Tukiainen Jenkeissä Mickey Rourken kanssa

Johanna ja Julia TukiainenKohumalli Johanna Tukiainen on bailannut ankarasti Yhdysvalloissa, joten hänen suunnittelemansa kymmenen kilon laihdutus kuukauden sisällä ei ainakaan vielä ole startannut.

-Olemme käyneet Bostonissa ja nyt olemme viettäneet luksuselämää Miamissa, Johanna avautuu Hymylle.

-Olimme vastikään sisareni Julian kanssa Shore Clubin sviitissä englantilaisten julkkisten kanssa bilettämässä. Mukana oli muun muassa povipommi Jordan sekä jalkapalloilija Wayne Rooneyn mallisiippa Coleen MCLoughlin, Tukiainen väittää.

-Samassa hotellissa oli myös näyttelijä Jessica Alba. Yksi yö sviitissä maksaa täällä tuhansia euroja, mutta muuan amerikkalaispoliitikko maksoi meille sviitin. Myös eräs asianajaja tarjosi meille sviitin.

Lujaa Johanna väittää menneen myös näyttelijä Mickey Rourken kanssa.

-Hän on todella karismaattinen mies. Yhtäkkiä hän kaappasi minut syliinsä ja antoi ranskalaisen suudelman, Johanna naurahtaa ja toteaa Rourken ilmoittaneen blondien voivan asua penthouse-sviitissä hänen laskuunsa koko sen ajan minkä nämä viettävät Miamissa.

Tukiainen kertoo kävelleensä sisarensa kanssa South Beachilla, kun naispuolinen Cosmopolitanin toimittaja tuli kysymään heistä juttua Cosmoon.

-He ottivat meistä kuvasarjan.

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: Coleen MCLoughlin, Jessica Alba, Johanna Tukiainen, Jordan, Mickey Rourke

Kommentit

tukiaiset jaksaa leveillä luxsuselämästä ketä kiinnosta painukaa jenkkeihin takas.

Minä en myöskään ihmettelisi, jos nimimerkin N1966 takana olisi Johanna itse. Ei tuo nainen ansaitse edes vuoden turhin julkkis-titteliä.

N1966 on johanna itse… kirjoitustyyli paljastaa – johannan rahantienuu tyyli on jo tiedossa. miehet sponssaa, ja amerikkalaiset tarjoavat kylla yleensaottaen suomalaisia enemman, usein seurueessa on yksi henkilo joka maksaa kaikille. Toisella kertaa toinen maksaa. Itsekin maksan usein naisenakin kaverin lounaat ihan vaan huvin vuoksi – USA:ssa ei ole sellaista kasitetta etta naisen pitaisi maksaa treffeilla omat kulunsa (miesta joka vaatii naista maksamaan treffeilla pidetaan moukkana), mutta jos sviitteihin mennaan, niin on se kylla ihan tasatarkkaan niin, etta taka-ajatuksia on.

Johanna tunnetusti on tienannut arveluttavilla keinoilla, joten ei ole niin nuukaa jos pikkusen antaa miehen tuikkasta vastineeksi… 🙂

joo taitaa olla aika naivia floridan tytto . jos ei ole sitten toosalla korvattu ”huoneita”

niin että saa ilmatteeks sviittiä käyttöönsä poliitikoilta ja näyttelijöiltä ettei siitä pyydetä vastapalvelua. Tuskinpa vaan! kyllä siellä on oltu perä pystyssä kokolattiamatolla ja kuitattu asumista. sehän on amerikan julkimoille parempi kun naista ei tunneta koska se on pienestä maapahasesta. ja kaiken lisäksi se lähtee pois helpolla.

Ensin pidin Johanna Tukiaista vastenmielisenä ja huomionhakuisena ällönä. Sitten näin hänen siskonsa – ”suosittelen” katsomaan youtubesta Raumanmeren juhannus Dolls videon. Siinä nähdään miten tytöt ”bilettävät Henry Saaren kanssa” – vaivautunut Henry yrittää sivuttaa humalaiset akat, kun Johanna ja Julia urpoilevat kännissä ”mikäääämmeeenniinki?!”, ja esittävät VIP passejaan. Julian vierellä Johannakin tuntuu fyysikolta.

