Tukiainen menetti korunsa

Johanna TukiainenKohuleidi Johanna Tukiaisen Gambian-matka jatkuu, mutta vähemmän mukavissa merkeissä.

Tukiainen lähetti Hymy-lehteen tekstiviestin, joka kuuluu lyhykäisyydessään näin:

-Voi p… joku afrikkalainen nainen pölli mun Swarowskin kristallikorut eilen!

Johanna Tukiainen näyttää uppoutuneen hermolomansa syövereihin niin tarkoin, ettei vastannut kysymykseen, missä ja miten tämä kaikki tapahtui.

Tukiainen jatkaa Gambiasta perheensä hoteisiin Tukholmaan.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Gambia, Johanna Tukiainen

Kommentit

Eiks se perhe asunut Sollentunassa eikä Tukholmassa?

Ihmettelen vaan kun tietääkseni ne on kaksi ihan eri kuntaa.

Vai kuulostaako Tukholma jotenkin hienommalta kuin Sollentunan maalaiskunta?

Täällä joku mainitsi, että Tuksu lepää nyt Gambiassa. Kumpa lepäisikin sanan varsinaisessa merkityksessä! Jos ei niin josko sitten siellä Tukholmassa… Ja niistä Swarovski (huomatkaa oikeinkirjoitus!) juveleista en mahtaisi kovinkaan suurta meteliä pitää. Eli heipat ja mukavaa matkaa…mutta missä onkaan Julia?

Sääli Jossua jos yrittää Swarowskilla kusettaa lehdistöä tai vakutusyhtiötä.

Ja eihän ne Swarowskit oo ees ”luxusta”. Tsekkaa Ebay ens kerralla paremmin… vinkkinä voisin vaiks ehdottaa Blgaria!

XD
Mää täällä hajoilen ihan kympillä näille jutuille 😀
Loistavaa viihdettä, kertakaikkiaan!

No huhhuh. Oletko kenties niitä uusia tanssijoita niiden 200 karkuun lähteneen jälkeen. Etkö tajua, että kaikki mikä Jossulla kiiltää on pelkkää arvotonta kissankultaa suoraan Tiimarista. Ei Jossullakaan olisi varaa matkustaa, jos ei olisi asiat niin että ”pappa betalar”.
R.I.P.

Kaikki jotka täällä arvuuttelee kateellisena Tuksun asioita mm. korujen materiaalia timantti/swarowskin kristalli jnejne OVAT itse todella NOLLIA. Esim. edellinen nr 7. galmour?? nimimerkki.
Antaa kaikkien kukkien kukkia. Toivottavasti Tuksu lepää nyt Gambiassa minne ei teillä haukkujilla ole edes varaa matkustaa. Tsemppiä Johanna!!!
Kateelliset hiljentykää ei näitä Johannan juttuja ole pakko lukea.

Ja kaiken lisäksi pöllijä oli afrikkalainen nainen … kas kun ei eskimo!

Johanna on Johanna … hänhän on tunnustanut olevansa julkisuusriippuvainen

Francoise: “Ko. hotellissahan ei ole tallelokeroa ja illalliselle kuitenkin oletetaan (vähän juhlavampaa) pukeutumista, Johannan persoona huomioon ottaen koru tai pari kuuluisi asiaan, eli en ihmettele yhtään jos muutama Swarowski onkin mukana ollut .”

Johanna kirjoitti tuolla blogissaan seuraavasti:
“Kaikkihan nyt jo tietävät sen tosiasian, että rakastan glamouria ja luksusta, mutta tällä kertaa kaipasin vain kohdetta, jossa olen ilman meikkiä joka päivä, ja kävelen vain pitkillä hiekkarannoilla sandaalit jalassa. En ole vielä päivääkään käyttänyt korkokenkiä täällä Gambiassa, mikä on minulle erikoista.”

Tästä voisi päätella, ettei kalliille koruille olisi välttämättä ollut tarvetta.

Swarowskin kristallikorut :DDD

missä aidot timantit

Ko. hotellissahan ei ole tallelokeroa ja illalliselle kuitenkin oletetaan (vähän juhlavampaa) pukeutumista, Johannan persoona huomioon ottaen koru tai pari kuuluisi asiaan, eli en ihmettele yhtään jos muutama Swarowski onkin mukana ollut . Harmi jos katosivat lopullisesti!

Mukavaa matkan jatkoa Miss T:lle kuitenkin, toivottavasti alligaattorifarmi ja apinasafari piristävät. Niissähän ei kristalleja ainakaan tarvita 🙂

Varmaan kalliit kristallit meni ja vakuutus yhtiö maksaa. Kai sillä on matkavakuutus….mutta oliko koruja ollenkaan. Ka siinäpä pulma.

Eikös yleensä ole suosituksena muutenkin matkustellessa, että arvotavarat kuten kalliit korut kannattaa jättää kotiin. Luulisi nyt, että Johannakin paljon matkustelleena olisi tämän ymmärtänyt.

Kannattiko lähteä rutiköyhien keskelle pröystäilemään?

Oma kommentti