Tukiainen ja Länsman tappelevat alasti – katso järkyttävä sokkivideo!

Arto Länsman ja Johanna TukiainenInternetissä toimivaan videogalleriaan on ladattu hätkähdyttävä perheväkivaltavideo Johanna Tukiaisen ja hänen aviomiehensä Arto Länsmanin riidasta.

Videolla Johanna ja Arto tappelevat lähes aataminasussa, sillä Johannalla on välienselvittelyn aikana rinnat paljaana ja Artolla vilahtavat käytännöllisesti katsoen kaikki strategiset paikat.

Videolla näyttää siltä kuin Arto olisi halukas poistumaan riidan näyttämönä olevasta asunnosta ja hakisi vaatteitaan, mutta Johanna osoittaa hänelle samantien ovea. Naispuolinen henkilö yrittää rauhoitella pariskuntaa. Arto menettää tilanteessa malttinsa, tönäisee Johannaa ja on melkein lyövinään kohublondia.

Video on tiettävästi kuvattu syyskuun alussa rapujuhlilla Tukiaisen kotona Helsingin Jollaksessa. Asiasta kertoi ensinnä Stara-verkkolehti, joka otsikoi ensin jutun siten, että Arto olisi hakannut Tukiaisen. Saamansa palautteen vuoksi Stara päivitti otsikon pariskunnan keskinäiseksi yhteenotoksi.

Video täällä.

Arto tilittää täällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

hyi vittu mitä paskaa en nuku vuotee tän jälkee…. GLAMUURIA JA KIMALLETTA !!

Kuinka KUKAAN voi sanoa tunkin tissejä kauniix ? Ne on muka ”kalliit” silikonit, mutta ROIKKUU karmivan näkösenä ja eihän ne ole SUHTEESSA tunkun LÄSKEIHIN NÄHDEN edes isot. Oikeesti, kuinkahan mitättömät sen OMAT utareet onkaan…. Ruma on aina ruma.

olenpa nähnyt matin kuvia lehdessä taannoin,matti on hyvä mies

Mistäs eero nykäsen fyysiset mitat (levossa ja tanassa sekä muutoinkin) tietää? Minäpäs tiedän, vaan en kerro! Annetaan Matin rakentaa elämäänsä ihan muilta pohjilta, jooko, koska kateellisia emme ole, emmehän? Sama eettinen sääntö koskee myös R2:ta.

ei ole artolla oikein herranlahjaa,ei ylety noin isoa akkaa naimaan

Lapset, nyt nukkumaan, syysloma päättyi jo. Sitä paitsi, miehen sukuelimen kokoa EI voi päätellä sen lepotilasta. Minulla on kokemusta. Uskokaa!

No, mitäs Tuksunkaisen äiti syytteen nostamisesta hyötyisi? Joutuisi kenties julkisuuteen, jota itse ei ole halunnut.

Lisäksi joutuisi setvimään lastenkasvatusmenetelmiään etc. Eihän se toki sovi lahkouskovaisten (Livets Ord) toimintatapaan; siellähän kaikki ovat kauniita, rohkeita ja rahauskovaisia.

Sitä saa, mitä tilaa.

En tosiaan aio katsoa kyseistä videota! Klikkasin juttua vaan kommentoidakseni, että Hymyn taso on nykyään tasan NOLLA! Ei kiitos enää yhtään Tuksu-juttua mulle! Etenkään tätä OLEMATONTA tasoa! Tää ei ole edes HUONOA viihdettä!

MUA SÄÄLITTÄÄÄ viattomat eläimet, jotka kärsivät epätasapainoisten ihmisten kanssa. Video oli järkyttävää katsottavaa:(

on täyttä skeidaa en ymmärrä miksi miksi tuksusta ja artsista kirjoitetaan tienaako sillä vai viekö hymy voitot sitä se viina ja lääkkeet teettää

Täällä savossa on 76 ökymiljardööriä leirillä.jotta en puhu paskaa kannattaa kattoa iltasanomat.nämä tukiaiset ja parviaset.ei kelpais edes niiden lattioita nuolee hahahahahahah,tiuskista ja kumppaneista puhumattakaan,wahlroosikin keppikerjäläinen niiden rinnalla

Joni ei ole enää Tuksun fani,huomasi onneksi ajoissa,että häntä vaan käytetään hyväksi,niinkuin Tuksu kaikessa tekee

kaikkee sitä ylipäätään ihmiset kuvaa ja laittaa kaikelle kansalle… kait ne saa jonnii sortin ”tyydytyksen”…

Ja se Egorazzi on ihan yhtäpaljon media kuin jätesanko-Hymy.

