Tukiainen ja Rachel Kauppila: Yllätyssovinto!

Rachel Kauppila, Johanna TukiainenKaikki näyttää olevan kohuleidien Johanna Tukiainen ja Rachel Kauppila maailmassa mahdollista!

Neidit riitautuivat raha-asioista taannoisella yhteisellä St. Tropezin matkallaan, mutta tänään puolen päivän aikaan neidit istua könöttivätkin valkoviinilasillisella Helsingin keskustassa.

Tukiainen myönsi Hymyn saamat silminnäkijähavainnot oikeiksi:

-Kyllä me istuimme lasillisella Rachelin kanssa hieromassa sopua. Yksityiskohdista taidan tässä vaiheessa vielä vaieta, mutta tärkeintä on nyt sopia tämä asia, Tukiainen kertoili Hymylle.

-Olemme molemmat myös uskonnolisia. Ajattelimmekin mennä kirkkoon ehtoolliselle ensi viikonloppuna. Menemme yhdessä, Tukiainen yllättää.

Kauppila viettää pian 27-vuotisjuhliaan. Neidit suunnittelevat yhteistä ulkomaanmatkaa ikään kuin huonosti menneen St. Tropezin matkan hyvitykseksi.

-Voisimme lähteä bilettämään vaikkapa Ibizalle, Johanna suunnittelee.

Hän ei ole aikeissa vetäytyä julkisuudesta.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Rachel Kauppila

Kommentit

”Kaikki näyttää olevan kohuleidien Johanna Tukiainen ja Rachel Kauppila maailmassa mahdollista!”

Onko riidan sopiminen jokin ihme? Tai mahdottoman tekeminen mahdolliseksi?

Anteeksi Janne,pyydän todella!
Kysyisin, että mikä räpellyksessäni Sinua loukkasi.
Ei tarvitse vastata, jos olet niin loukkaantunut.
Harhaiseksi ei minua ole kyllä kukaan vielä noteerannut, vaikka jo olenkin
60v ja risat.
Minä vissiinkin jätän nyt nämä kommenttini tähän, etten loukkaa ihmisiä enempää.
Oikein mukavaa syksynjatkoa ja aletaan jo nyt olla tosikilttejä kun se Joulukin tulee yllättäen niinkuin autoilijoille jäiset kelit.

Yrittäkään päättää jo! Ensin kavereita, sitten riitaa ja selkään puukotusta, sekä haukkimista. Nyt sitten taas kavereita. Innolla odotamme millon tulee uusi riita ja selkään puukotusta.

Kommenttiin 10.

Lopeta harhaisuutesi, tämä on Suomalaisten julkkisten aatelia tämä Johana. Kaatoi ulkoministerin. Se on kova juttu se. Hyvä Hymy!

Onko joku nähnyt elokuvan Idioluutio? Toivon, että Rachel ja Tuksu ei lisäänny!

Tukiainenko YLLÄTTI? HÖH! Vaikka näkisin hänen peräpukamansa (en tiedä, onko hänellä!) niin en kyllä yllättyisi.Olipa kerran kuva Tukiaisen pyllystä!!!!joka oli kuin kaksi valtavaa siankinkkua vierekkäin! Tuli vaan mieleen että kuin sieltä mahtaa tuloste mahtua tulemaan ja ei sieltä kyllä voisi nähdä mahdollisia pukamiakaan! Ovat nääs niin syvällä läskeissä! TUKTUKIN JA KAPKAPIN VOISI LAITTAA JO SINNE Ö-MAPPIIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tuskin tämä räpellykseni loukkaa näitä ”KAUNOTTARIA”, sillä he ovat sen jo itse tehneet moneenmoneenkertaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jep 😀

”En aio vetäytyä julkisuudesta…”

Kuulostaa aika tutulta. No, evoluutio korjaa….

Escort-tyttö ja rap-groupie kirkossa ehtoollisella…ehkä olisi kuitenkin parempi mennä ripittäytymään.

Arvasin, että tämä vain lupailee. Ei aikeitakaan jättää ihmiskuntaa rauhaan… :/

Hyvä Johanna, kymmenen pistettä. Arvasin, että olet niin hyväsydäminen, että jaksoit antaa anteeksi Rachelin selkäänpuukotuksen!!! Onnea myös Rachelille: menkää nyt ehtoolliselle molemmat ja vastaanottakaa syntienanteeksianto ja aloittakaa molemmat alusta!!!

Istuivat varmaan suunnittelemassa seuraavaa vetoa että pääsisivät johonkin lehteen…eihän kummastakaan ollut sanan sanaa edellisessä seiskassa ja nyt tädeille puskee pelko että jäävät unholaan.
Kumpikohan pääsee ekana BB-taloon? Veikkaan että Jossu..

”Ei ole aikeissa vetäytyä julkisuudesta”

://////////////////////// :((((((((((((((((((((( nyyh :´(

Todella uskomattoman julmaa herätellä toiveita, jos ei ole valmis niitä lunastamaan!

Hyvä Johanna. Huolestuin todella kun uhkasit muutama päivä sitten vetäytyväsi julkisuudesta. Onneksi kyseessä oli tsoukki ja sinusta on joka päivä tuon uhkauksen jälkeen kuultu uutisissa. Olet Suomen kansan rakastama sympaattinen ja älykäs lemmikki. Sinusta on tehty jopa ihailijalaulukin http://www.myspace.com/karipeitsamo

Oma kommentti