Tukiainen Jenkeissä Mickey Rourken kanssa

Johanna ja Julia TukiainenKohumalli Johanna Tukiainen on bailannut ankarasti Yhdysvalloissa, joten hänen suunnittelemansa kymmenen kilon laihdutus kuukauden sisällä ei ainakaan vielä ole startannut.

-Olemme käyneet Bostonissa ja nyt olemme viettäneet luksuselämää Miamissa, Johanna avautuu Hymylle.

-Olimme vastikään sisareni Julian kanssa Shore Clubin sviitissä englantilaisten julkkisten kanssa bilettämässä. Mukana oli muun muassa povipommi Jordan sekä jalkapalloilija Wayne Rooneyn mallisiippa Coleen MCLoughlin, Tukiainen väittää.

-Samassa hotellissa oli myös näyttelijä Jessica Alba. Yksi yö sviitissä maksaa täällä tuhansia euroja, mutta muuan amerikkalaispoliitikko maksoi meille sviitin. Myös eräs asianajaja tarjosi meille sviitin.

Lujaa Johanna väittää menneen myös näyttelijä Mickey Rourken kanssa.

-Hän on todella karismaattinen mies. Yhtäkkiä hän kaappasi minut syliinsä ja antoi ranskalaisen suudelman, Johanna naurahtaa ja toteaa Rourken ilmoittaneen blondien voivan asua penthouse-sviitissä hänen laskuunsa koko sen ajan minkä nämä viettävät Miamissa.

Tukiainen kertoo kävelleensä sisarensa kanssa South Beachilla, kun naispuolinen Cosmopolitanin toimittaja tuli kysymään heistä juttua Cosmoon.

-He ottivat meistä kuvasarjan.

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: Coleen MCLoughlin, Jessica Alba, Johanna Tukiainen, Jordan, Mickey Rourke

Kommentit

Oma kommentti