Tukiainen rattijuoppouskohustaan: ”Poliisi käyttäytyi asiattomasti!”

Johanna TukiainenHymy kertoi tänään ensimmäisenä lehtenä, että Johanna Tukiaista epäillään päihtyneenä ajamisesta. Viime yönä Varkauden poliisi pysäytti Tukiaisen liikenteestä baari-illan jälkeen. Pohjois-Savon poliisin tutkinnanjohtajana toimiva Risto Järveläinen totesi Hymylle asian tutkinnan olevan kesken, mutta hän ei kiistänyt lehden saamien tietojen oikeellisuutta.

Nyt Hymy tavoitti Johanna Tukiaisen itsensä kommentoimaan episodia. Tuksu pitää poliisin toimintaa kohtuuttomana.

-En halua kommentoida tätä enempää, mutta poliisit toimivat väärin. He olivat asiattomia ja uhkailivat minua muun muassa sähköshokkilaitteella, Johanna kertoo Hymylle.

Lisää aiheesta:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/johanna-tukiaista-epaillaan-rattijuopumuksesta-poliisi-vahvisti-tiedon-hymylle

Poliisi teki tiedotteen:

https://hymy.fi/juorut/tuksua-epaillaan-torkesta-rattijuopumuksesta-mittari-heilahti-220-promillea

Tukiainen kommentoi Facebookissa:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/no-huh-huh-nain-mauttomasti-tukiainen-puolusteli-rattijuoppouskohuaan

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: poliisi, Johanna Tukiainen, rattijuopumus

Kommentit

Jos kaikki ratit olis väärinkäsityksii mitä tää elämä muuta sit oliskaa!!!! Kanna vastuus niinku kuuluu äläkä vikise!

Eiköhän tää akka ole omalla touhullaan aiheuttanut koko jutun… Tajuais vaan pysyä pois lehtien sivuilta!

Taisi Tuksu tietää ettei ollut vetskarin takana patukkaa tarjolla.

KRÄRÄRÄRÄRÄRÄ

Miten Johanna (+ Kooma ja ns. poikaystävä) voi olla noin totaalisen tautisen tollo?

Tukiainen. Ihan oikeasti. Keksi jotakin tekemistä. Ei kukaan jaksa enää edes nauraa sulle. Olet kuin tinnitys korvassa. Yrität vaimentaa tyynyllä, millä tahansa. Ei. Aina se jostain inisee, kun hiemankaan raotat tyynyä pääsi päällä. Ja entistä kovempana. Vanhemmat, hakekaa Johanna pois täältä.

Olipa hänellä tuuria ettei kyseinen tapaus sattunut siellä niin kuuluisaksi
tulleessa maijamissa. Varmaan siellä ei esitellä etälamauttimia edes pahimmissa unissakaan näinkin korkeamoraaliselle henkilölle. Joskin siellä kyllä voidaan tarjoilla tarpeen niin vaatiessa lyijyä pieninä pätkinä nieltäväksi mikäli vastaan ottaja kerkeää nielemään tiettävästi annostelu tapahtuu sekunnin murto-osissa.
Täällä saa vain Vankeustuomion jollei tuomari tee virheitä ?

Kyseessä oleva henkilö kun EI koskaan niitä tee

no tottakai ne poliisit ovat käyttäytyneet asiattomasti, ku ite tukiaiselta kysytään!! eihän se oo itte tehny mitää väärää..HUOH!!

en voi käsittää tätä tyyppiä!!

Taisi olla alkometri, millä poliisit Tuksua osoitteli. Glamour-prinsessamme oli vaan niin saappaat sekaisin, ettei saanut tilanteesta tolkkua.

Nyt,Kun tälläinen oikea ”superjulkkis” kärysi ratista voisi kerrankin Suomen oikeuslaitos näpäyttää kunnolla.Langetta suurimman mahdollisen tuomion ja pistää tuksun linnaan ihan vaan varoittavaksi esimerkiksi meille tavallisille tallaajille.

tais se olla joku farmari varmaan ku pysäytti ja meinas luulla lehmäks ja otti esiin karjapiiskan=) pitäähän se lehmä autosta ulos saada ja karsinaan takas=)

Kukakohan tuksu tilanteessa on ollu asiaton? Sinä!!!

Hmmm pitänee ilmoittaa pääministerille että antaa pressan kanssa poikkeusluvan tuksulle että suomen lait ei koske häntä.

