Tukiainen: Henkivartija hyökkäsi herjaajan kimppuun!

J.TukiainenKohublondi Johanna Tukiainen joutui tahtomattaan erikoisen episodin keskelle viikonloppuna helsinkiläisessä ravintola Baarikärpäsessä.

Tukiainen seurueineen oli bilettämässä ravintolassa, kun erikoiseen naamiaisasuun pukeutunut mies pysäytti kohumimmin ja alkoi huoritella tätä päin naamaa.

Silminnäkijöiden mukaan Tukiainen kuunteli silmän värähtämättä haukkuryöppyä, mutta jatkoi sitten matkaansa.

-Tämän jälkeen ei mennyt kuin hetkinen, kun jostain paikalle säntäsi ulkomaalaisen näköinen ”bodarikaappi”, joka meni Tukiaista nimitelleen miehen luo ja kirjaimellisesti nosti tämän yhdellä kädellä seinälle, Hymylle juorutaan.

Hymy kysyi asiaa itseltään Johanna Tukiaiselta, joka myöntää asian todeksi:

-Onhan tuolla yöelämässä kaikenlaista tapahtunut. Nykyään liikun usein henkivartijan kanssa. Kyseisenä iltana henkivartijoita oli kokonaista kaksi, Tukiainen toteaa.

-Minua ryhtyi haukkumaan erikoiseen ”muurahaispesähattuun” sonnustautunut mies. Kyllä sieltä tuli tekstiä tarpeeksi ja vähän enemmänkin. Ei tuollainen erityisen soveliasta käytöstä aikuiselta mieheltä ole.

Tilanteesta ei hänen mukaansa syntynyt sen suurempaa välikohtausta. Nimitellyt mies poistui paikalta, eikä hänellä ole ollut vaatimuksia asian suhteen.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Baarikärpänen, henkivartija, Johanna Tukiainen

Kommentit

Oikeesti, minun mielestäni on vain mukavaa että tässä niin kriittisessä, yliuskottavassa suomessa, missä kukaan ei tee (mukamasti) yhtään mitään väärää, on Johannan kaltainen persoona, joka uskaltaa elää elämäänsä, kun muut vain nieleskellen kadehtivat ja tyytyvät sivusta seuraamaan, eivätkä ELÄ OMAANSA !
Kiitos kun oot olemassa, Johanna! Minäkin elän sitä omaani ja epäilijöitä tuntuu riittävän taviksellekin.
Hyvää syksyä sinulle!

En arvosta tittelin perusteella ketään ihmistä. On nähty tuomaria ja lääkäriä, jotka luulevat olevansa jumalia. Ja vois kysyä, miten on heidän sielunelämänsä tila?

johanna…sitä saa mitä tilaa…sympatiat muurahaiskarhulle menee täysin

Aika hassuu miten tuksulla on pokkaa ku keskiviikkosessa showssaki ihmiset huutaa sille kaikkee et ”LÄSKIIIIII!”jne, no meneehän sillä hermot, mutta aikamoinen pokka kuitenkin 😀
Ihana mahahan sillä on kun totakin katsoo, ei kovin eroottista, aika kamalaa lyllertämistä tämän naisen showt! Mut saa ainaskin julkisuutta, mikäpäs siinä jos sitä halajaa.

Eikö kukaan tosiaankaan erehtynyt eilen sinne Kannunkulman show:n, kun ei ole kommentteja, ei kuvia tai video-pätkiä sieltä ilmaantunut???

Ps.Kyllä Ceciliat ja Jaskat tosiaan on helppo tunnistaa 🙂

Kyllä Cecilia on valitettavasti taas Jossu itse – tuttu kirjoitusvirhe toistuu jatkuvasti; eli välilyönti ennen huutomerkkiä.

Hohhoh! Miten musta tuntuu että joka ikisessä lehdessä joka nykyään julkaistaa on joka numerossa juttua johanna tukiaisesta.. ärsyttävää ku ämmä on niin julkisuuden kipeä ja lehtien toimittajaton niin tyhmiä että tekee siitä juttua ja pönkittää sian julkisuuden kipeyttä! uusimmassa seiskassakin johanna sanoo ”tykkään näyttää hyvältä vapaa-ajallakin” vaan etpä näytä! kiitos ja hei!

