”Tukiainen järkytti Sokos Hotelli Vantaassa!”

Johanna TukiainenJohanna Tukiainen on bongattu Sokos Hotelli Vantaan Hertas-pubista, jossa hän lauloi lauantaina karaokea.

-Nainen saapui paikalle aamuyön tunteina ja halusi laulaa. Hän sai kyllä aplodit, mutta kyllä suurin osa järkyttyi kuulemastaan, Hymylle päivitellään.

-Tukiainen oli liikuttuneessa tilassa, joten laulaminen meni kyllä melkoiseksi vääntämiseksi.

Tukiaisen invaasio Hertas-pubiin koettiin monen mielestä melkoisena ”pyhäinhäväistyksenä”, sillä paikka on tunnettu erittäin tasokkaista laulajistaan.

-Jopa niin tasokkaista, ettei moni harrastaja uskalla edes lauteille nousta. Hertaksessa laulavat tangoprinsessat ja jopa Karaoken MM-voittaja, Hymylle todetaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, karaoke, Sokos Hotelli Vantaa

Kommentit

ihq daa, 24.1.2013 klo 11.49
http://www.youtube.com/watch?v=bTgjDjGGhKg

http://www.youtube.com/watch?v=erMz3eBCEas

Ilmiselvä ammattilainen!! Eniskesänä tangomarkkinoille ym
—–

Juu..nappisuoritus tältä meidän maailmanluokan glamour taiteilijaltamme. Ei tsiisus saatana…en enää koskaan voi kuunnella foreigneria ilman, että siitä tulee Johanna tukiainen mielleyhtymä..kiitti vitusti tästäkin Johanna. jälleen yksi kappale minkä raiskasit. Ja ihmettelen suuresti, että tolla laulutaidolla jouku tuottaja vakavissaan tahtoisi tehdä sinun kanssasi yhteistyötä….tee meille kaikille palvelus…katoa ja lopeta kaiken maailman esiintyminen. Olet Johanna perseestä syvältä ja poikittain…et osaa laulaa,et tanssia. Olet vain persjalkainen savolainen sekakäyttäjä.

No kyllähän sen näki siinä Tallinna ohjelmassa kun hidas ja lihava menivät laulamaan karaokea tallinnalaiseen pubiin…kuinka perkeleesti meni nuotin vierestä ja oli kerrassaan hirvittävää kuunneltavaa. Joillain ei ole musikaalisia lahjoja…ja Tukiaisen siskosilla ei ole kummallakaan. On tosiaankin pyhäinhäväistystä antaa tollasten luuserien pilata hyvä ilta karaoken parissa. On valetta, että joku menestyvä tuottaja haluaa tehdä musiikkia Johannalle, ei ainakaan vakavalla naamalla.

Johanna kirjoittaa fb:ssa kuinka häntä kutsutaan levyttävän uutta musiikkia ympäri maailmaa ja meidän menestyvimpiin artisteihin kuuluva artisti Tauski tekee hänelle musiikkia. Kuinka voi olla mahdollista, että tällainen timantti pidetään piilossa eikä esiinny tanssilavoilla. Olen innokas lavojen kiertäjä enkä ole törmännyt häneen vielä. Toivottavasti kesälavat kutsuvat myös Johannaa esiintymään.

Kyllä karaokea saa Suomessa laulaa ihan kaikki. Myös syvästi kehitysvammaiset punkeroalkoholistit. Se on klämyriä vaan.

Eikö ne tajua, että Johanna on ammattilaulaja, ja pitäähän siinä jonkinlainen ero ollakkin pelkkiin karaokelaulajiin. Uutta levyäkin lähtee tekemään Ruotsiin loppukuusta kuuluisan laulajan luokse.

Oma kommentti