASTANEILLA LAPSILLA JA HOIDOSSA KASVANEILLA LAPSILLA ON SUURI ERO SEN HUOMAA JOPA KESKITTYMISESTÄ PUHUKOON ASIANTUNTIAT MITÄ HYVÄNSÄ LAPSEN PAIKKA ON KOTONA JOS NIITÄ KERTAKAIKKIAAN HALUAA

Onko rohkeus peruste lastenkasvatuksessa? kyllä asiallinen keskustelu, ei huutaminen ja keskustelujen keskeyttäminen.
siinä lapset saa oikeata oppia!

HYVÄ Nina Mikkonen,vihdoinkin löytyi tarpeeksi rohkea sanomaan lasten päivähoidosta TOTUUDEN.Olen samaa mieltä ollut jo 35 vuotta.Koti on lapsen paras paikka ja äiti ja isä parhaat ja luonnollisimmat hoitajat ja kasvattajat

Kyllä pidetään vain lapset minkkihäkissä ei lasketa toisten ikäistensä seuraan, syötetään heille kaikenlaista ropakantaa, niin saataan ihmisiä joilla ei ole mitään käytöstapoja, huudetaan vain toisten puheen päälle.
KYLLÄ HÄVETTÄÄ TÄLLÄINEN KÄYTÖS!!

KÄYTÖSTAPOJA MISSÄ LAITOKSESSA TÄLLÄISIÄ OPPII.HE HE HE!!!

Niina TTA Mikkola on hottis! Heti ottaisin siltä piiskaa! Niina pliis ota yhteyttä! Nimi ja osoite toimituksessa.

Mäkin haluaisin maata kotona sohvalla kasvattaen persettäni, mutta kun on tuota talolainaa ja sitä haluaisi ostaa kaupasta muutakin kuin tyhjän muovikassin -> palkkatöitä se on Rkele tehtävä. Olisi pitänyt nuorempana olla viisas tyttö ja pokata joku kuudenkympin ja kuoleman välissä oleva rikas dementikko, mutta niitä ei kaikille ole tarjolla. Toki selkeästi (todistetusti!) kotiäitiys ja järkevän aikuisseuran puuttuminen pehmentää pään..

Mä en vieläkään ymmärrä millä kredibiliteetillä Nina Mikkonen kutsuttiin _keskusteluohjelmaan_ ja vielä älykkään vastaväittelijän kanssa – taisi YLE kaivata lisää säpinää Nina Mikkosesta ja hänen Oikeista Mielipiteistään? Nina Mikkosen nimissä on muuten epävirallinen maailmanennätys sarjassa ”Hitler -kortti esiin ihan muun keskusteluaiheen aikana”; Nina TA Mikkonen teki sen 9 hämmästyttävässä sekunnissa :O! Ja ihan aiheeseen liittymättä! Aasinsilta oli ehkä euroopan historian pisin!

Waiki, en tiedä, millä paikkakunnalla pojanpoikasi on tarhassa, mutta näemmä hieman eri piirissä, kun meidän lapset. Tarhan hoitajat ovat aina iloisia ja empaattisia, ei mitään valittamista. Lapsetkin odottaa innoissaan, kun puuhaavat paljon kaikenlaista, on peliä, leikkiä, retkeä, harrastusta, uintia ja vaikka jos mitä. Olen enemmän, kuin tyytyväinen, että voin jättää lapset tarhaan osaaviin käsiin huolettomin mielin.

surullista katsottavaa huonosti käyttäytyvän ihmisen ”purkausta”

Nina M. oikeessa. Katson pojanpoikani tarhaa tänään. Penskat kiroilee ja oppii tasan tarkkaan kerhosta, turha muuta vänkää. Tarhan palkatut niin tympeetä porukkaa kun olla voi. naama v… tun mutkalla, kun joutuu tekee töitä. HALOO!!

