Tukiainen: ”Paranormaalit ilmiöt kiusaavat minua!”

Johanna TukiainenJohanna Tukiainen on peloissaan. Hän kertoo Hymylle joutuneensa uskoontulonsa jälkeen kokemaan hyvin erikoisia ilmiöitä.

-Olen etsimässä hyvää pastoria Helsingistä. Hänen pitäisi siunata kotimme, Tukiainen kertoo Hymylle lähettämässään viestissä.

-Näemme sisareni Julian kanssa yliluonnollisia asioita. Äsken Julian risti tippui hänen kaulastaan, vaikka ketju oli ehjä. Apua!

Tukiainen kertoo Hymylle nähneensä sairaalassaoloaikanaan kasvotusten demoneja.

-Tiedän, että on olemassa toinen maailma. Tosi pelottavaa!

Verijäljet

Tukiainen kertoo Hymylle kokeneensa sisarensa kanssa jo kolme yliluonnollista kokemusta vähälle aikaa. Jyväskyläläisessä hotellihuoneessa kylpyhuoneen wc täyttyi Johannan mukaan verijäljistä. Lattialla oli kaksi miehen paljasta jalanjälkeä vain yhteen suuntaan.

-Veri ei todellakaan ollut minun eikä Julian, Johanna kertoo Hymylle.

Tukiainen sanoo olevansa uudestisyntynyt yhdessä sisarensa Julian kanssa. Myös Julia on siis tullut uskoon.

-Juttelin juuri yhden pastorin kanssa siitä, että myös pahoilla hengillä on valtaa ja ne voivat näyttäytyä välillä. Mutta onneksi ne eivät voi tehdä mitään meille. Varsinkin uskovaisille demonit näyttävät kasvonsa. Kuulostaa varmaan ihan pimeälle, mutta onhan tämä ihan kamalaa. Ihan kuin jokin poltergeist vainoaisi meitä, Johanna kertoo Hymylle.

Tiukka manageri

Johanna kertoo viestissään olevansa nykyisin suurten tähtien malliin taustajoukkojensa huolehdittavana.

-Mulla on todella tiukka manageri, joka katsoo kaiken, mitä teen. Samoin mulla on tosi kova juristi, Johanna väläyttää

Hän ounastelee myös, mahtaisiko Nokia Mission parista löytyä pastoria karkottamaan pahoja henkiä hänen residenssistään.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen

Kommentit

No on kai kaikenlaisia hämäriä henkiä niiden ihmisten ympärillä, jotka strippausluolissa tienaa. Siellä asuu kärsimys ja pohjasakka. Eihän niissä ympyröissä mitkään pyhätpietarit ja arkkienkeli Gabrielit liiku.

Juttuun liitetty kuva on todella lumoava. Luulisi jo sillä Johanna pääsevän ei ainoastaan Playboyn vaan myös Voguen kanteen. Jos kalenteri on yhtään samalla tasolla niin taatusti ostan.

Eipä ole eka kerta kun uskovaisella sekoaa nuppi.. Tosin tunkiaisella se on seonnu vaikka ei edes olis uskossa.

kannattaiskohan kääntää se kylppärin peili seinään päin.ehkä ne ”demonit katoais”.

Hah ha miamissa ooltiin ja hahahahaha ja nyt 3000ecee maksavaa skumppaa juuaan ja miami hah ha ha ha ha ja rapuja ha ha ha ha residenssi hoh ho hohohoh voi vittu mä sanon…..

Johan löytyi ainoa looginen selitys ilmiölle Johanna Tukiainen: Tukiainen on paranormaali ilmiö. Normaali ilmiöhän hän ei selvästikään ole.

Julia Tukiainen rocks! I love you Julia Tukiainen! Ootko muuten mitään sukua sille epämiellyttävälle Johanna Tukiaiselle? Oot super hottis! Ei siis Johanna Tukiainen vaan Julia Tukiainen!

Ei jumalauta nainen! Ehkäpä suomen turhin julkkis. Selailin tässä Tukiaiseen liittyviä uutis-juttuja eikä YHTÄÄN kunnon juttua löytynyt. Kaikki on just tällaista samanlaista paskaa. Ei sitten muuta keksiny tällä kertaa. Miten se kehtaa koko ajan vinkua lehtiin tuolla naamalla. meitsi pysyttelis visusti kämpillä.
Over and out.

Tästä voidaan tehdä vain yksi johtopäätös:

TUKIAINEN OLET SAIRASTUNUT VAKAVASTI MATKASI KOHTI IKUISTA KUUMAA HELVETTIÄ ON ALKANUT.

Emme kaipaa sinua tervemenoa… Silikoonisi räjähtävät KUUMUUDESSA

Tällä naisella on prinsessa syndrooma, jossa vielä erityisesti korostuu pakonomainen huomion hakuisuus.

Laittakaa se jo hoitoon. Mua ärsyttää suunnattomasti miksi tää maailman turhin/tyhmin ihminen on lehdissä.
jättäis sen julkisuuden sitten jo kerta on sen sanonut jo miljoona kertaa jokaisessa roskalehdessä(hymy, seiska, ilta-sanoma,ilta-lehti ja varmaan viel hesarissakin)
Seuraavaksi se päättää haketua varmasti eduskuntaan kun on niin innoissaan kaikista asioista. Ei niitä muitakaan hulluja pidetä vapaalla jalalla.

Miten tukiainen voi olla varma ettei sen tiukka lakimies ja todella kova lakimies ole paranormaaleja ilmiöitä nekin?