Hymy taas vaihteeksi ulalla: hinosti siellä pidetään yllä Urpo Lahtisen perinteitä!

johanna käyttäytyy siis samalla tavalla kuin eräs mervi erään matin kanssa: ensin härnätään miestä, sitten heitetään sen kamat pihalle, kun se ei riitä, käydään miehen kimppuun, sitten kun mies ei enää jaksa vain ottaa vastaa iskuja ja lyö takaisin aletaan huutaa: kattokaa ny hullu se on hakkaa naisia…vitun naiset.

Egorazzin blogeissa toi oli ekana. Sieltä sitten Stara sen kopsannnut. Sillä että se on ollut videopalvelussa ei ole mitään merkitystä jutun kreditoinnin kanssa. Ensimmäisenä kertonut yleensä mainitaan. Stara on niin paska käki, että se pitäsi lailla kieltää.

Niinpä niin. Näin rulettaa kansakunnan idolit. Jos minulla olisi Arton vanhan miehen riippakellit, niin pitäisin kyllä PIPPELINI piilossa. Jos minulla taas olisi Johannan laardikroppa, niin poistuisin julkisuudesta välittömästi.

Vaikka puhutaan Juliasta mitä,niin kyllä Julia vaikuttaa ihan enkeliltä Johannaan nähden.Nyt kun häkki heilahtaa Johannalle,tilanne jollaksessa rauhoittuu.Juliahan menee ruotsiin.Kyllä ne(perhe) sen itekki tietää,että Johanna joutuu istumaan…ja kaiken lisäksi Johannalla on ahtaanpaikan kammo.

no huh huh kyllä saa vanhemmat hävetä lapsiaan , mitä pahaa on vanhemmat tehnyt että on tollset hirviöt saannut riesakseen

Huh huh ….kyllä toi Tuksutin on seko…niin kiittelee joka puolella äitiä miten hyvä hän on,ja he on saanut kristillisen kasvatuksen,ja ovat perhekeskeisiä…tässä tämä taas nähtiin,,,,tuksu valehtelee ,niin paljon kuin jaksaa…häivy Artsi kokonaan tuksun luota,varmaan löydät paremman naisen,,,älä ole tuksun kynnysmattona..

Eipä ihme, että Tunkki pelkää poliisia. Eihän tuolle paholaiselle mahda enää oma äitikään mitään.

Minulla on sellainen mielikuva, että jos on noin kaamea läski, niin lyönti ei edes satu kuin 20% siitä mitä muuten. Pitääkö paikkansa?

Missä Mickey Rourke oli, kun tää tilanne oli käynnissä. Eikä Arto ollut edes alasti koska munia ei näkynyt. Mutta kuka oli tuo torinorsu vaaleanpunaisessa uimapuvussa? En tunnistanut läskien alta, että oliko Johku kyseessä??

Kyllähän se oli Johanna joka tappeli…Arto tahtoi vain päästä pois tilanteesta mutta tämä ylipaionoinen paholainen ei päästänyt.

Naispuolinen…sehän oli se Joni vai mikälie…se Johannan fani numero uno (ja se ainoa) ja yksi niistä naismaisista äänistä kuului Johannan äidille.Kukaan ei voi enää kiistää Johannan väkävaltaista taustaa..yrittää sysätä Arton niskaan koko paskan jotta HÄNEN väkivaltaisuutensa ja raakuutensa unohtuisi. Tyhmä ämmä, katoaisi nyt julkisuudesta lopullisesti.

voi voi pässin pää epola. Mitä te jauhatte jostai skuupeista ja ykkösuutisista kun ei ketään v. kiinnosta yhtää enää tuksu tai arto. Ollutta mennyttä. Jos nyt tuksu potkasis tyhjää ni pieni uutinen ja vuoden vaihteessa kukaan ei enää muistais Johannaa ollenkaa. VOi voi, Lehdistö käytti ja heitti pois, onnee ikimuksu tuksulle.

Eikö tuo puusilmä toimittaja nää!että se on tunkki!Joka käy päälle ku yleinensyyttäjä!kuuleehan sen puheestakin,että eukkoa siinä rauhotellaan ja arto puhuu poliisin kutsumisesta!Ei ihme jos tunkki saa aina asiat kääntymään artoa vastaan,jos toimittajat on näin saatanan tyhmiä!!!!

ei **** mikä ämmä.hermothan tohon menee kellä vaan!provosointia.kattokoon itteensä peiliin miks saa turpaan

Kiitos litteroijalle! – Selventää kyllä perheen tilanteesta aika paljon.

