Tukiainen haistatti pitkät RMJ-festareille

Johanna TukiainenJohanna Tukiaisen Lööppijulkkis-kappale ei saa ensiesitystään juhannusaattona RMJ-festivaaleilla.

Tuksu on peruuttanut esiintymisensä festareilla. Syynä on raha.

Tuottaja Tuija JärvisenHymylle lähettämästä lehdistötiedotteesta käy ilmi, että Johanna Tukiainen ilmoitti myöhään maanantai-iltana puhelimitse, että ei esiinny ilman palkkiota.

-Mielestäni olisi ollut oiva ja hieno tilaisuus saada julkaista single RMJ:llä. Kiitos siitä promoottori Ville Vileniukselle. En voi mitään, jos artistin ja tapahtuman järjestäjän näkemykset eivät kohtaa. Olen todella pahoillani asiassa, tuottaja Tuija Järvinen toteaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Ville Vilenius, RMJ

Kommentit

En kyllä maksais yhtään sen keikasta! Mut olis nyt menny silti esiintyyn,niin ihmiset sais taas nauraa!

Dodiin Tukki, Henna veikin keikan nenäsi edestä. Sulla on hyviä ystäviä – näköjään. Tsemppiä Hennalle!

Tuksun pitäis ihan ite maksaa siitä että yleensäkkään sais esiintyä yhtään missään milloinkaan.
…5000 eur ja yksi (1) kappale? HERÄÄ!

Jos toi palkkiopyynti menee läpi niin yhden biisin esitys 5000ecee ja meillä setti illassa noin 40 kappaletta niin meidän pyynti olis tollanen 200.000 ecee ja siihen voidaan kaupan päälle heittää ilmaset bonusbiisit ja encoret. Mutta hotelli huoneista ei sitten tingitä. Hyvä tuksu.

Noita lööppijulkkis miksejä on jo porukka väsänny vaikka kuinka paljon ja jokainen niistä on parempi kuin tuija järvisen tekemä orkkis versio.

No ei varmasti kohtaa artistin ja järjestäjän näkemykset. Onko joku muka tosissaan, että maksettaisiin 15 min esityksestä 5000 euroa !!! Ei ikinä kukaan maksa. Suomesta ei löydy yhtään artistia, joka saisi 15 min ja yhden kappaleen esittämisestä tuon summan.

Ei mahdu tuksu telttaan ei sen näkee jo kuvista, no ehkä nipsu-tv:n tähtöset menee hotkasee juhannus lerssin tuulen suojaan tahi jos BB-hennalle asennetaan uusi leuka tai jos tehtäis juhannus taikoja ja saatais Järki näille paviaaneille !

Tukiainen ja raha. Mistä pitää maksaa jos ”artisti” tulee taustanauhan kanssa ja ”esitys” kestää 10 minuuttia? ei mistään. Tukiaiselle selvisi että SUURI LAVA olikin snadi teltta jossa esiintyisi miss bikini,miss divet,miss wetshirt ja muuta paskaa. Puheet suuresta maailman ensi illasta katosivat kuin tuhka tuuleen ja 1000,000 euron palkkiot. Snadi teltta ilman maailmanluokan staroja oli liikaa tukiaiselle ja toinen asia ettei sinne mahtunut koko RMJ:n yleisö.

Rukouksiini on vastattu! Taisi keikan perumisen syy olla se, ettei kukaan lehti sponssanut niitä kauneusleikkauksia 😉 jotka luvattiin jo juhannukseen mennessä. Jälkijunassa tuo Tuksu, viime vuonna olisi saanut mitkä leikkaukset vain Seiskan tai Hymyn kustantamina. Nyt on jo liian vanha uutinen.

Hyvä näin. Ehkäpä pääsee laulamaan hiukan rauhallisimmille estradeille, vaikka nyt pikkusen pinenmmällä palkkiolla kuin 100 000 euroa.
Tyvestä sitä puuhun noustaan, eikä se päivässä tapahdu.

Hyvä uutinen pitkästä aikaa. Totuus on, että tuksutin tajus, että joutuu naurun kans ulos.

voi,voi TUKSUA!!! joku antaa tilaisuuden häpäistä itsensä ja vieläpä RMJ festareilla.nyt teit kerrankin oikein etkä mennyt pilaamaan muittein festari nautintoa….

Julkisuus on sua varten, Tukkiainen!

Oma kommentti