Kaipaisi lisää Cecilian tapaisia jäsenneltyjä ja perusteltuja kommentteja. Niissä ei ole turhanpäiväisiä höpötyksiä, kuten vierailijat: plaah, heikkoko?, japadapa..jne pulputtavat.
Toisaalta on ymmärrettävää sekin, ettei tänne kommenttipalstalle jaksa ilman turhautumista jo yhden ”paremmankin” viestin jälkeen enää kirjoitella, kun taas turhat pulputtajat ovat vauhdissa ja sotkemassa järkeviä kommentteja. (en ole Johanna)

Cecilia hyvä, olen samaa mieltä suoranaisesta solvaamisesta ja nimittelystä sekä siitä että ihmiset saavat tehdä mitä haluavat elämälleen. Mutta toisen elämää voi arvostella rankallakin kädellä varsinkin kun sitä tieten tahtoen esittelee lehtien sivuilla ja blogeissa. Rankka tosiasioihin perustuva arvostelu ei kuitenkaan ole solvaamista eikä kunnianloukkaamista. Kaikkein alttiimmiksi tällaiselle arvostelulle joutuvat yleensä julkisuuteen vain julkisuuden takia pyrkineet ihmiset, joiden meriitit ovat luokkaa ”salarakas” tai ”tekstiviestien paljastaja”.
Btw, olet kuullut VARATUOMARI-tyttäreltäsi ”miten käy ihmiselle jotka solvaavat muita” (vähän naivisti ilmaistu). No miten niille sitten käy? Kunnialoukkaus-tapaukset oikeudessa ovat yleensä aika hankalia ja rikos/rangaistus on melko vähäinen.

niin..leikkikööt prinsessaa,mut kanerva case ei ollut reilua toimintaa…vai…yms.

Nyt täällä pitää jo ruveta pätee oman tyttärensä ammatista.
Naurettavaa 😀

41: En ota kantaa Johanna Tukiaiseen, sillä en tunne häntä. Olen yleisemmällä tasolla kirjoittanut siitä, että jokaisella ihmisellä on oikeus elää omanlaistaan elämää, niin tyttärelläni kuin Johanna Tukiaisellakin. En myöskään ota kantaa siihen, onko jonkun elämä menossa ”päin helvettiä” vai ei. Eiköhän sekin ole jokaisen oma asia. Turha sitä on näillä sivuilla spekuloida.

En ole myöskään kirjoittanut, että viestissä 38 on jotain solvaava.

Nuorten naisten elämäkin on heidän omansa. Jos joku haluaa julkisuutta, saakoon sen. Ehkä joku oppii vain kokemusten kautta.

Mikään ei kuitenkaan oikeuta toisen ihmisen solvaamiseen. Sille voi kukin solvaaja itse tehdä jotain.

Siis tällä hetkellä viestissä numero 36, näköjäään viestejä poistuu välistä , johtuen osan kirjoittajien asiattomien, solvaavien, loukkaavien viestien takia!

Cecilia hei !

Kysymyksiä sinulle :

1. Olisitko ylpeä, iloinen , onnellinen jos tyttäresi ei olisikaan varatuomari vaan Johanna Tukiainen, jonka elämä on menossa ns. päin helvettiä. Itse olen lähinnä huolestunut hänen menostaan, vaikka en häntä tunnekkaan.

2. Kerro minulle ja muille mikä oli solvaavaa kirjoituksessa 38 ?

3. Onko sinun mielestäsi tämä kaikki nuorten naisten julkisuushakuisuus, blogit, ”skandaalit ja kohut” , normaalia elämää ? Itse olen huolestunut että näitä ns. nuoria tyttöjä, jotka julkisuutta haluavat, käytetään julkisesti hyväksi jotta lehdet saavat lööppejä = myyntiä. Ehdottaisinkin että kääntäisit tämän ristiretkesi lehtiä kohtaan, et ihmisiä / taviksia kohtaan jotka näitä juttuja kommentoivat. Monet parjaavat , solvaavat, loukkaavat täällä esim. Tuksua, mutta itse olen lähinnä huolestunut siitä että tässä lehtien myynnin kasvattamisen takia pilataan ns. nuoren naisen elämä / tulevaisuus.

Hei Cecilia (Johanna)!

Kun tunnut olevan niin perillä Johannan asioista, niin voisitko kertoa, onko nettikauppa jo auki? Löytyi nimittäin kuva Dollsien Mallikuvia-kansiosta (kuva 31), jossa kuvateksti: Julia Pattayn uima-altailla kuvauksissa joulukuussa-2006.