Helppohan se on huudella, kun ensin pokaa naimisissa olevan varakkaamman miehen, joka rakennuttaa pilvilinnan.
Mitenhän olis n.mikkosen asiat jos olis aikanaan pokannu ihan oman ikäsen tyypin (ja EI naimisissa olevan), tehnyt mukelot ja päälle ottanut asuntolainan, vois olla niin että rouvan pitäs tehdä töitä siinä missä sadat tuhannet muutkin äidit.

Varmasti suomessa on naisia jotka haluais pysyä pelkästään kotiäiteinä, mutta kun se vaan ei taloudellisesti ole mahdollista. Siitäkin huolimatta on paljon hyviä äitejä jotka hoitavat kympillä homman kotiin.

Aina kun tää n.mikkonen suunsa aukaisee niin sieltä ei pääse kun sammakoita! Eikä käytöstavoista ja toisen ihmisen kunnioittamisesta ole tietoakaan. Itsekäs akka! Miks ihmeessä sen pitää sen työntää toi ruma pöhöttyny ruhonsa julkisuuteen. Pysys siellä missä sen kuuluukin, neljän seinän sisällä ja olis hiljaa!
Suosittelen myös lisäksi enemmän liikuntaa, ja kevyempää ruokavaliota.

Mä kerran jostain RIta Tainolan haastiksesta luin jotain pelottavaa. Siinä Rita kertoi menneensä haastattelemaan Mikkosia. Kuvaaja oli mukana.

Sieltä tulivat nää nassikat, mitä lienevät olleet Mikkosen kakarat joitain 5-vuotiaita, kravatit ja suorat housut tanassa kättelemään Tainolaa: Hyvää päivää, toimittaja Tainola.

Öööh… Käytöstavat on ok, mut pitäisikö lasten saada olla jotenkin ikäisiään. Mua puistatti se Tainolan kuvaus siitä jutusta.

Toivon, T.A., että kummastakin pojastasi tulee sivari. Ja niin voi tullakin.

Menkää youtubeen ja katsokaa NINA MIKKONEN.

Jessus mikä meininki. Herra jumala. Tervettä päivää teillekin!

katselin netistä ton pätkän ja kyllä oikeasti hävetti mikkosen puolesta… itse olen kotona ollut lasten kanssa jo yli 7 vuotta mutta silti nuo puheet olivat jotain todella outoa… onkohan rouvan tai niin kotiäidin mieleen tullut että joissakin perheissä on pakko mennä töihin, raha vaan ei riitä kotona oleskeluun.

Kuka edes viitsii kommentoida Timo T.A.ta. Vaimonsahan on samanlainen.

Surullista.

En nyt viitsi puhua enempää, ettei syytetä kunnianloukkauksesta, mutta sanotaanko nyt näin, että itsekeskeisyys ja narsistisuus, ne kyllä loistavat kilometrien päähän.

Vai että kampaajamestari Niina? Niin oli ”kotiäidin” näköinen, että olisi voinut edes tukkansa laittaa ammattilaisella, ylikasvanut rasvaletti hapsotti joka suuntaan, eikö osaa edes omaa ammattiaan? Kilojakin näytti kertyneen siellä metsässä piirileikkiä lasten kanssa mennessä. Eikö hän edes liiku lastensa kanssa?

Jos Tööttöööllä on yhtään järkeä päässä, hän häpeää. Sama koskee ”kampaajamokaajaa”.

Hyvä, Tuire, että pääsit noista eroon!

Toiselle suunvuoron antaminen tv-keskusteluissa edellyttää hyviä tapoja. Onkohan Nina Mikkonen ollut pienenä sitten tuossa paheksumassaan päivähoidossa, kun ei ole tuo tapa tullut hänelle tutuksi.

The Mikkosten kommentit päivähoidosta ovat sitä luokkaa, ettei niihin voi kyllä edes kannoittua. Kannattaa jättää omaan arvoonsa.

Hienoa, Tuire!

En voi ymmärtää Timo törtön vaimonvaihtoa, en mitenkään…

Olen aina pitänyt Tuirea fiksuna naisena ja hänen tämänpäiväiset kommenttinsa kyllä tukevat asiaa.

Oma kommentti