Tukiainen järkyttyi: Ilmaiseksi juhannusfestareille esiintymään?

Johanna TukiainenJohanna Tukiaisen levyprojektin puuhanaisena tunnetuksi tullut tuottaja Tuija Järvinenkertoo saaneensa Johanna Tukiaiselta myöhään lauantai-iltana huolestuneen puhelinsoiton.

-Tukiainen oli saanut kuulla, ettei hänelle maksettaisi RMJ Party Camp -festivaalikeikasta euroakaan! Järvinen päivittelee Hymylle.

Asiasta on Järvisen mukaan aiemmin keskusteltu promoottori Ville Vileniuksen ja Järvisen kesken, mutta tuolloin Vilenius oli kertonut asioiden olevan kesken palkkion osalta. Tämän jälkeen Vilenius ei kuulemma ole ollut Järviseen yhteydessä.

Järvinen ihmettelee asian saamaa uutta käännettä.

-Mielestäni Johanna Tukiaista ei voi rinnastaa uuteen, tuntemattomaan artistitulokkaaseen – ei missään tapauksessa! Hän on megajulkkis, tähti  ja hyvin kiinnostava persoona. Myös julkaisematon single on jo nyt maankuulu, toteaa Järvinen Hymylle.

-Monille tähdille maksetaan juhannuskeikoista jopa sata tuhatta euroa!

Järvinen ei ole saanut Vileniukselta vastausta myöskään majoituskysymyksiin.

-Asia on niin, että siellä missä omistamani single julkaistaan olen myös paikan päällä, ja asiaa hoidetaan kauttani suoraan. Toivon, että asia ratkeaa nopeasti, Järvinen toteaa.

Tuksu haukkui toimittajat!

Tukiainen esiintyi perjantai-iltana Hymyn verkkosivuilla pyörivässä Nipsu-TV:ssä. Viime aikaisista strippausväitteistä loukkaantunut Tukiainen haukkui toimittajia moraalittomiksi.

Hän myöhästyi showsta tunnin, ja kertoi, ettei välitä saapua niin ajoissa paikalle silloin, jos hänelle ei makseta palkkiota esiintymisestä.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Nipsu-TV, RMJ Party Camp, Ville Vilenius

Kommentit

Alkaa kyllä vaikuttamaan jo hienolta tuo itselle valehdeltu verkko, jonka kannattimille rojahtaa taas yhden nöyryytysten täyttämän päivän jälkeen. Loppuun asti hiottu ja tyylikäs karismatimantti, joka rakkaudesta sukulaisiinsa jäi tänne kateellisten persjalkaisten maahan jakamaan kansan kahtia, päälle sylkijöihin ja faneihin. Kaikki esimerkit maailmalla, aritmetiikka,astronomia, geometria, Tatu Vanhasen vanhan koulukunnan kallon mittaaminen, menestyneiden ihmisten kehut, vinkit ja avoin ihailu puhuvat sen puolesta, että kansainväliset standardit täyttävä glamour-ihminen syntyi väärään paikkaan ja hänen rakastava luonteensa esti enkeliä avaamasta siipiään ja lentämään sinne missä säihke ja loisto ei koskaan lopu. Muualla hän olisi jo miljonääri. Täällä pelkkä mistään mitään tajuamattomien sylkykuppi.

Joka päivää varten on uusi nöyryytys. Kuin Manskulla päälle hyökännyt Zenit-roskasakki, haluaa jokainen pikkuradion aamujuontaja ehtiä potkaisemaan Tuksua perseelle. Vahvana uskossaan hän kantaa paljetein koristeltua ristiään suomalaisten sofistien sovitellessa seduloiden lasimurskasta kyhättyä kruunua.

No sen takiahan tuo sinne on tilattu, että saa kansa nauraa ja pilkata. Tuskin kukaan voi kovin suurta sulosointua tuon henkilön äännähtelyissä kuulla.

”Monille tähdille maksetaan juhannuskeikoista jopa sata tuhatta euroa!”

Vai on J Tuk sen luokan tähti, että hänet viitsitään yhden biisin repertuaarilla rinnastaa tälläisiin palkkioihin? Anna mun kaikki kestää.

Taitaa olla niin että koska Tuksu on saanut niin paljon huonoa palautetta laulustaan että ei uskalla tulla lavalle laulamaan. Pelkää ihmisten pilkkaamista.

Managerilta on realiteetit hukassa, samoin Tuksulta. Varmasti Tuksu ilmestyy RMJ:hin myöhässä, mesoaa kun ei ”Pääse lavalle vaiks fanit oottaa mua, sikatörkeetä!!!1!” ja kahmii ilmaiset kaljat sekä voileivät sekunnissa.

Ihmettelinkin, miksi RMJ ottaa lavalle tukiaisen. Se on häpeä koko festarille ja toisille artisteille. Jotain rajaa. Tukiainen on riesana joka paikassa.
Luulin Sedun olevan järkevä valinnoissaan. Mun mielestä tuon tuksun pitäisi maksaa se satatonnia järjestäjille, että saa olla mukana tuon tason pippaloissa.

RMJ-koskaan oo aikonukkaa mitään tolle maksaa,saavat taas ilmasta julkisuutta tolla takiaisella!Hyvä pojat!nää hommat vaan pitää osata!

Tässäpä oiva parivaljakko Tuksu-Järvinen… Vai kuuluisi Tuksun megajulkkiksena saada tuhansien eurojen palkkio, salli mun nauraa. Ei näköjään tämä tuottaja-Tuija onnistu koskaan rahan hankkimisyrityksissään ja kun ei itse onnistunut miljönäärin rouvaksi pääsemään eikä saanut edes osuuttaan toto-voitosta niin luuli sitten pääseän käsiksi isoihin rahoihin Tuksun kautta, voi jessus sentään… Toivottavasti levyä ei erehdy kukaan ostamaan

Siis eihän tuo osaa edes laulaa vaikka väitti jossain jutussa aina saaneensa laulusta peräti 9. Tainnut kyllä kääntyä mielessään vain kutonen väärinpäin siinä kuin ällätkin lisääntyneet mielessäään:-D

Eiköhän tähän Emeriittusbändin juttuun ole kiteytetty kaikki:

http://www.youtube.com/watch?v=cJO8va6gn_8

Kyllä Johannan pitää saada palkkio ja tuntuva sellainen!!!

Halvalla menee mutta menköön!
Viimeksi hinta oli huutokaupassa kokonaiset 7 senttiä, nyt taitaa sekin olla jo liian iso raha Tuksun naaman katselemisesta…

Eihän rahalla ole niinkään merkitystä, sehän on vaan materiaa, pääasiahan on että pääsee lavalle esiintymään, eikös niin.

Ilmaiseksi esiintyminen on yläkanttiin, ennemmin Johanna Tukiaisen pitäisi maksaa siitä että pääsee promoamaan uutta ”musiikkiaan”. Luultavasti kukaan ei tee päätöstä lähteä ko. festareille sen takia että Tukiainen esiintyy siellä.

Tukiaisen pitäs ite vähän maksaa että sais esiintyä. Karseen kuulosta mouruamista se ”laulaminen”

Tämä Tukiaisen tekemä on otettu vitsinä vastaan. Tuskin sen esittäminen aiheuttaa muuta kuin hilpeyttä/itkua ympäri suomea

”Hän on megajulkkis, tähti ja hyvin kiinnostava persoona”

Yhteen lauseeseen pumpattu hölynpölyä oikein urakalla.

Oma kommentti