Asut: Johannan ja Julian nettikauppa

Urpo Uivelo: Miten ihmeessä sinua häiritsee jonkun ”prinsessaleikit” ? Jokainen voi elää niin kuin haluaa (lue edeltä). Helpottaa, että pukeudut itsekin prinsessaksi. Saatat päästä lehtiin okein kuvan kanssa.

En ole Johanna Tukiaisen äiti, enkä muukaan sukulainen. Olen huomannut, että jos joku arvostelee asiallisesti teitä, jotka syyllistytte muiden solvaamiseen, saa piankin kuulla olevansa joko itse päähenkilö tai ainakin hänen sukulaisensa ! Tämä on jo niin vanha vitsi, että keksikää muuta. Ei mennyt läpi, eikä mene.

Tyttäreni on varatuomari ja olen häneltä kuullut mm. juttuja siitä, miten käy ihmisille, jotka solvaavat muita. Oikeudessa he ovat varsinaisia ”reppanoita” ja aika usein taustalta löytyy muutakin mielenkiintoista. Oikeudenistunnothan ovat julkisia, niin että sinne kannattaa mennä ”opintomatkalle”, jos aikoo jatkaa muiden solvaamista. Jos tajuaa, mistä siellä on kysymys, kannattaa opetella sivistynyttä käytöstä.

Vai että henkivartija? Eikö se Johanna olekaan mennyt sinne ”Thaimaaseen”? Vai Tukholmaanko se nyt oli lähdössä rauhoittumaan. Mutta nou hätä: ennen julkisuudesta vetäytymistä pitää kailottaa kaikella kansalle, että ”mullapa on henkivartija, sullapa ei ookkaan!” Mutta onneksi Johannalla itsellään ei ole mitään tekemistä näiden nimittelyjen kanssa. Hänhän EI tekstaillut Kanervalle EIKÄ hän levittele elämäänsä lehdissä ja toivo, että edes jokin aviisi hänestä kirjoittaisi. EI hän myöskään yrittänyt tehdä itseään tykö Paris Hiltonille. Me pahat ja ilkeät kateelliset olemme ajaneet Johannan ahdinkoon. Onneksi hänele kohta koittaa vapaus julkisuuden ikeestä! Mutta ehkä glamöörinnälkä voittaa ja hän ratsastaa turhuuden tantereilla hiukset hulmuten!

No, älä : Juuri lehdestä luin, että suomalaisten seksi on vähentynyt viime aikoina. Ehkä on ymmärrettävää, että ”yhdyit” viestiin 35 ! Pilkalla kun on taipumus kääntyä omaan nilkkaan !

Cecilia !

Oletko itse Tuksu ( et ole , koska ei se sais ihan tollast tekstii aikaseks )
Oletko Tuksun äiti, täti, sisko, koska tuo ”kuulostaa” ihan siltä että olisit. Kestämistä sinulle, uskon että on elät vaikeita aikoja koska sinulle rakas, tärkeä ihminen on hukassa ja menossa kohti tod.näk. väistämätöntä, ikävää kohtaloa. Uskon että on raskasta lukea kaikkea mitä Johanna omasta tahdostaan , tai tahtomattaan, toilailee ja tuo sen myös kaikkien tietoisuuteen. Hakekaa nyt hyvät ihmiset tuo Johanna pois ”pelikentältä” ja viheltäkää tämä järjetön julkisuus (glamööri, Dolls, luxus, jetset peli poikki), ja ohjatkaa hänet ammattiauttajien käsiin ! Hänen olisi hyvä herätä tuosta prinsessaleikistä ihan oikeaan todellisuuteen !

Rouvanen aika sentään ! Kun olin opiskeluaikoina Lapinlahden sairaalassa tyoharjoittelussa, siellä oli ”Jumalia”, ”Jeesuksia” ja ”Neitsyt Marioita” yli oman tarpeen ! Tuli todettua, missä päässä se ongelma on ja myös se, miten niitä käsitellään. Onnea sinulle Isä Jeesus, olet jo tiellä !

Yhdyn viestiin 35 :D:D
hyvä kun pitää jossain hymyn palstalla kirjottaa tollasia ja todistella ihmisille jotain.Taitaa ottaa aika henkilökohtaisesti nämä Tuksu jutut!
Jos jotkut täällä Tuksua pilkkaa jne, niin mitä se tolle Cecilialle kuuluu?