En tiedä kumpi on surullisempaa, se että näin käsittämättömän luonteeltaan, ja koko olemukseltaan, vastenmieliset haahkat ovat olemassa ja taruilevat jetset-elämästään, vai se että suomalainen media jaksaa seurata noiden Miss Piggyjen toilailuja. Tukiais-kaksikko on yököttävintä mitä tiedän – ryömisivät takaisin äitinsä römpsään niin olis maailma parempi paikka.

Edelliselle… Niinpä olen itsekin asunut Jenkeissä neljä vuotta, itse asiassa vielä Floridassa ja en todellakaan puhu puppua. Mitäänhän ei saa ilmaiseksi, sen kai nyt jokainen tyhmäkin tajuaa…toivottavasti, mutta rapakon takana on tapana vieraille tarjota hotelliyöt eikä siinä ole muuta takana ollenkaan. Sitä mitä tulee Tukiaiseen…siitä en voi sanoa mitään, mutta näillä ihmisillä, jotka hotelliyöpymiset tarjoavat ei ole pikkurahasta pulaa.

Mutta samapa tuo mitä asiasta ajatellaan 😉 Upea osavaltio se oli, kaunis ja asiat toimivat siellä hyvin. Sanoisin, että hienoin osavaltio siinä maassa.

N1966 Olen siella miehena asunut kanssa aika monta vuotta. JA kylla nyt puhut vahan puppua. Harva mies nyt sviitteja tarjoilee tai muutakaan jos ei olisi taka ajatuksia . ala nyt ole taysin naiivi ja kuvittele etta ne vain hyvaa hyvyyttaan tarjoaa. As its said . there is never a free lunch

Hmh. Ihan sama minulle mitä tekee, missä viilettää, kenen kanssa, kuka maksaa hotellit ja sitä rataa…Ainut toive olisi, että opettelisi meikkaamaan.Kiitos. 😉

Vielä vähän jatkoa…

Jenkeissä on (niillä joilla on rahaa) tapana huomioida ulkomaalainen vieras esimerkiksi juuri sillä, että maksaa tämän hotelihuoneensa tai ostaa esimerkiksi vaatteita eikä se todellakaan tarkoita, että pitäisi heti olla ’maksullinen’.

Edelliseen viitaten, jossa kirjoittaja viittaa Tukiaista ’keskittymään laihtumiseen’, niin ehkä kuitenkin kannattaisi katsoa noin yleisellä tasolla tuota Tukiaisen ylipainoa, jota ei kyllä ole siihen verrattuna nimeksikään. Voisin jopa väittää, että hänen vartalonsa on monen mieleen, vaikka onkin laitattanut silikonit. Jos joku oikeasti sanoo ettei Tukiaisella ole kaunista vartaloa niin ihmettelen suuresti. Mutta toki mieliä on monia.

Elä ja anna toisten elää. Ja annetaan jokaisen kukkasen kukkia. Suomalaisen peruskateutta tässä, sanon minä.

Ilmaisia sviittejä ei ole, mutta toisaalta en kyllä usko tuhansien eurojen taksoihinkaan. Jenkeissä on miljoonia paremman näköisiä blondeja. Satutäti Takiainen tykittää puuropyssyllä. Keskittyisi laihduttamaan. Se kun ei pienennä silikoneja.

Kyllä ihmiset on kateellisia täällä, huh. Jos Tukiainen pitää tuollaisesta elämäntyylistä ja nauttii elämästään niin miksei se hänelle suotaisi. Ei hän nyt niin pahannäköinen nainen ole etteikö häntä Jenkkilässä(kin) huomattaisiin. Meillä Suomessa ihmiset pelkää näyttäviä ihmisiä, Jenkeissä asia on päinvastoin.

Ricky, kovinpa käyt täällä Hymyn sivuilla lukemassa ja kommentoimassa. Taitaa sittenkin Tukiaiset kiinnostaa.

Tukiaisethan ovat olleet semijulkkuja netissä jo pitkään. Heidän päiväkirjamerkinnöilleen on hieman hymähdelty ja ihmetelty sitä, kuinka jotkut voivat pitää jetset-elämää sumeilematta ja niin naivisti arvossaan. Käykää dolssien sivuilla, lukekaa diaryä ja tukehtukaa. Voiko 30-vuotias nainen kirjoittaa mitään sellaista. Joka toinen adjektiivi on superlatiivi.
Mikä kromosomi puuttuu???

