Tukiainen puolustautuu: ”Olette kateellisia!”

Johanna TukiainenHymyn tammikuun numerossa tanssija Minna Järvinen paljastaa totuuksia Johanna Tukiaisen Dolls-tanssiryhmästä. Järvinen kertoo, ettei kirjoittanut alle tanssiryhmän työsopimusta, koska se oli kovin kummallinen.

Tanssiryhmään päästäkseen olisi pitänyt maksaa kynnysmaksu, josta olisi kustannettu tanssiryhmän sivuille tanssijattaresta kuvamateriaalia. Myös erotakseen ryhmästä olisi pitänyt maksaa. Sakko tuli suorittaa, jos eroaa ryhmästä tietyn ajan kuluessa.

Muitakin epäselviä kohtia sopimuksessa oli.

Thaimaasta palannut kohulady Johanna Tukiainen otti yhteyttä Hymyyn ja kertoo viestissään, ettei kukaan hänen tanssiryhmänsä tytöistä ole koskaan joutunut ”itse maksamaan palkkojaan”. Hymy ei näin väittänytkään.

Johanna Tukiainen kertoo pitäneensä tytöistään erittäin hyvää huolta.

-Nämä puheet ovat kateellisuudesta johtuvia, Tukiainen täsmentää Hymylle.

Lue myös:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/tukiainen-riisti-tanssijoitaan-outo-tyosopimus

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Dolls, Johanna Tukiainen, Minna Järvinen

Kommentit

Älä Johanna välitä kat3eellisten jutuista. Sie oot hyvä kroppainen nainen. Kirjoittelemisiin.

Heh antakaa nyt Tuksun olla Tuksu. Mitä me välitetään hänen tekemisistään. Annataan kaikkien kukkien kukkia.
On paskruohoi, ruusui ja horsmii ja jokainen saa ite päättää millanen kukka Tuksu on..
Minä en niin jaksa välittää tuon tekemisistä. Kansa rakastaa sirkushuveja ja tuo niitä tarjoaa koko rahan eestä. Ja jokainen saa taas päätellä tuon roolin siel sirkuksessa =D

Sorry Kalevi,en ole kade,mun ei tarvitse.Make,minä ymmärsin kyllä kenestä jutussa on kyse ja tarkoitin että tuksun ex-tanssijat tuskin on kateellisia kyseiselle”naiselle”.Mä olen vaan niin kyllästynyt ton ihmisen naamaan kun se paistaa joka paikassa.Olen lopettanut kaikki tilaamani viikkolehdetkin sen takia.En viitsi maksaa Tukiaisesta enkä muistakaan vastaavista tyrkyistä latiakaan.

Otsikko on muutettu väärin. Johanna ei ajattele kaikkien ihmisten olevan kateellisia hänelle, vaan hän viittasi joihinkin ”tanssijoihin” jotka eivät koskaan edes hänen ryhmässään olleet. Tyhmät ihmiset uskovat kaiken mitä lehdissä lukee! Löytyy myös paljon ihmisiä jotka mielellään Johannan kustannuksella tulisivat julkisuuteen, varmaan tämä Minnakin halusi vain kuvansa lehteen.

Miten ylipainoiselle, köyhälle ihmiselle voi olla kateellinen?

Anu, lena ja Jonttu – vähän ootte kade Johannalle??:DDD

Täytyy tunnustaa että oon mä vähän kateellinen. Ihminen, jonka tulot on 0, ostelee hienoja muotivaatteita, asuu hienossa talossa ja matkustaa toiselle puolen maapalloa toipumaan edellisen matkan rasituksista. Tähän ei kuulkaa kaikki pysty. Onnea ja menestystä Johannalle!

Kuule Johanna,mitä sä voitat käyttäytymiselläs?Mä en voi käsittää mistä sä voit kuvitella jonkun olevan sulle kateellinen.Aikaisemmissa kommenteissa oli puhe kehosta,mielummin ruho.Sussa ei ole mitään aitoa,suo anteeks mutta olet ällöttävä.

kuules johanna:kuka sulle ny muka vois olla kateellinen.malaria tuli omasta huolimattomuudesta ja toisten varoituksista huolimatta,ryvet lehdissä rumissa kuvissa joissa et näytä edes yhtään ihmiseltä (niin meikattu ja nukkemainen kuin olla ja voi) ja valittelet kaikenlaista lehdissa.sellasta soopaa joka ei ihmisiä kiinnosta.ja kaikenlisäksi olet TURHA julkkis. olen lopen kyllästynyt naamaasi,äläkä väitä että nämä sanat tulisivat kateudesta.sun laisille multa ei sitä tule.myötähäpeää vain……___________.

Niin ja vaikka Johanna jättikin palkat maksamatta ja halusi lisää rahaa, en koskaan menisi julkisuuteen itseäni nolaamaan ja kertomaan, sillä häpeän jo sitä, että edes olen tämän naisen tuntenut. Hyvä tietty, että joku kertoi asian, ettei kukaan tyttörukka menisi sille töitä tekemään. Ei kannata sen ilmaiseksi orjaksi lähteä, se todella osaa olla häijy ja niin ei normaali ihminen! Keskittyisi vain siihen tulevaan pappi uraansa niin ei tarvitsisi kenenkään meistä enää nähdä sen alastonta tai puoli alastonta kehoa enää lehdissä tai räkälöissä. Niin ja jos se tekee kateelliseksi, että sanoo miten asiat menivät niin minkäs teet. En kyllä vaihtaisi elämääni hänen elämäänsä missään vaiheessa, mielummin todella häviäisin koko maapallosta.