Hienoa! Jatkakaa vaan hemaisevat siskot!!! Olette suomen kauneimmat naiset ja voitatte kaikki missit 16-0 !

Tilaan heti 100 kalenteria ja nettikaupasta vaatteet koko suvulle.

Fanitan myös uuttan tiukkaa mangerianne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tahtoo tota samaa ainetta mitä läskipallo tukiainen siskonsa kans on vetäny. miks just noi 2 näkee jotai verijälkiä? miksei ne ottanu kuvia ”todisteeks”? eikö media vois laittaa tukiaisia pannaan?

Voi kamala, ne tuksun demonit on tulleet tälle palstalle kommentoimaan!

Ai mikä sen Volvo BM:n nimeks tuli?? Ja mikä se oli se edellinen nimi ja minkä konsernin osaks se tuli??

Jotakin tällaista on osattu odottaa. Todella huolestuttavaa.

Heh, sen minkä taakseen jättää sen edestään löytää sano. Ne peikot ovat kyllä nyt huonoja tekosia jotka siellä kummittelevat nyt uskoontulon jälkeisenä aikakautena. Millä alat mitata kaikkea muuta sillä alat mitata itseäsikin.

Ettei vaan nyt pöröpäissään olis itteään nti telonu ja siitä verijäljet. Tää neiti on kyllä NIIN
mielenkiintonen että. Eikös se yks meedio tee kotikäyntejä,nii häähä voip karkottaa ne demonit siitä huushollista.

HAahahaha nyt menee taas vähän överiks noi jutut hahaha. Tosta vois tehä jonku kauhuleffan, tuksu pääosassa ja sit verijälkiä ja demoneita ahAhahaha

Onkohan noi ihan totta? Minuun ei kyllä uppoa..paitsi jos on otettu lääkkeitä ja alkoa sekaisin. Sillon voi tulla ns. harhoja. Olis Tuksusten kannattanu ottaa niistä jalanjäljistä kuva, niin sitte muutkin uskois.

Mitä tekemistä jossun apinakännissä nähdyillä jutuilla on tekemistä poltergeistin kanssa? jos et tiedä mikä poltergeist kvg

Aika pieni kylppärinlattia jos kahdesta jalanjäljestä täyttyy…

Miten paljon paskalehdet maksavat näille julkkiksille näistä täysin älyvapaista jutuista? Vittu mitä paskaa saatana.

Psykiatria tuo ¤%&/( tarvis eikä pastoria.

Ja sitten TÄYSIN asiaan riippumatonta;
Ilmeisesti ei saa enää sanoa lortoksi ku pelottelee jo etukäteen kovalla juristilla? Tainnu alkaa entisistä stunteista rahat loppumaan niin pitää taas hankkia julkisuutta jollain paskalla ja sitte haastaa oikeuteen intterwebin tuhmia haukkujia?

Nyt alkaa Tukiaisjutut todellakin mennä jo överiks. Ei siinä, turha ”julkkis” alunperinkin on kyseessä, mutta onko jo hivenen sairaanloista, että julkisuutta tavoitellaan jopa henkimaailman keinoilla! 😀

En kylläkään tajua miten ”uskoontulo” muutenkaan eroaa skitsofrenian tai muun psykoottisen mielisairauden laukeamisesta, kyseessähän on vain kulttuurimme sallima hulluuden muoto. Kun kaikki hyvät huumeetkin ovat kiellettyjä, niin ihmisiin sitten vetoavat nämä uskonnon piiriin kuuluvat eskapismin metodit, kun eivät kestä todellisuutta sellaisena, kuin se heille näyttäytyy.

Netiketin mukaisesti pitäisi muistaa, ettei trollia kannata ruokkia, ja Tukiainen jos kuka on peikko! Lopettakaa jo hänestä uutisointi, ja tarjotkaa vaikka lööppitilaisuuksien sijaan terapiaa Hymyn piikkiin. Tai jos eukko on liian ”kuumaa” uutismateriaalia, niin tehkää sitten artikkeli Tukiaisen terapiareissusta ja maksakaa hänelle palkkioksi muutama käynti psykiatrin puheilla.

Tukiaisen sisaret! Lopettakaa kahvin juoti. Liika kahvin juoti aiheuttaa aistiharhoja. Minulla silmien editse lentelee usein sellaisia pölypalleroita.

USKOMATONTA.. taitaa jossulla ja jeesuksen siskolla seota nuppi täysin

Ei oo todellista, huh, huh…. Että ihan poltergeist, ei juma, nymmää kyllä repeen ;;;;))))

Johanna on ihan terve. Uskoontulo on hieman herkistänyt aisteja. Siinä kaikki.

No just, täähän se enää puuttuikaan, nyt se näkee jo pikku-ukkoja.

Vika on todellisuudessa, sillä se ei vastaa Johannan näkemystä ja Johanna ei ole väärässä.

HUS,HUS terapiaan ja kiiruusti.Hymykin vois jo himmata noita juttuja Tukiaisista,ne alkaa meneen vähän överiks.Tarttee varmaan lakata lukemasta koko lehtee jos ei sillä ole muita aiheita kun Tuksut.

Juu, kuulostaisi jonkun muun kertomana ihan uskomattomalle, mutta Jossun stoorina ihan uskottava – tottakai he näkevät henkiä! Maahisia, puutarha(!)tonttuja, keijuja ja bansheita. Koppakuoriaisia, hometta ja louisvuittonin raiskattuja feikkilaukkuja.

APUA!!!

Nyt tarvitaan jo ammattiauttajia. Alkaa mennä ihan skitsoiksi nuo jutut!

Oma kommentti