Tukiainen: Henkivartija hyökkäsi herjaajan kimppuun!

J.TukiainenKohublondi Johanna Tukiainen joutui tahtomattaan erikoisen episodin keskelle viikonloppuna helsinkiläisessä ravintola Baarikärpäsessä.

Tukiainen seurueineen oli bilettämässä ravintolassa, kun erikoiseen naamiaisasuun pukeutunut mies pysäytti kohumimmin ja alkoi huoritella tätä päin naamaa.

Silminnäkijöiden mukaan Tukiainen kuunteli silmän värähtämättä haukkuryöppyä, mutta jatkoi sitten matkaansa.

-Tämän jälkeen ei mennyt kuin hetkinen, kun jostain paikalle säntäsi ulkomaalaisen näköinen ”bodarikaappi”, joka meni Tukiaista nimitelleen miehen luo ja kirjaimellisesti nosti tämän yhdellä kädellä seinälle, Hymylle juorutaan.

Hymy kysyi asiaa itseltään Johanna Tukiaiselta, joka myöntää asian todeksi:

-Onhan tuolla yöelämässä kaikenlaista tapahtunut. Nykyään liikun usein henkivartijan kanssa. Kyseisenä iltana henkivartijoita oli kokonaista kaksi, Tukiainen toteaa.

-Minua ryhtyi haukkumaan erikoiseen ”muurahaispesähattuun” sonnustautunut mies. Kyllä sieltä tuli tekstiä tarpeeksi ja vähän enemmänkin. Ei tuollainen erityisen soveliasta käytöstä aikuiselta mieheltä ole.

Tilanteesta ei hänen mukaansa syntynyt sen suurempaa välikohtausta. Nimitellyt mies poistui paikalta, eikä hänellä ole ollut vaatimuksia asian suhteen.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Baarikärpänen, henkivartija, Johanna Tukiainen

Kommentit

Oma kommentti