Video on yleisellä alustalla vimeo-palvelussa, ei missää ekoratsissa (joka ei ole muuten mikään media vaan jokin harrastelupaikka)

JA OLISITTE voineet ensimmäisen julkaisijan mainita ! ettekä tuota roska-STARAA 🙁
http://blogit.egorazzi.com/2011/10/lukijalta-tuksun-ja-arton-tappeluvideo-katso-ja-h%C3%A4mm%C3%A4sty.html

Video litteroituna:
”Epämääräistä mölinää Tuksun ja Arton suusta”
Arto: ”mä lähe vetää.. moi moi”
Tuksu: ”Artol ei oo ku kaks kalsarii”
Äiti: ”no anna sen ottaa ne”
Tuksu: ”mä oon antanu”
Vieras: ”hei Johanna, anna Arto ottaa vaatteet, jooko”
Tuksu: ”pihalla, ne on pihalla”
Tuksu: ”Arton kaikki vaatteet on pihalla”
Äiti: ”rauhassa”
Arto: ”nyt lopetat sen!”
Tuksu: ”pihalla…an mennä”
Arto: ”lopeta se, nyt vaa lopeta se”
Arto: ”mä vien vaatteeni nyt”
Tuksu: ”lähe menee”
Arto: ”joo, mä lähen menee”
Tuksu: ”lähe nyt”
Arto: ”mä lähen!”
Tuksu: ”lähe menee”
Äiti: ”mut se on ihan verissä… naama”
Tuksu: ”se veti mua nyrkillä”
Arto: ”niin joojoojoo.. ei haista ny vittu. mä tapan sut kohta”
Vieras: ”hei lopettakaa”
Tuksu: ”kato kato kato”
Tuksu: ”haluutsä haluutsä nähdä merkit, et mitä pitää tehdä”
Arto: ”mee vittuun siitä!”
Tuksu: ”mitä pitää miehen tehdä, et se uskoo”
Vieras: ”saa Johanna”
Tuksu: ”nyt vittu hiljaa!”
Vieras: ”Johanna, jätetään asia rauhottuun, lähetään yhdessä ylös. tule.”
Arto: ”mä soitan vittu poliisit nyt! Nyt mä.. lop.. ei vittu.”
Äiti: ”Johanna. ..et käy kiinni ihmisiin”
Vieras: ”hei lopettakaa!”
Tuksu: ”laita se kii”
Arto: ”painu helvettiin siit”
Vieras: ”Lähetään pois täältä, Arto laita ovi kiinni”
Äiti: ”anna Arton olla”
Vieras: ”hei lähdetään Johanna ulos hengittämään. nyt”
Tuksu: ”se on se joka lyö mua. se on ookoo. Mies saa lyödä naista”
Äiti: ”ei saa”
Tuksu: ”naiset..”
Vieras: ”ei sekään. kumpikaan ei saa lyödä”
Tuksu äidilleen: ”mä en halua olla missään tekemisissä sun kaa.. niin sano myös Julia.”
Äiti: ”joojoo”
Tuksu: ”en missään tekemisissä sun kaa.”
Äiti: ”okei”
Äiti: ”joo”
Tuksu: ”mä herätän Julian nyt!”

Eikö joku uutisoinu jossain että Tuksu on menossa tissejään korjauttaan Hymyn piikkiin. Ehkäpä Hymy halusi olla vieraskorea ja olla julkaisematta matskua ennen kuin joku toinen sen ”ensin” tekee.

Onnittelut Hymylle siitä, että joku on viitsinyt katsoa videon ennen sen kommentointia. Sinänsä kiva, että kilpaileva media (S..ra) palkkaa myös näkövammaisia toimittajia.

Saana ja Jussi on vetäny sen verran kovaa settiä, että entisellä kohuparilla on pakko yrittää päässä vielä pinnalle vaikkapa näin, jos ei muuten

Tuksupalstalla on jauhettu koko päivä aiheesta. Eikö tieto kulje sieltä nettipuolelta toimittajille?
Olisitte voineet skuupata tämän jutun ensimmäisenä. Heti aamusta olisitte saaneet Ampparien kärkijutun koko päiväksi!!

Skarpatkaa!

Lisäksi videon tapahtumapäivä on ihan selvä. Tuksu on puhunut tästä videosta omassa blogissaan pari päivää sitten.
Lisäksi teilläkin on ollut uutinen
https://hymy.fi/tasta-puhutaan/seiska-arton-naama-kauheassa-kunnossa-tuksu-raapi-taas-verille

kaikki nämä tiedot olisi löytyneet teidän omalta palstaltanne.

Hienoa taustatyötä Hymy. Kyseessä on numerolehden järjestämien rapujuhlien jälkeinen yö / aamu. Ja tämä ”naishenkilö” on Johannan äiti. Kieltämättä kaunista kielenkäyttöä Queen-Johannalta omaa äitiään kohtaan…

Oma kommentti