Tukiainen ei suostunut rasvaimuun

TukiainenJohanna Tukiainen suuntaa tänään Gambiaan lomalle. Sieltä hän jatkaa vanhempiensa luo Tukholmaan. Kyseessä on stressiloma.

Julkisuudessa kohuleidi on hiljattain valitellut pahaa oloaan ja sitä, että tuntee olonsa rumaksi ja ylipainoiseksi. Liekö tämä ollut syynä siihen, että Johannalle ennätettiin jo tarjota sponsoroitua rasvaimua vatsaan ja reisiin.

Hymyn tavoittama Tukiainen myöntää, että tieto on oikea.

-En kuitenkaan suostunut, sillä olen kuullut kamalia tarinoita toimenpiteistä. Eräälle ystävälleni tehtiin rasvaimu, ja hän oli operaation jälkeen todella pitkään kipeänä, Johanna toteaa Hymylle.

Hymyn tietojen mukaan toimenpiteen olisi sponsoroinut suomalainen plastiikkakirurginen klinikka.

Teksti: Hymy

Kommentit

Naurettavaa puhetta, Johanna Tukiainen on todella kaunis suomalainen nainen, kyl sen nyt kuka tahansa huomaa: http://www.glamourdolls.fi
Upeita vaatteita, koruja ja tyyli, staramenoa!

”pitää olla pikkasen pläskii, PLÄSKII PLÄSKII..” On tää ihan mukava sivuharrastus, kattella tukiaisen säälittäviä pyristyksiä olla muiden silmissä ”glamour”, niin stressaantunut ja kiireinen että ”stressilomalle” pitää lähteä joka toinen viikko (aiheuttamaan ittelle lisää stressiä dokaamalla ittensä putkaan jne). Täytyy myöntää että kyllä ainakin minä saan hyvän fiiliksen, kuinka ihanaa mun elämä onkaan :). Kiitos Tuksu että uhraudut puolestamme. Aidosti ja oikeasti. Koska kyllä sen näkee että et ole hyvinvoiva 🙁

Onks noissa riipputisseissä muka silikonit?? Pakko olla jonkun halpis eesti kirurgin jälkeä.

mutta kyllä Tukiainen TARVITSEE rasvaimua..
sääli, ettei mene. tai sitten vain sanoo, ettei mene ja onkin imetty jo pari viikkoa pläskiä Tukiaisen pakista ja pakaroista.

Rasvaimu on kyllä oikeastikin huomattavasti rajumpi operaatio kuin rintaleikkaus… Siinähän poistetaan kehon omaa rasvaa, rintaleikkauksessa vaan lisätään tavaraa. Eli ymmärrän kyllä hyvin tuon päätöksen, rasvaimut ovat todella pelottavia, yäk!

Olen kuullut, että silikoonien asentamisen jälkeen on kanssa tosi pitkään kipeä. Eikös se sattunut Jossuun?

MIIIINÄ olen lähdössä kanssa Gambiaan mutta 2 viikoksi ! Ja Betty Ford Clinic jenkeissä on tarjonut minulle henkilökohtaisesti useaan eri otteeseen hoitoja mutta olen kieltäytynyt niistä. Mahtava tumma hiustenpidennykseni on lyömätön saan siitä joka päivä kehuja kadulla ja taksissa. Kauniit vaatteeni teetän Pariisissa couture ateljeessa enkä suinkaan sorru valmis vaatteisiin. Tyyli se olla pitää ! Olen jo käynyt vuosia sitten Hankenin. Ja tuttia on tarpeeksi ettei tarvitse blogia pitää tai vispaa halvoissa pubeissa. Ei kuulkaa, olen erittäin tyytväinen elämääni ! Siskoni on tosi upea ja usein pyydetty kuvauksiin mutta hän kieltätyy kohteliaasti koska hän ei todellakaan tarvitse ylimääräistä sen takia. Solong darlings !

Tissit voi fiksata jopa kahteen otteeseen, mutta rasvaimuun ei uskalla mennä? :))

kunnioitettava päätös kyllä tukiaiselta, kerrankin.
Hyvä Johanna 🙂

mahtaa pikkuhiljaa kolahtaa itsetuntoon tuollaiset ”tarjoukset”…Jos mulle tehtäisiin tuollainen tarjous, miettisin ehkä ennemminkin tosissani kuntosalijäsenyyttä sekä elintapojani….

Mulla oli muuten glamourinen hetki eilen illalla kun kävin alkossa. Samaan aikaan siellä näet oli eräs tunnettu kiekkoilija, sekä radiosta soi Justin Timberlake. Huomaamattani olin siis ajautunut julkkisten sekä kuohuviinien keskelle , ja siellä bilemuusikista vastasi mm. Justin Timberlake, ja mulla t-paidassa villaneuleeni alla luki vielä MAIJAMI VAISS….että sattuu sitä näköjään meille kuolevaisillekin..

Oma kommentti