Voi jessus sentään näitä muiduja!! ei ne vois vähempää kiinnostaa, mut silti täytyy käydä lukemassa näitä stooreja. Mut ei tolla muijalla ole minkäänlaista realismia elämästä, saati omasta itsestään. Helvetin nolo ämmä, jolla on aivan liian isot luulot itsestään. Mistä se kehittää nämä jutut? Onhan sitä olemassa ihmisiä, jotka valehtelee niin paljon, että alkavat jo itsekin uskoa niihin, tai sit muijat on niitä perus-bändärihuoria, joita viedään 100-0.. Voi rassua, kun joku palauttais maan pinnalle.. Ja sen siskoa en tajua. Itse en ainakaan poseerais ylpeänä enää yhdessäkään kuvassa, vaan lähtisin tekemään omia juttuja. Ja pudottaisin sukunimen pois, kun siitä tulee taatusti aina olemaan ihmisillä ennakkokäsityksiä.

Youtubella johanna uivelen kuvauksissa lähes ilman meikkiä huhhuh minkä näkönen…

Aatelkaa jos noilla ei ois meikkii ollenkaan.VOI HIRVEYS!!Meikin alta paljastuis aika kaameita naisia..ainaki toi johanna..metri maskaraa..huh huh..julkisuuden kipeitä blondeja..

haha repes tähä. yhdyn noihin muutamaan edelliseen et hän on tavannut kyseiset ihmiset vissiinkin käymällä kysymässä jos joku heistä haluaisin parantaa hänen taipumuksensa olla naurunalaisena joka otsikossa 😀

Kyseisen hotellin sivuilta selviää kalleimman sviitin hinta:
Average Nightly Rate : US$ 925.00
925.00 (United States Dollars) =
579.93 (Euro)

Elikkäs ”tuhansia euroja/yö” on taas bimbolla menny sekaisin hinnat..

ODOTAN Innolla sitä päivää että jossu LAIHDUTTAA ainakin nyt ne 10 KILOA

Meilläpäin on ihan oma nimitys tuollaisille..en yhtään ihmettele, että tämän suttuisen ja ylipainoisen blondin mies laittoi suhteen poikki! Kaikki kunnia hänelle!

Miksi joku tahtoo sponssata sviitin jollekin? MÄENTAJUU!!!!!!!!!!!!!

hei come on jos ihmisen elämä perustuu seksiin ja vetyperoksidiin yms. huuhaahaan onko tollasen elämäässä muka jotain hohdokasta..en antais sponssata kenenkään ja tarjouksia on tullut..tosin panostan älyyn en ulkonäköön vaikka olisin ja edelleenkin voisin sitä että seksiä käyttää välineenä päästä lehtien otsikoihin yms..en vain koe olevani sellaisen hölynpölyn tarpeessa.Ei oo mun elämää.Tässä on taas sellainen liana kaarina..ei millään pahalla jolla on vanhana kovasti ”hohdokkaita” muistelmia ja paljon kissoja joista kummastakaan ei ota selvää mitä ja kuinka monta niitä loppujenlopuksi on..joten evvk… 🙂

Tämä Johanna Tukevainenhan on Suomen ikioma Anna Nicole Smith. Siis se paksu ja pillereissä pörräävä Anna Nicole… Lujaa tuntuu menevän, ja se on oikein! Piakkoin voikin poistua estradilta Marilynin malliin, jos ei tuo epätoivoinen pinup-ura ota tuulta alleen. Jos muuten ketään kiinnostaa, mulla olisi itsestäni kattava kavalkadi bikinikuvia! Tahtoisiko Hymy vaikka julkaista, vai tarjoanko Jalluun? Julkkisten kanssa on tullut pileistettyä, kaksitoista vuotta sitten istuin Manalassa samassa pöydässä Andy McCoyn kanssa ja muutama viikko sitten näin Matti Nykäsen palauttamassa pulloja S-markettiin Tampereen Lielahdessa. 18-vuotiaana vaihdoin pitkän katseen Kari Tapion kanssa Helssingin kauppatorilla ( ja siitähän on aikaa 13 vuotta…) ja kerran pummasin spaddun Dave Lindholmilta junassa! Pliis, tehkää musta julkkis! Painoa on yhden Tukiaisen verran, eikä ikääkään paljoa enempää.. Tukkakin oma!

Taitaa nimimerkki ”upeeta” olla Johanna itse. Hänhän tunnetusti tykkää lueskella nettipalstoja ja vastailla omiin topiikkeihinsa.

