Tukiainen ei palaakaan julkisuuteen

Kohutanssijatar Johanna Tukiainen on pitänyt jo pian pari kuukautta hiljaiseloa lukuunottamatta blogiaan, jota hän harvakseltaan päivittää. Tuksun tulevista projekteista on pitänyt mediaa hyvin ajan tasalla energinen tuottaja-manageri Tuija Järvinen, joka kertomansa mukaan on itsekin jo joutunut maistamaan julkisuuden nurjaa puolta.

Tuksu lomaili kesällä Varkauden-mökillään, josta hän lennähti ystävänsä luo Como-järvelle Italiaan. Siellä hän asustelee puheittensa mukaan vaatimattomasti George Clooneyn naapurissa.

Nyt Tuksu on Hymyn tietojen mukaan siirtynyt lomailemaan Milanoon, eikä hän aio tehdä paluuta Suomen kamaralle ja julkisuuteen vähään aikaan. Syyskuun puolivälissä Tukiainen nousee nimittäin jo Miamin-koneeseen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, George Clooney

Kommentit

Tuksuhan voisi yrittää iskeä itselleen vaikkapa Silvio Berlusconin. Hänhän on myöntänyt pitävänsä suomalaisista naisista (ja Tuksuhan on varmasti yli 18-vuotias).

Niin siis, palasi jo julkisuuteen! Ja kohta savon ainoa julkkisnainen sanoo painavan sanan…

Mites käy sen ainoan jäljellä olevan tämän vuoden keikkakalenterissa olevan keikan? Meinaan ne Hymyn 50-vuotisjuhlat 😀

Kuka nyt Suomeen edes haluaisi palata, kauhea loskainen ja pimee maa jossa kaunaisia ja katkeria ihmisii? Ruotsikin on paljon kosmopoliitimpi.
Helsinki muistuttaa Neuvostoliittoa.

Että Tuksu ei tule enää tänne Suomeen örveltämään?
Voi tätä onnen päivää! Mieheni vuoristoneuvoksen sanoja lainatakseni.

Mahtavaa Upeeta! Loistava uutinen influenssan kourissa olevalle! Ehkä maailmassa on sittenkin oikeudenmukaisuutta. Hyvät jatkot Tuskulle ja toivottavasti emme kuule sinusta enää koskaan!

Ai mille tulevalle miehelleen? Meinaatko, että se tuossa kunnossa saisi jonkun kiinni?

Johanna on tullut järkiinsä. Toivon mukaan ei kerro tulevalle miehelleen menneisyydestään mitään, ja saa näin mahdollisuuden aloittaa elämänsä ihan uudelta pohjalta.
Toivon Johannalle kaikkea hyvää.

Juu ei palaa, uskotaan. Kuulemma huomenna ei aurinko nouse ollenkaan Utsjoella ja puolet Suomen ministereistä eroaa vaalirahajupakan vuoksi. Niin ja energinen manageri on pitänyt hyvin mediaa ajan tasalla tuksun projekteista….

Toivotaan nyt kaikki hartaasti että joku rikas ja komea liikemies ihanan Jossun joko milanossa tai viimeistään miamissa bongaa. Toivotaan vielä sen verran että Johanna ei IKINÄ palaa suomeen, vaan luovuttaa ihanan vartalonsa ja kauniit kasvonsa vaikkapa sitten italian lehdistön kiinnostuksen kohteeksi.

Oma kommentti