Tukiainen pahoitteli tekoaan – katso poliisin raahaamisvideo täällä!

Johanna ja Julia Tukiainen esiintyivät perjantaina hämeenlinnalaisessa Sirkus-yökerhossa sillä seurauksella, että Julian epäillään potkaisseen yleisön joukossa ollutta miestä naamaan. Nyt Julia on pahoitellut tekoaan.

Julia on todennut Facebook-kirjoituksessaan katuvansa asiaa. Hän ilmoittaa, että tilanteessa vain yksinkertaisesti pääsi hermo pettämään. Tiettävästi yleisön joukosta oli kuulunut herjaavia huutoja.

Tässä videossa Juliaa raahataan pois paikalta. Hänen kuullaan huutavan Johannaa, joka tuleekin avuksi ja repäisee videokuvaajan kameran tämän kädestä. 24-vuotias nainen saa vammoja ja on aikeissa tehdä rikosilmoituksen.

Aiheesta lisää:

Poliisi raahaa Julia Tukiaista -video

Tuksun pahoinpitelemä nainen puhuu

Tukiainen puolustautuu

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen

Kommentit

Ei opi Julia.On paljon typerämpi kuin siskonsa.Ihmettelen, miten Johanna jaksaa raahata sitä tolloa mukanaan.Johannalla on pakko olla toooosi pitkä pinna Julian suhteen.

Tää Julia on jotenkin vielä siskoaankin ikävämpi tapaus. Voi kummatkin tällä rikoshistorialla unohtaa maastamuuttohalut.

Suomen oikeuslaitos on vain niin syvältä että eiköhän nämäkin siskokset selviä tästäkin 🙁 Johannalla niin hyvä asianajaja että se vain nauraa näille jutuille. Johannasta tulee pian DOKUmentti missä kertoo kaiken 😀 Me tavikset kun ei ymmärretä mitään hänen glamouristaan.

Rikosilmoituksia on todella tulossa myöhemmin,Tukiaisia kohtaan. Nämä vaaralliset psykosiskokset on saatava lukkojen taakse.

Johanna oli syytön kaikkeen!
Juliaa kiusattiin ja se oli syy kaikkeen, rikosilmoituksia on tulossa myöhemmin.

ÖH? Facebookin kommenteiostako te nykyään nämä uutiset teette? Kannattaa muistaa se että Johanna Tukiaisella on tapana vaan väärinkäsittää toisten tunnuksia. Eniten julian ja jopa isänsä.. Et ei kannata ihan kaikkea uskoa..

Oikein. Lisäksi vaadimme että Tukiainen tuomitaan paanmakoon.

1. Keikkapaikan järjestysmiesten olisi pitänyt hoitaa tilanne.

2. Artisti ei koskaan potki yleisöään.

3. Jos kuvaaminen keikan aikana tai sen jälkeen häiritsee, artisti voi ennen keikkaa pyytää kuvauskieltoa. Ei sen jälkeen. Eikä ainakaan repimällä kamerat kuvaajien käsistä.

4. Jos pää ei kestä, niin ei kannata lähteä kotiovesta mihinkään. Ainakaan kännissä.

Oma kommentti