Pääseekö halvemmalla jos on leuaton, kuten wannabe Tuksu Henna 🙂

Miksi Minna Järvisen nenän olisi pitänyt maksaa? Onko Tukilla erityiset sanktiomaksut kasvojen ulokkeille? Saako nenätön sopimuksen halvemmalla? Nämä ovat kiehtovia kysymyksiä.

Kyllä se verottaja tulee. Ja konkurssi. Usko pois. Pikemmin kuin luuletkaan, Pyhä Jossu.

Minna Järvisen nöpönenän olisi pitänyt maksaa sopimuksen mukainen raha, mikä sisälsi sovitut menoerät. Ei sen enempää. Joku juttu nöpönenän kohdalla ei mennytkään mieluusti ja julkisuuden kipeä, kun on, halusi ´kateellisuuden nimissä´ Johannaa teilata. Että se siitä nöpönenästä..ja kateellisiahan täässä maassa kulkaa riittää.

Olen kateellinen Johanna Tukiaiselle. Tunnustettava se on.Mitä sitä salaamaan. Totuus on totuus vaikka voissa paistais. Kateuteni kalvaa minua. Auta minua Johanna selviämään kateudestani!

Mistä kateellisia? Ei ole tainneet varpaat vastata maahan aikoihin….

Kaikki ne ainakin 100 ex-dollsia voisivat myös avautua. Uskon, että sen Minnan ja tuon kommentoijan jutut ovat totta. Kun Jossu aina alkaa selittää ja selittää, niin sitä vähemmän häntä uskotaan! Alamäki on alkanut, ja se on kuin jyrkkä kuin musta rinne alpeilla.
Mitähän kaikkia paljastuksia vielä on tulossa. Luulen, että nyt on vasta raapaistu pintaa, ja pahimmat ovat vielä tulossa.

Tein 3 v sitten Johannan kautta muutaman promo keikan, joista tämä kyseinen henkilö ei maksanut koskaan palkkaa, koska sanoi palkkojen menevän suoraan työsopimuksen maksamiseen. Olin todella järkyttynyt, koska en todellakaan halunut mitään työsopimusta kirjoittaa, koska se oli täysin laiton ja vaati työntekijää maksamaan aloitusmaksun sekä irtisanomismaksu olisi ollut 800 e, jos olisi lähtenyt ennen 6 kuukautta. Sanoin, etten halua olla hänen kanssaan missään tekemisissä ja hän rupesi kiristämään ja halusi, että maksan hänelle 800e. Se ei hänelle riittänyt, että hän ei maksanut minulle palkkoja vaan vielä vaati lisää rahaa!! Hän olisi halunut, että liityn Dolls ryhmään, mutta harjoituksia katsellessani päätin, etten ryhmään halua. Miten voi ihminen olla niin typerä, sanoin sen hänelle, että luulee kenenkään allekirjoittavan mitään sopimusta. Ja huvittavaa, että silti hän yritti rahoja vaatia vaikka en hänen työsopimustaan allerkirjoittanutkaan ja tein vain 3 keikkaa ja nekin pr keikkoina. Harmittaa, että edes hetkellisesti olen tuntenut tämän ihmisen, koska hän todella elää jossain ihan huuhaa maailmassa. Onneksi olen päässyt hänestä irti ja surullisena katson kuinka hän nolaa itsensä koko Suomen kansan nähden.

Voi Jossu ei taas tätä samaa soopaa. Eikö se Radio Rockin palkintokaan avannut sun silmiä ja korvia? Kukaan järkevä ei halua olla moinen bimbo ku sinä.

Johanna mene korvahuuhteluun.

Nimenomaan!

Kerropa nyt Johanna vihdoin, mistä ihmeestä joku voisi olla sinulle kateellinen?

Olet näemmä aika inhottu henkilö, joten kuka voisi tuollaista kadehtia?

En ole koskaan ollut putkassa, poliisi ei ol minua kuljettanut, eikä minua ole koskaan heitetty yksistäkään bileistä ulos saati, että olisi saanut mihinkään ravintolaan porttaria.

Mistä kummasta olisin kateellinen?

Lähinnä säälin kaltaistasi henkilöä.

Voi Jossu, jospa paranisit joskus tuosta narsismistasi. Olet tyyppitapaus. Rukoillaan Jeesusta, että hän sinut parantaisi. Halleluujaa synnistä poeeess.

Vai että kateellisia. Keksisit Johanna hyvä joskus jonkun muun selityksen! Eikö sinulle ole vieläkään selvinnyt se, että kukaan EI VOI olla sinulle kateellinen yhtään mistään. Sinussa ja sinulla ei ole yhtään mitään kahdehdittavaa, ei sitten mitään!

Oma kommentti