Tukiainen möläytteli Jenni Haukiosta: Tylsä, mummomainen…

Johanna Tukiaisen pikkusisar Julia Tukiainen on pistänyt sanaisen arkkunsa apposelleen luonnehtiessaan valtakunnan ensimmäistä naista, Jenni Haukiota ja tämän tyyliä.

Nainen kuvaa sitä tylsäksi ja mummomaiseksi.

Hänen mielestään Haukio näyttää 20 vuotta ikäistään vanhemmalta. Sisartaan Johannaa Julia taas ylistää seksipommiksi vailla vertaa.

Asiasta uutisoi Metropoli.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen, Jenni Haukio

Kommentit

se on kyllä aivan totta että Jenni Haukio on Tylsä ja Mummomainen. Oikea nysvä hiirulainen vailla minkäänlaista presidentin puolisolle sopivaa tyylikkyytta ja karismaa.

Jaa-a. Kyllä se Tuksun seksipommi on lauennut jo kauan sitten. Vaikuttaa niin räjähtäneen näköiseltä.

No, mitä julkaisun aihetta tossa nyt on? Jennin pukeutumistahan on mollattu siitä lähtien kun tuli julkisuuteen Niinistön tyttelinä. Jollaksen Hidas herännyt vasta nyt, muutamia vuosia myöhässä.

Naurattaa tuo ”pikkusisar” :DDD
Eikö Toinen Tollukka sitten ole ISOsisko, no onhan se, mutta sitä ei uskallettu kirjoittaa.

Surkeaa kun nykyisin kaikki hoitoa tarvitsevat ovat avohuollossa. Miksi joku lehti julkaisee ikäneitokaisten öisiä sekopäisiä tekstiviestejä. Ikäneitokaiselle tärkeintä on saada 20€ julkaisupalkkio vai mitä se ruskapullo nykyisin maksaa?
Optikollekkin kannattaisi tämän ikäneidin suunnata, näöntarkastukset on usein peräti ilmaisia ja saa kurkkia pullonpohjia.
Nyt taisi jäädä myös ikäneidiltä kutsu linnan juhliin väliin, siitäkös voi sitten taas kirjoitella ”lehdistölle” ja tienata ehkä parikin ruskapulloa.
Vai olisiko tämä ollut pelastushuuto presidenttiparille: ”auttakaa minut ylös täältä manalasta!”

Oma kommentti