Herranen aika sentään! Tuntuu että Ceciliallakin on enemmän ongelmia kuin tuksulla…

Eikö herää mielessä mitään?
Jos ihminen tuntee tarvitsevansa henkivartijan Suomessa ja suomalaisena.
Tosin nämä kirjoittelut ovat niin hirveitä, ettei voi olla ihmistä, joka ei ole kauhuissaan niiden johdosta.
KIITOS Cecilia hyvin ilmaistusta asiasta allekirjoitan joka kohdan.

Netissä kirjoittamisesta ja muiden haukkumisesta on tullut yhden ihmisryhmän urheilu ja viihde, kuitenkin ryhmässä on kyllä selkeästi sairaita ihmisiä.

Kaikki järkevästi ajattelevat kansalaiset on aika vetää jarrusta nyt menee liian lujaa. Kääntyykään kaikkien tuntemienne edustajien ja luottamusihmisten puoleen. Kirjoittakaa lehtiin, vaatikaa lakeja ja asetuksia, millä netti kirjoittelu saadaan moraalin ja hyvien tapojen mukaiseksi. Vanhempien on otettava vastuu lapsistaan käytöskasvatus on kuitenkin vielä vanhempien vastuulla.

Kirjoittelu on niin törkeätä että poliisin pitäisi jo ehdottomasti alkaa miettimään mitä asialle tehdään.

Vetoamme Hymyyn, että kommenttien 31. ja 32. julkaisijat saatetaan edesvastuuseen. Kiitos.

Jokaisella ihmisellä on itseisarvo. Se ei riipu siitä, onko ihminen ruma vai kaunis, viisas vai tyhmä (jotka ovat aika subjektiivisia määreitä), sairas vai terve (sekin on veteenpiirretty viiva). Ihmisen arvo ei ole myöskään kiinni siitä, mitä hän tekee, tai tekeekö ylipäänsä mitään. Ihmisen arvo ei ole siitä kiinni, miten nimimerkin suojissa piilottelevat ihmiset häntä haukkuvat. Ihmisen arvo ei alene, vaikka sitä loukkaavilla sanoillanne yrittäisitte. Ihmisen arvo ei muutu, vaikka muut ihmiset eivät ”hyväksyisi” häntä tai hänen tekemisiään.Jokainen on arvokas itsenään. Ihmisen arvo ei ole toisten käsissä tai sanoissa (vaikka keksisitte kuinka halventavia ilmaisuja). Johanna Tukiainen on aivan yhtä arvokas, kuin kuka tahansa teistä, hänen kivittäjänsä. Enemmän olisin huolissani teistä, joiden täytyy yrittää halventaa toista ihmistä. Oletteko valmiita vastaanottamaan samanlaisen kohtelun muilta ihmisiltä ? Nostaako toisten haukkuminen teidän omaa arvoanne omissa silmissänne ? Kärsittekö tyhjyydestä, jonka toisen ihmisen haukkuminen täyttää ? Menkää peilin eteen ja miettikää, näkyykö siellä ”parempi” ihminen kuin se, jota haukutte. Saatatte yllättyä. Haukkumisenne kertookin enemmän teistä itsestänne kuin haukkumisenne kohteesta. Mihin tarvitsette toiseen ihmiseen kohdistamaanne halveksuntaa ? Onko omakin arvonne muiden ihmisten käsissä ja sanoissa ? Jos on, ei tilanne ole hyvä teidän kannaltanne. Tie käy liian raskaaksi kulkea ja reppu liian painavaksi. Kun hyväksytte toiset ihmiset sellaisenaan, omakin olonne käy helpommaksi. Voitte jakaa kuormanne toisten kanssa. Hyvyys on kevyempää kantaa kuin pahuus. Kokeilkaa !

joku tolkku herjaamisella täytyy olla, ei voi eikä saa huoritella syyttä julkisella paikalla!

elikkä asiakkaat eivät saa kaupan kassalla loukata myyjää tai r-kioskilla tai muuallakaan,saati ravintoloissa pokeja tai henkilökuntaa…kouluissa opettajaa ei saa tyhmäksi sanoa yms.ymmärsinkö oikein?

Henkivartija käytti kyllä liikaa voimia tollaiseen tilanteeseen. Hänen olisi kuulunut mennä vain väliin, ei nostella ketään seinälle. Henkivartijat ja portsarit eivät saa harjoittaa liiallista voimankäyttöä. Riehuva henkilökin sidotaan sellaiseen asentoon, missä hän ei pysty lyömään jne. Ei ollut ainakaan ammattilainen Jossun ISOmiäs.