Eikös teurastamossakin nykyään siat tapeta sähköllä?
Ja ihminenhän on lääketieteellisesti hyvin lähellä sikaa.
Joten ihan oikeat työkalut oli poliisilla.

voi olla että poliisia alkoi pelottamaan, siinä syy etälamauttimella uhkailuun.
myös omasta mielestä tuksu suhteellisen pelottava.

se on sama uhkaako etälamauttimen käytöllä, se on nykyään aivan tavallista. ja veikkaan että se on ollut joku muu kuin poliisi joka on käyttäytynyt asiattomasti tässä tilanteessa.

Etälamautin on ase eikä kurinpitoväline, eikä sen käytöllä saa uhkailla pelkässä humalaisen niskoittelutilanteessa, vaan ainostaan sellaisessa tilanteessa, jossa poliisi voisi vammautua (uhataan puukolla, kirveellä jne).

TUKSU SE LÄHTI VANKILAAN PIMPAMPAM PALLEE TUKSU SE LAHTEE VANKILAAN.MITÄHÄN SE TUKSU TAHTOO LALALAL MITÄHÄN SE TUKSU TAHTOO TUKSU SE TAHTOO JULKISUUTTA PIMPAM PALLELLEI TUKSU SE TAHTOO JULKISUUTTA..

No on se kumma että tuksu on jatkuvasti virkavallan kanssa tekemisissä, ja jatkuvasti virkavalta on väärässä, kun puuttuilee tuksun glamour puuhiin.

Kyl nyt hemmetti vie pitäs vähän hävetä että rattiin kampeaa kännissä!!

Nyt poliisia varmasti v*tuttaa kun ei laittanutkaa siltä tajua kankaalle vähäksi aikaa

Saako tietokoneelle asennettua jotakin ohjelmaa joka sensuroi kaiken j. tukiaiseen liittyvän?

No mutta onhan se Tuksunki jäätävä kiinni parista rattijuopumuksesta ku paris hilttoniki kerta tekee niin harva se päivä ja lintsi loohanki istuu vankilassa viikon tuomiota, niin tietenki meiän Tuksunki on päästävä. Sehän on kuuminta muotia ajella kännissä/kortitta tuolla isossa maailmassa.

Nyt kyllä kannattaisi J-Tukin pitää leipäläpensä visusti kiinni. Neidin aiemmat kohellukset ja niiden kuittaaminen kateellisten panetteluna, väärinkäsityksinä tms. menivät vielä huumorin piikkiin, mutta rattijuopumuksesta on leikki kaukana. Jos Tukiainen koskaan elämässään aikoo toteuttaa kristillistä nöyryyttä, niin nyt olisi sen aika.

Jos joku käyttäytyi epäasiallisesti niin eiköhän se ole Tukiainen itse… Vai onko 2.20 promillen pöllyssä ajaminen asiallista??

Mutta ainahan voi taas tula huomenna uskoon…

2.20 promillea kun ei voi perustella pienellä laskuvirheellä tai sillä, että luulin olevani selvä…

On se kumma ku aina kaikki käyttäytyy väärin Tukiaista kohtaan, mutta hän ei ikinä itse tee muka mitään väärää??? Ruotsissa taisi kanssa kuulema poliisit käyttäytyä törkeästi häntä kohtaan ja nyt Suomessa. Ihanku poliiseilla ei olis muuta tekemistä ku olla ilkeitä hänelle. Just joo.

Tuksu on syyntakeeton. Alkoholisoituneen ihmisen todellisuudenkäsitys ei ole aiva kohdallaa. Tuksu oli varmasti vielä aivan sienissä antaessaan haastattelua. Meijän joulupöytään ei ainakaan kaivata tukiasensta tehtyä kinkkua. Liikaa läskiä ja selluliittia.

Ei pidä syyttää poliisia OMASTA VASTUUTTOMASTA KÄYTTÄYTYMISESTÄ!

Ikävästi Tuksusta tulee mieleen nuoruudenaikainen ystävä (nainen), joka sittemmin alkoholisoitui vuosien varella niin, että persoonakin muuttui vielä pahemmaksi, itseriittoinen kun oli jo valmiiksi. Lopulta millään ei ollut enää mitään väliä (eikä mitkään neuvot, kehoitukset, riidat jne.auttaneet), kaikki meni ja lopulta tuli maksakirroosi ja kuolema, että sitä rataa vaan kannattaa töppäillä ja juoda kaksinkäsin…

Vähintään on ehdollista heiluttava koska kaveri sai pienemmästä lukemasta reilu vuoden ehdollista ja kaksi vuotta ajokieltoa.

mun mielestä toi on TÖRKEETÄ edes yrittää syyttää poliiseita mistään väärästä. ne käyttää lamautinta, jos joku tekee esim. kovaa vastarintaa (ylläri…) känninen ihminen ja auto yhdistettynä on tappava ase ja ymmärrän kyllä jos poliisit ei oo paijannu päätä. mutta että ottais nyt kerranki vastuuta ITSE eikä vierittäis sitä aina muiden niskaan. itse joit ja itse ajoit.

