Tukiainen keskittyy koulunkäyntiin

J TukiainenHymy-lehden suosittu blogisti Johanna Tukiainen ei ole kirjoittanut blogiaan pariin viikkoon, eikä julkisuudesta vetäytynyt kohukaunotar lupaa niitä hetkeen. Tästä Hymyn toimitus yllätyksekseen luki Johannan omilta kotisivuilta.

-En toistaiseksi kirjoita Hymyn blogia, enkä myöskään päivitä kuvagalleriamme. Meillä on niin paljon upeaa kuvamateriaalia, että siinä pitäisi olla vuodeksi eteenpäin ihmisillä nautittavaa! Muistakaa vain kelata kuvagalleriaa alaspäin, niin löydätte hienoja kuvia meistä! Johanna kirjoitti tanssiryhmänsä Dolssien sivuilla.

Hän kertoo myös käyvänsä normaalisti koulua ja elävänsä normaalia elämää.

-Kohta koittaa koulusta parin viikon syysloma ja haluaisin lähteä jonnekin kauas ja lämpimään. Ajattelin ensin Miamia, mutta se on niin loppuunkaluttu kohde, että alkaa jo kyllästyttää. Siksi ajattelin lähteä uusien tanssijoidemme kanssa jonnekin ihan uuteen ja eksoottiseen paikkaan, jossa saan edes vähän aikaa olla rauhassa. Hotellin pitää totta kai olla luksusluokkaa, mielellään 5 tähteä, Johanna kirjoittaa tanssiryhmänsä sivuilla.

Vaikka Johanna on kertonut viettävänsä hiljaiseloa, hän on Hymyn tietojen mukaan kuitenkin suunnittelemassa jo uusia julkisuustempauksia.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Dolls, Johanna Tukiainen

Kommentit

Oma kommentti