Tukiainen: ”Haluan vauvan”

Johanna TukiainenEtelä-Ranskaan 30-vuotisjuhliinsa lennähtänyt kohumalli Johanna Tukiainen ei myönnä potevansa kolmenkympin kriisiä, mutta kirjoittaa uudessa Hymyn blogissaan vauvakuumeesta.

-Minulle on tullut vahva olotila siitä, että hankkisin tosi mielelläni vauvan. Olen ostanut jo valmiiksi aivan mielettömän ihania lastenvaatteita ja kenkiä, jotka totta kai hankin taas ulkomailta. Niitä on itse asiassa niin paljon ja ne ovat niin uniikkeja, että ajattelin ryhtyä myymään niitä tulevassa Dollsien nettikaupassa, Johanna kertoo Hymyn blogissaan.

Hän haluaisi kohdella tytärtään kuin pientä prinsessaa.

-Pukisin hänet samoihin asuihin kanssani ja hankkisin design-vaatteita, kuten Chanelia ja Dioria.

Johanna kertoo, ettei voisi kuvitellakaan olevansa miehen kanssa yhdessä, jos tämä ei haluaisi lapsia. Parisuhde on hänen mielestään elämää kantava voima, pyhä asia.

-Ei tässä loputtomiin voi odottaa, kun täytän nyt 30 vuotta. Miehellehän se on helpompaa, kun biologinen kello ei tikitä samalla tavalla. Olen kyllä varma siitä, että saisin ihania lapsia mieheni kanssa. Hän on pitkä, komea, älykäs ja rauhallinen, joten lapsi saisi ainakin mieheltäni hyvät geenit.

Johannan blogiin tästä:

https://hymy.fi/blogit/seksia-ja-samppanjaa-johanna-tukiaisen-blogi/blogi/haluan-vauvan

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: Dolls, prinsessa, Vauva

Kommentit

Mä voisin tehdä Johanna sun kaa muutaman lapsen!!! Oot ihana.. taitaa jäädä haaveeks vaan mulle! katselen kaikkia kuviisi ja tyydytän itseäni..

johanna, ei niitä lapsia noin vain hankita, olet jo30 kymppinen. Lapsen tekoon voi mennä jopa 5 vuotta että onnistaa ja sen jälkeen voi mennä raskauskesken tai tulla muita mutkia matkaan…

Kuva ainakin on sopiva. Tuksu näyttäis pyllistävän sellaisessa asennossa, etten ihmettelis vaikka greipin pullahtavan hameen alta..
Kumpi lie vaarallisempaa, se että jenkeillä on ydinaseita vai se et Tuksu sais vauvan?! Hmm.

Voi jj, kyllä muuten kaipaa.
Mikä sinua näissä ihmisissä niin vaivaa? Nehän pitää meille hupia ilmaiseksi. Relaa hei jo nutturaasi jookoskookos.

tollasii show-ilmiöitä ei suomi kaipaa tukiaiset ja marttinat vois häipyy koko suomesta pois ja fingeroosit mukana kaikki salaturhikset mun mielipide.

Ranskassa lapset ovat kalliita. Suosittelen lapsenostomaaksi jotain kehitysmaata, joka ei kiinnitä liikaa huomiota vanhempien hoitokykyyn.

Puhun nyt vähän. Mutta asiaa. Lukekaa. Ja miettikää sitten.

JOHANNA ON SHOW-ILMIÖ.

Jotain on pahasti vialla – NIILLÄ, jotka eivät sitä ymmärrä, ja tulevat tänne vouhottamaan.

Tarkistuttakaa päänne.

Johanna, olet Hymyn uusi Irwin. Ja tämä niille vuotta 80 ennen syntyneille jotka ovat vähänkään hajulla siitä mitä tarkoitan.

naurat Ellille. Tuo on kai muniva ankka/kanalintu tai jotain.
Olet ihana Johanna.
Halit ja pusit

5,3 miljoonaa ihmistä.

Mitenkähän viesti 9 kuvaisi itsensä.

Mutta eikö ole hienoa miten yksi ihminen pyörittää tätä, ei niin pientä piiriä! Sanoo jotain, niin heti kohta on tolkuton määrä kommentteja. Ja jos ei muusta keksi sanomista niin sitten ainakin kirjotusvirheistä. Toivottavasti Johannan pää kestää tätä myllytystä. Suomi ei kaipaa enään loppuunpalaneita julkkiksia. Että ei muuta kun terveisiä sinne Tukiaiselle. Jäitä hattuun ja nauti saamastasi huomiosta. Hoida nyt työsi hyvin kun rauta on kuuma!

Täällä minä ihanan kauniin sisareni juulian kanssa vietämme ihanaa kesäpäivää upealla kesähuvilallamme vihdissä, vai missäseolikaan. Ja meillä on mukanamme ne dollssien ihanat vaatteet, jotka ostimme sieltä miamista, jossa olimme yhden tai useamman rikkaan julkkisystävämme luona.Siis juuri sen kiljardööriystävämme, jonka nimeä en voi mainita vielä, odotamme tekeekö nauru-lehti siitä jutun.Jos ei tee, niin kasi ainakin tekee, sopimus on sellainen.
Mutta vielä en voi sen enempää kertoa, mutta ihanaa on olla juulian kanssa täällä ranskan rannikolla julkisuuden henkilöiden kanssa. Melkein olisi kuin oltaisi ulkomailla.
Mutta ei tässä sen enempää, kerron taas ensi vuonna uusia tarinoita.
Halauksin Juuhanna Takiainen

mitäköhän seuraavaksi kun aina pitää lööppeihin päästä etkö jo voisi kadota julkisuudesta ja pilalle hemmotellaan nykylapset.

Eikä Chanel ei tee lasten vaatteita, tiedoksi vaan.

Tietääköhän Johanna, että lapsen sukupuoli ei ole päätettävissä, vai meinasko hän pukea myös poikavauvan Diorin ja Chanelin prinsessapukuihin.

Johannalla on varmasti pitkä, komea, älykäs ja rauhallinen mies, joka taitaa asua eristyksissä muusta maailmasta maan alla salahuoneessa, koska jos itse olisin tämä älykäs mies ja olisin lukenut muutaman kerran Hymy blogia, niin voisi olla etten olisi enää se rauhallinen Johannan poikaystävä.

Onhan sinulla Johanna oikeudet lähteä myymään firmasi nimissä näitä ostamiasi uniikkivaatteita, tarkasta ennen myyntiä, ettei sitäkin tarvitse lukea kohulööpeistä.

Oma kommentti