Niin, etälamautin on aivan eri asia kuin mainittu ”sähköshokkilaite”. Etälamautinta ovat lain mukaan oikeutettuja käyttämään virkavalta (mm. poliisi) ja rekisteröidyt vartija/järjestyksenvalvojakortin omaavat, tutkinnon suorittaneet ja poliisin hyväksymät henkilöt taltutettaessa väkivaltaisesti käyttäytyvää, yhteistyökyvytöntä asiakasta.

”Sähköshokkilaite” on psykiatrisissa sairaaloissa valvotuissa olosuhteissa ja lääkärin määräyksestä käytettävä hoitomuoto esimerkiksi aikoinaan epileptikoille tai vakavasta masennuksesta kärsiville.

Se on niin iso ja kallis vehje + vaatii käytettäessä henkilökuntaa, että ei se kyllä poliisiautoon mahdu edes Karhuryhmällä.

Johanna, YRITÄ edes pysyä tässä maailmassa .- Kiitän.

todella asiatonta käytöstä poliiseilta. Miten ne KEHTAA pysäyttää glamourqueenin vaivasen parin promillen humalassa ajon takia? Asialla ollut kuitenkin joku kateellinen RUMA naispoliisi.
Ja kyllä niitä sähkölamauttimia saa käyttää tuulipukukansaan mutta taatusti aina hyväkäytöksiseen rinsenssaan ei ikinä !!

mun mielestä toi on TÖRKEETÄ edes yrittää syyttää poliiseita mistään väärästä. ne käyttää lamautinta, jos joku tekee esim. kovaa vastarintaa (ylläri…) känninen ihminen ja auto yhdistettynä on tappava ase ja ymmärrän kyllä jos poliisit ei oo paijannu päätä. mutta että ottais nyt kerranki vastuuta ITSE eikä vierittäis sitä aina muiden niskaan. itse joit ja itse ajoit.

Siis mitä? Miten on mahdollista, ettei Tuksulla ollut limusiinia kuljettajineen alla??? Eihän tuollaisten maailmanluokan tähtien tarvitsisi itse ajaa koskaan mihinkään?

Voi tätä väääärin ymmärrettyä ihmisparkaa. Nyt menee varmaan koko syksyn huippukeikat (lue: max. kolme biisiä per setti plus puoli tuntia ”tanssia”) pieleen. Ei kun Euroopan ihmisoikeuskomissioon tutkintapyyntö vetämään nettiherjoista, Ruotsin ja Suomen brutaaleista poliiseista.
Onneksi uskovat vanhemmat katsovat läpi sormien, ymmärtävät ja tukevat. Mitä seuraavaksi?
Halleluja!

Tukiainen ei koskaan näe omia virheitää, ei vikoja itsessään. Kaikki on aina jonkun muun syy tai häntä kohdellaan epäreilusti. Ottaisi aikuinen ihminen vastuun itsestään ja elämästään ja teoistaan.
Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Sitä kohtelua saa mitä kerjää.

Käsi pystyyn, kuka uskoo, että tää känniajelu oli tän kristillis-eroottisen ”tanssijan” eka kerta!!! Mitä suurimmalla todennäköisyydellä tää oli vasta eka kerta, kun jäi kiinni, tai eka kerta, kun juttu vuoti julkisuuteen.
Miten äärettömän tyhmä ja naurettava aikuinen ihminen voi oikeesti olla???
Ja sit ei muuta, kun odottelemaan henkeäsalpaavia selityksiä.

Tottakai syy on taas pahoissa natsi-poliiseissa.. eihan itse queen tee mitaan koskaan vaarin. LOPETTAKAA TUKSUSTA KIRJOITTAMINEN!

se nyt on ihan vaa ajan kysymys koska Tunkki tai/ja Kooma -sisko on linnassa..

Taitaisi jonkinlainen vankilaloma tehdä ihan hyvääkin Tuksulle. Alkaa likka olemaan aika rappiolla…

tuotatuota, poliisi julkaisee videon jota maijan kamera kuvannu.öh mitä saissee

Poliisit olivat vain niin kateellisia Tuksun upeista prinsessamekoista, että yrittivät tainnuttaa Tuksun ja sitten varastaa Betsijonssonit Tuksun päältä!!!