Johanna ja Julia ovat tosi hienon näköisiä missityyppejä molemmat. Vähän liian hienojakin suomalaiselle maaperälle, mutta onneksi he ovatkin nyt jenkeissä. Meikäpoika ainakin dikkaa näitä upeita typyköitä ! ( kukapas ei )

Cosmoon tulee juttu ”Älä näytä tältä jos haluat olla vakavasti otettava nainen”..Tai vaihtoehtoisesti ”Kasari-siskot heräsivät koomasta”.
Miten on mahdollista , että kaikki tarjoavat ILMAISTA sviittiä ??

Johanna Tukiaisesta ei ole muuta kuin kertakäyttöiseksi kohu-pimpoksi. En tiedä sitten mitä muut hänen ulkoisistaan avuistaan ajattelevat, mutta itse olen sitä mieltä miehenä, että Tukiainen on ei ole mikään hyvän näköinen elli missään suhteessa eikä hän näytä edes keskiverrolta. Kotka mikä kotka – oikeastaan korppi sellainen.

En missaan nimessa ymmarra tallaista itsensa esiin tuomista, erittain mautonta. Kuitenkaan en Johannaa valehtelijaksi nimittaisi, silla jet set piireissa tarjotaan ja biletetaan erittain kovaa. Ei riita sormet ja varpaat laskemaan mita moninaisempia kutsuja to la, miami, ny, paris, dubai, hong kong etc. bileisiin olen saanut A-listereilta, vaikka ihan TAVALLINEN (9-6 finance job) tyttonen Lontoossa olenkin. Siis 99% varmuudella sanoisin etta tytot totta puhuvat. Party on as long as you’re v careful!

Minäpä olennii pussannu mariah kareyta, pariisin hilttonia, teija sopasta, heikki kinnusta, hytöstä, mustanaamiota, naapurin väiskin akkaa, jeniver lopetsia jajaja,,,ketäs niitä perskuta viälä oli ai juu tampereen rautatieaseman siivoojaa kim peisinkeriä voi onhan nuita.
vaan eipä minusta ole sen koommin lehissä huujeltu, jaa mutta kerran yks pappa ratsi yritti ottaa minusta kuvan ja jopa haastatella ko takapihalla otin arskaa ralliauto uikkareissa juur kerkisin pulahtaa karkuun sitä puhallettavaan kolmi renkaiseen uimaaltaaseeni.

Oikein upeeta luxusta kauneille blondeille Rourken kanssa !!
– kukapa nyt ei upeita suomalaisia vaaleaverikköjä noteeraisi ( ? )

Kyl se o ihanainen typy tää Jöhännä,mää ainaski diggaan hänt!Suorastaan lovetan suures! <3

Tukiainen on tusinatyttö, pieni ja aika pyöreäkin, moniin Miami biitsien kaunottariin nähden.

Rourke ollut varmaan aika pahassa tuiskeessa, koska Miami on täynnä paremman näköisiä naisia!

Mä taas katoin netistä Coleenin sivuilta – ainakin se muija on ollut samaan aikaan Shore Clubilla, sen omilla nettisivuilla on kuvia siitä sekä Miamin-matkasta. Se on sit eri asia, onko bilettänyt Tukiaisen kanssa.
Ehkäpä Tuksu kertoo tavanneensa ”sen-ja-sen” vain sen perusteella, että käy säikäyttämässä jonkun julkkiksen, joka pahaa aavistamatta asioi hotellin aulassa:
-Moi, oon ulkoministerin kaataja Tuksu from Finland.
Ja tyrkkää Dolls-kalenterin sen eteen.
Näinhän se teki Paris Hiltonillekin. Hilton vaan antoi kalenterin takaisin, kirjoitettuaan siihen ensin nimmarin. HAHAHAH.
Mutta varmaan Tuksu nyt kertoo kaikille ”bilettäneensä Pari Hiltonin kans.”

Siis ei voi olla totta, että joku viitsii tuoda itseään noin julki.
Matti Nykänen teki aivan oikein ajaessaan tukkajatkeblondin lavalta pois, aivan turha julkkis koko akka, valehteleva tuulenpiäksämä rysäverkko.
Mielenkiinnolla odotan cosmon juttua siitä jos sitä koskaan edes tulee, uskallan epäillä koko miamin retkeä.

Onko tämä muija aineissa vai miten se keksii noita juttuja?! No, ehkäpä se on totta kun ne kuvat tulee cosmoon joskus….

Oma kommentti