Tukiainen ja Aitolehti ”hiekkalaatikolla”: ”Puhuit sontaa!” ”Enpäs puhunut!”

martinaJoulurauhaan valmistaudutaan paitsi pakkasessa myös kireässä eipäs-juupas-leikissä, jonka osapuolina on kaksi Suomen julkkismaailman (turhismaailman), julkkismaailman (turhismaailman), julkkismaailman (turhismaailman), julkkismaailman valovoimaisinta nimeä: salarakkaana ristiksemme tullut Martina Aitolehti ja virallisestikin viime vuonna Suomen turhimmaksi julkkikseksi valittu Johanna Tukiainen. Viimeksi mainittu on vihdoin tajunnut, ettei Lööppijulkkiksen laulaminen ”tamponi naamassa” Seiskan sivuilla onnettomuuden jälkeen ollut kohtuuviisas teko, mutta hän onkin nyt ennättänyt syyttämään siitä juristiaan: miksi et estänyt minua?

Johanna TukiainenTuksu ja Aitolehti olivat osuneet samalle laivaristeilylle, eikähän siitä tietenkään ole voitu selvitä hässäkkäepisoditta. Sen verran suurista egoista ja julkkiksista on kyse.

Tuksu väittääkin nyt Seiskan blogissaan Aitolehden haukkuneen häntä. Auts! Nyt Aitolehti taas on noussut puolustamaan kunniaansa tässä tärkeydeltään EU:n huippukokousten edustuskiistaan verrattavissa olevassa asiassa, ja tekee sen MTV3:n Viihdeuutisten sivuilla.

-En ole todellakaan haukkunut ketään. Siinä oli paljon ihmisiä paikalla, jotka voi vaikka todistaa, Martina vakuuttaa tomerana Viihdeuutisille.

-Ottaa päähän, että syytetään asioista, joita en ole tehnyt, Aitolehti jatkaa.

Niin! Siinäs kuulitte kaikki.

Nyt odotamme vain, milloin uljas prinssi Esko Eerikäinen astuu puolustamaan rakastaan, kuten hänellä on tapana.

Kuvissa: Tukiainen ehtoollisella, Aitolehti saunassa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Esko Eerikäinen, Johanna Tukiainen, Martina Aitolehti

Kommentit

Oma kommentti