Tunkki varmaan itse alkanut tilanteessa riehumaan kuin raivopää, jolloin poliisi OIKEUTETUSTI on joutunut uhkaamaan lamauttimella. Tosin sekään ei ole varmaa, onko kyseistä tilannetta edes sattunut taas kun ei ole ämmän puheisiin prosentinkaan vertaa uskomista.

Mutta vikahan on aina kaikkialla muualla paitsi tunkissa joka ajelee autoa yli 2 promillen kännissä. Poliiseissa taas eniten.

Onhan se kiva odotella poliisin julkaisemaa videota pidätyksestä, koska kaikki poliisin tapahtumat menevät ”maijan” nauhalle.

Vaatii aika touhua, että poliisit edes tarjoavat sitä lobotomiaa – tai siis sitä sähköshokkilaitetta.

Poliisihan se varmasti oli asiaton juu..On se nyt kumma kun viaton uskovainen neito ei saa rauhassa ajella kännissä..

Terve tuloa lusimaan pallero. Meitä onkin täällä hieno rypäs odottamassa kun glämööri tulee laskemaan tiilenpäitä.

Tämän naisen tyhmyyden edessä on niin voimaton olo…………..

Kylläpäs oli nyt huono tuuri kun poliisit pysäytti, muutenhan ilta olisi mennyt putkeen, voi harmin paikka.

glamourpuhallus, eli imu, olisi pelastanut maijamin prinsessan venäjällä.

No on se hyvä että luputtimet on vielä myymättä; auttavat kylmillä vankilan betonilattioilla, suati se turkki.

No siis tottakai tuksu saa tehä mitä tykkää! Edes Suomen laki ei päde tunkkiin! On se vaan niin glamuuri…..

Odotamme sinua Tuksu täällä Konnunsuon vankilassa. Täällä, ei sitten kuulu meikit ja peruukit vankien varustukseen eikä kasvihoidot!

Aina poliisin vika. Ruotsissakin odottaa oikeudessa haaste poliisia vastaan. Tietenkään vika ei ole Tuksussa kun ajelee 2,2 promillen kännissä. Olisi voinut vaikka tappaa jonkun. Mitä sanoo Jeesus? Saatko anteeksi? Tuskinpa….

Juu, aina ei voi onnistua. Nytkään ei onnistunut ajamaan itseään tai lähimmäisiään tai viattomia sivullisia hengiltä. Saakelin kateelliset, kristillis-eroottista glamourelämää ymmärtämättömät savolaiset kun käräyttivät. 2,2 on pientä nousuhumalaa näissä piireissä – ootappa. kun otetaan ”poika” esille…

Tukiainen haastaa itsensä oikeuteen,Varkauden poliisin tiedotteessa ulkopaikkakuntalainen nainen puhalsi 2,2 promillea alkometriin. Tksun mukaan se oli väärinkäsitys.

Ihan sikojahan ne on. Kerrankin eräs oli laittamassa auton ovia lukkoon kun poliisi tuli puhalluttamaan. Eivät uskoneet tarinaa mielikuvitukuskista joka juuri oli poistunut läheistä polkua pitkin vaan veivät kortin pois. Kaveri oli toki selvittänyt toisen poliisin kotiositteen Nokialla mutta viina vei haaveetkin hautaan.

Tsemppiä Johannalle ja myöhästyneet nimipäiväonnittelut. Aina ei voi onnistua….kyllä se siitä.

HAH… En usko että Poliiseilla on tarpeeksi vahvat sähkölamauttimet. Tarvitaan kolmivaihevirtaa että tehois tohon nautaan…

Joo ei mikään yllätys taas että eihän hänessä mitään vikaa taas ollut… jessus mikä NARSISTI… HÄIVY ”JULKISUUDESTA”!!!!!

joo… taas poliisin vika ! huoh, kyllä normikokoisia poliiseja voi pikkusen jänskättää ku Johanna mikä nyt ei ihan pienimmästä päästä ole niin raivoaa ! ( et millo se silmille tulee )
eikä varmuutta ole onko ihan vaan viinan voimalla !!!

No YLLÄTTÄEN kaikki taas tolleron mielestä silkkaa väärinkäsitystä ja suurin vika taas poliiseissa. Vissiin kateellisia ;D

No totta maar poliisit toimivat epäasiallisesti. Jos olisivat toimineet asiallisesti, niin Tuksun ja seurueen kotimatka olisi turvattu yöllä poliisisaattueella. Hmph..eikö Varkaudessa osata näitä suuren maailman tapoja?

Poliisi uhkasi sähköshokkilaitteella. Voi pyhä ristus tuota Tuksua. Lopeta jo ja hanki oikea elämä.

Oma kommentti