Perustuslaki 10 pykälä: Jokaisen yksityiselämä, kunnia ja kotirauha on turvattu. Myös Johanna Tukiaisen.
17 : Uutisen mukaan ketään ei ole hakattu !
18 : Ei ole vuodatettu kyyneliä, korkeintaan sinun takiasi kohta, kun viesti ei mene perille. Ihminen saa elää ”pilvilinnoissaan” (mistä tiedät?), mitä se sinulle kuuluu. Eikä se oikeuta ”haukkumaan” ketään. Ja jos ei tajua, niin onko se sinulta pois. Pidä huoli ainoastaan omasta tajuamisestasi !
24 : En ole puhunut Johannan julkisuudesta, kun se ei haittaa yhtään, mutta sinua näyttää loukkaavan, miksi ? Kokeile itsekin ! Mistä tiedät, että ”Tukiainen ei ole tehnyt mitään merkittävää”. Oletko itse ? Ja jos Tukiainen ei ole ”ihmisenä kiinnostava tai sympaatinen” (tunnetko ?), miksi siis kirjoittelet tänne (ainakin sinua kiinnostaa). Hoida vain oma ”itsekritiikkisi”, muut pitävät huolen omastaan, joko vapaaehtoisesti tai pakolla (tuomioistuimessa). Lehdet päättävät itsenäisesti siitä, kenestä kirjoittavat, kenestä eivät. Ihmiset ostavat lehtensä näiden kirjoitusten perusteella. Lopettakaa lehtien ostaminen/tilaaminen, niin ei tarvitse menettää mielenrauhaansa jonkun ”tyrkyn” (mitä se tarkoittaa ?) takia.

Muistutan edelleen, että sanavapaus ei tarkoita vapautta loukata tai solvata, siitäkään huolimatta, että joku ei elä niin kuin te haluaisitte, eikä noteeraa teidän ”kehotuksianne” elää haluamallanne tavalla. Myös julkiset ”diagnoosit” ovat pelkkää solvausta. Koville näyttää ottavan se, että joku on päässyt ihan ilman omaa ansiotaan julkisuuteen. Koettakaa kestää, ei Johannan julkisuus tähän lopu. Te pidätte siitä huolen.

Viesti 15:

Aika auliisti Johanna Tukiainen on tyrkyttänyt itseään ja elämäänsä julkisuuteen siihen nähden, etteivät hänen asiansa muka kuulu kenellekään. Julkisuus on Tukiaisen oma valinta, eikä julkisuudessa ole mikään pakko roikkua, jos se kerran on niin raastavaa.

Tukiainen ei ole tehnyt mitään merkittävää, eikä ole ihmisenä kiinnostava tai sympaattinen. Hänen julkisuusarvonsa perustuu vain toinen toistaan typerämmille tempauksille ja totaaliselle itsekritiikin puutteelle; kansa tarvitsee oman pellensä. Julkisuus loppuu siis heti kun Tukiainen lakkaa pelleilemästä.

Yes ! Heittäkää kommentteja jos joku menee tänään tsekkaan (20.8) Espoon Kannunkulmaan Jontun huippukansainvälistä veret seisauttavaa multishowta.))
Kommentteja tosi elämysmatkasta !

Ps. Jonttu oli Oulun keikallakin täysin omaa luokkaansa:)

KAIKKI ESPOOSEEN KANNUNKULMAAN TÄNÄÄN. TUOLLA ON ÄÄNESTYSKIN. SINNE KATSOMAAN JOHANNAN LIVESOUTA!

Minusta siinä ei ole käytetty väkivaltaa jos on nostettu joku nimittelijä seinälle.

Toivottavasti näistä henkivartijoista ei tule mikään uusi trendi. Vahingossa jos katsoo väärän paikkaan tulee bodari heittämään pitkin seiniä. Ei ketään saa haukkua. Mutta järki käteen. Ei tuollainen väkivalta ole oikeutettua. Ainakaan tässä maassa.

Eiköhän ne Johannan puheissa esiintyvät ”henkivartijat” oo ihan sen kavereita, joten se siitä. Mut jos Jossu niin väittää lehdille, niin antaa olla. Ei ole lehtien tehtävä lähteä kyselemään moisten epäolennaisuuksien perään; onko henkivartijalla millainenkin työsopimus tai kontrahti jne

Viitaten viestiin 15, maailmassa saa tehdä ihan mitä haluaa, se riippuu sit et joutuuko siitä edesvastuuseen 😉 Jotkut palikat kun ottaavat kaiken täällä niin tosissaan ja ottaavat itseensä sen jos joku puhuu tukiaisesta pahaa (voi kyynel).
Tukiainen ei kuitenkaan esitä mitään roolia, vaan elelee pilvilinnoissaan ja ei edes tajua sitä.

