Tukiainen: Laihdutan 10 kiloa kuukaudessa!

Johanna Tukiainen 220pxKohumalli Johanna Tukiainen suuntaa torstaina Yhdysvaltoihin, missä hän aikoo käyttää aikaansa paitsi lomailuun myös Dolls-tanssiryhmänsä vaatehankintoihin.

-Olen lihonut viime aikoina kymmenen kiloa. Aion laihduttaa ne pois kuukaudessa, Johanna uhoaa päättäväisenä.

Miamissa neitokainen aikoo saada huippurusketuksen ja laittaa myös täytettä huuliinsa. Sitten Tukiainen suuntaa salaisiin kuvauksiin. Niistä hän ei suostu puhumaan vielä julkisuudessa.

Hän ei myöskään kerro, millä tavoin aikoo painoaan pudottaa.

-Kiloni ovat aiheutuneet masennuksesta, Tukiainen sanoo suoraan.

Hän on myöntänyt joutuneensa kohun aikana turvautumaan erinäisiin ”mömmöihin”, kuten uni- ja rauhoittaviin lääkkeisiin. Niillä on tunnetusti turvottava vaikutus.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Dolls, Johanna Tukiainen

Kommentit

Nyt on tuostakin tullut jo +20 kg lisää. Jokaisella laihdutuskerralla kymppi lisää. Siwasta lisää einespitsaa ja sidukkaa.

Onkos tuloksia näkyny, tosta on kohta vuosi eli joku 8kk menny?

jos ihminen potee masennusta niin ihmettelen jos siitä on toipunut näinkin lyhyessä ajassa. Hoida nyt se masennus alta pois ennen kuin alat painoasi pudottamaan -10kg kuukaudessa on aika tavoite ja jos ei onnistukkaan niin masentuu vain lisää. Kannattaisi miettiä mitä lehdille haluaa kertoa.. tosin Johannahan haluaa kertoa – kaiken. Mahdoton tuo kymppi kuussa ilman rasvaimua.. mutta kai hymy senkin maksaa niin saa jutun siitä..

Missään nimessä Tukiaista puolustamatta pakko sanoa että toivottavasti se ei oo aivan yhtä tyhmä kuin nimimerkit Botox ja Jeppe.

En kehottaisi laittamaan botoxia huuliin. Voi syöminen vaikeutua aika lailla. Kollageeniä voikin sitten ruiskuttaa sinne huuliin jotta näyttäisi vielä vähän luonnottomammalta.

Uusi lääke masennukseen keksitty, botoxhuulet ja rasvaimu.. Eikö kellää tuu mieleen että vois vaikka kuntoilla, käydä salilla, lenkillä. Unikin maistuis..
noh kukin taplaa tyylillään. harmi vaan että tuo kaikki on kuilun reunalla elämistä, ja suunta on vähän hukassa. meinaan masennusta ei paranneta noilla keinoilla…

Se botox tästä vielä puuttuu!! Huhhuh!

Mistähän se masennus on aiheutunut? SItä saa mitä tilaa!!!

Ei älykäs eikä todellakaan kaunis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Just. Täytettä huuliin ja kaikki menee pieleen….kamalia nämä täytehuulinaiset, tulee mieleen miesten isot nuket ja toisekseen 10 kg kk.ssa saa vain rasvaimulla, mutta hyvin vaarallista koko kehon toiminnalle. Voi tätä turhamaisuutta, kun ei luoteta OMAAN luojan luomaan immeiseen. Säälittävää.

Johanna, olet sopiva tuollaisena. Älä vaan ala anorektikoksi, hyvä ihminen.

Oma kommentti