Tukiainen: ”Haluan vauvan”

Johanna TukiainenEtelä-Ranskaan 30-vuotisjuhliinsa lennähtänyt kohumalli Johanna Tukiainen ei myönnä potevansa kolmenkympin kriisiä, mutta kirjoittaa uudessa Hymyn blogissaan vauvakuumeesta.

-Minulle on tullut vahva olotila siitä, että hankkisin tosi mielelläni vauvan. Olen ostanut jo valmiiksi aivan mielettömän ihania lastenvaatteita ja kenkiä, jotka totta kai hankin taas ulkomailta. Niitä on itse asiassa niin paljon ja ne ovat niin uniikkeja, että ajattelin ryhtyä myymään niitä tulevassa Dollsien nettikaupassa, Johanna kertoo Hymyn blogissaan.

Hän haluaisi kohdella tytärtään kuin pientä prinsessaa.

-Pukisin hänet samoihin asuihin kanssani ja hankkisin design-vaatteita, kuten Chanelia ja Dioria.

Johanna kertoo, ettei voisi kuvitellakaan olevansa miehen kanssa yhdessä, jos tämä ei haluaisi lapsia. Parisuhde on hänen mielestään elämää kantava voima, pyhä asia.

-Ei tässä loputtomiin voi odottaa, kun täytän nyt 30 vuotta. Miehellehän se on helpompaa, kun biologinen kello ei tikitä samalla tavalla. Olen kyllä varma siitä, että saisin ihania lapsia mieheni kanssa. Hän on pitkä, komea, älykäs ja rauhallinen, joten lapsi saisi ainakin mieheltäni hyvät geenit.

Johannan blogiin tästä:

https://hymy.fi/blogit/seksia-ja-samppanjaa-johanna-tukiaisen-blogi/blogi/haluan-vauvan

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: Dolls, prinsessa, Vauva

Kommentit

Oma kommentti