Cecilialle: Ehkei saa sanoa mitä tahansa, mutta ei saa kyllä hakatakkaan sellaista joka jotain sopimatopnta sanoo, vaikka olisi kuinka bodigaart.

Taitaa Johannan henkivartija olla baarikärpäsen tavan asiakas, jolle Johanna vaan käynyt lipertelemässä, että toi kävi naisen kimppuun. Ei tarvii kovin montaa kertaa ulkomaalaisen näköiselle kaapille blondin muijan vihjata jotain, niin nehän on vaikka henkivartioita sen jälkeen. Baarikärpänenhän tunnetusti on ulkomaalaisten bodarikaapin näköisten miesten paikka.

Nämä kommentit (niin kuin kaikki Johannaa koskevat) ovat oikein tyhmyyden tiivistymisiä. Tämä on paras: ”Suomi on vapaa maa, täällä saa sanoa kelle mitä haluaa.” !!! Niinkö luulet. Ihmiselle ei nimenomaan saa sanoa (eikä kirjoittaa), mitä sylki suuhun tuo, sillä kunnianloukkaussyyte tulee perässä.
Kun olen lukenut näitä J.T:tä koskevia kommenttejä, niin syytteelle olisi aihetta monessakin mielipiteessä. Tutkintapyynnön poliisille voi tehdä kuka tahansa.
Ihminen saa elää täällä omanlaistaan elämää. Mitä se kenellekään kuuluu, miten elää, mistä saa rahat, mitä päällään pitää tai mitä blogissaan kirjoittaa. Ihmiset ovat ottaneet henkilökohtaisena loukkauksena asiat, jotka heille eivät kuulu. Ihmisten kannattaisi miettiä, mikä omassa elämässä on niin vaikeaa, että jonkun muun elämä kiinnostaa yli oman tarpeen. Ihmiset provosoituvat asioista, joissa ei ole mitään aihetta. Missähän päässä se sairaalloinen kateus oikein muhii ? Mitä teiltä puuttuu ?
Johanna Tukiainen on tehnyt elämästään hauskan roolin (ja vetää sen hyvin). Karkkimekot ja muu rekvisiitta ovat kivoja, vaikka itse ei sellaisia käyttäisikään. Roolinsa alla hän on kuin kuka tahansa meistä. Jos se jotakuta harmittaa, niin ei tarvitse lukea häntä koskevia asioita. Hankkikaa oma elämä ja tehkää mitä huvittaa, kunhan ette tee pahaa kenellekään.

>Suomi on vapaa maa, täällä saa sanoa kelle mitä haluaa ;D

Miksi ilmoitettiin hymylle,ei poliisille uhkaavasta tilanteesta?
Kuka ilmoitti?sivullinen vai kaveri?oliko”henkivartija”jt:n kaveri?palkattu?

Minä taas en ymmärrä, kuka olisi valmis maksamaan henkivartijalle, joka ei osaa edes perusasioita työstään. Eiköhän tämä henkivartija sinänsä ole taas ihan keksitty juttu.

Ja kukahan nekin henkivartijat maksaa? 0e:n tuloilla tuksu ite?

Kaikilla muillakin staroilla täytyisi olla ”private” henkivartijat

Siten makaa miten petaa. Minkä taakseen jättää sen eestään löytää.

Niin ja siperia kyllä opettaa.

Turha on Jossun valittaa. On itse ärsyttänyt Suomalaisia tyhmillä jutuillaan. 10 pistettä muurahaismiehelle.

Hmm… jännää, ettei henkivartija seiso siinä vierellä, vaan Johanna vaeltelee ravintolassa ilman häntä – ja tämä sitten myöhemmin ”jostain säntää ojentamaan” haukkujaa.

Jee muurahaismies rules!
Henkivartijaa vastaan pitäisi nostaa syyte, ei ihmisen päälle saa käydä. Suomi on vapaa maa, täällä saa sanoa kelle mitä haluaa ;D
Se pitää vaan kestää jos on ”julkkis”!
Elämä on ei mahda mitään.

Oma kommentti