Tukiainen sai biisin – lue sanat täältä!

Johanna TukiainenLööppikuningatar Johanna Tukiaiselle on vihdoin saatu valmiiksi ennakkoon kohuttu biisi, jonka hänelle ovat räätälöineet yhdessä hänen entinen ”vihamiehensä”, keikkajärjestäjä Tuija Järvinen sekä säveltäjä Esko Koivumies.

Tukiainen on ollut Järvisen mukaan innoissaan nimikkokappaleesta. Nyt sinkkulevylle etsitään sponsoria. Johannan on määrä esittää biisiä keikoillaan tulevaisuudessa, aivan kuten Martina Aitolehtikin laulaa Dazzling Ladies -tanssiryhmänsä keikoilla.

Järvisen ja Tukiaisen yhteistyö lähti liikkeelle erikoisesta kuviosta. Järvinen vaati tuhansia euroja Tukiaiselta korvauksena hoitamattomista keikoista. Myöhemmin välit lämpenivät, Järvinen luopui vaatimuksistaan ja ryhtyi yhteistyöhön Tukiaisen kanssa.

Tässä biisin sanat yksinoikeudella Hymy.fi:ssä:

KUULUISUUS ON MUA VARTEN

Säv. Esko Koivumies , San. Tuija JärvinenTuija Järvinen

                         

Lööpeissä kohublondi Johanna on,

ennen olin naapurintyttö tuntematon.

Tavalliseksi musta olisi ei,

kun peiliin katson – kauniit kasvoni nään.

Kasvot kansiin sopii kuin itsestään

ja päätös on tää,

en tavalliseksi jää.

 

Kuuluisuus on mua varten.

Mä taivaan tähtiin kurkotan.

Ja monet miehet mua palvoo

ja uneksii päiväunissaan.

 

Kuuluisuus on mua varten.

Mä taivaan tähtiin kurkotan.

On barbivaatteet ja meikkipussi,

mitään muuta tarvii en.

 

Päiväni mä haaveissani saan –

mukavasti aina kulumaan.

Lööpit musta on puheenaiheena.

Juorut musta maalinsa ne saa.

onko siis mitään ihanampaa,

ja kuvitelkaa,

tästä julkisuuden saan !

 

kertosäe:

Kuuluisuus on mua varten.

Mä taivaan tähtiin kurkotan.

Ja monet miehet mua palvoo

ja uneksii päiväunissaan.

 

(instrumentiaaliosuus)

 

kertosäe:

Kuuluisuus on mua varten.

Mä taivaan tähtiin kurkotan.

On barbivaatteet ja meikkipussi,

mitään muuta tarvii en….

 

Alakuvassa sanoittaja ja Tukiaisen levyprojektin puuhanainen Tuija Järvinen.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Dazzling Ladies, Esko Koivumies, Johanna Tukiainen, Martina Aitolehti, Tuija Järvinen

Kommentit

tuija tavattaisko asuinkaupungin alueella tiejät kyllä missä tv jaska

Ei hyvää päivää… Tähänkö tää taas menee. ”Sekundahitti” jota sitten myydään prisman alekorissa eurolla.

Itsetunto taitaa tosiaan olla kohdillaan tuolla naisella. Tai ainakin mitä tanssivideoita on kattonu ni ei nyt ehkä nuo tanssitaidot ole sieltä parhaasta päästä. Tai tietysti jos tarkotus on ollut saada ihmisille hyvät naurut niin siinä on ainakin onnistuttu. Nähtäväksi jää onko laulutaito yhtä hyvä. 😀

Älkää hyvä Hymyn väki sekoa Tukiaisee 7pv riittää. Teillä on jo omat bergit ja roosit yms. Jotain uutta tai kaikoo loputkin lukijat. Nykäsiäkin ilman voi elää.

voiko naurettavampaa biisiä kuin tuo salarakkaittenjälkeen etkö sitten poistunu julkisuudesta lähe jenkkeihin.

Siis voiko enää säälittävämpää olla……siis niin ruma ä**ä, ku seinästä revitty PER***E hahahahah

Noh noh, hahah..Kohta Johanna on eduskunnassa, sillä on oma talk show, vaatemallisto, kosmetiikkamerkki.

Ajatelkaa!!! MILJOONITTAIN JOHANNA TUKIAINEN- Klooneja!

<3<3<3<3<3<3<3

Sit muuttasin mielelläni vaikka Äiti Venäjän maille viemäriin katulasten kanssa imppaamaan.

Jos tuksun laulutaito on samaa luokkaa kuin tanssitaito ni mä alan kyl fanittaa sitä, jösses mikä itsevarmuus, kuink moni tohon ihan oikeest pystyy meist taviksist selvinpäin viel, ehkä.

mä luulin et tossa on johannan ennen ja jälkeen kuvat!

ja edelliselle tiedoksi että eiköhän se englanniksi laulaminen ollut suoraa veetuilua, suomihan räjäytettäs jo toi akka pääsee rajojen ulkopuolelle. ja voin luvata et jos toi pääsee playboihin (herranjumala noi kuvat oli hirveitä) niin mä meen irstaimpaan lehteen revitteleen vaikka ilmaseks!

Siis okei. Ei sekoteta Mattia tähän koska Matti kuiten oli joskus jotain… Mitä toi yks on koskaan ollu? Pyrkyri, wannabe, luulotautinen.. Matti on legenda, siksi sitä käydään kuunteleen (säälistä varmaan lähinnä). Kuka Tukiaista kävis tarkotuksellisesti kuuntelemassa? Ehkä just noi, ilmeisesti kans hieman kieroutuneesti ajattelevat, Tukiaisen tsemppaajat.

Tukiaisen tsempparit/ihailijat: oottekohan te seurannu asioita tarpeeksi niin että voitte haukkua ”meitä muita” kateellisiksi ym:ksi onnettomiksi
ihmisiksi? Ok, eihän muiden kustannuksella sais pitää hauskaa, mutta what can you do? Toi Tukiainen tunkee ittensä esiin monella eri tavalla. Se on sellanen mitä voi nauraa netissä ku ei ole muuta tekemistä. Se ei tee musta kateellista. En esim. ole kateellinen Matillekaan ja Matilla on kuiten aika montaki biisiä… 🙂

Sen voin kyllä myöntää että on toi Tukiainen ainaki kova yrittään, mutta ehkä sen energia kannattis suunnata johonki muuhun ku pelkäksi julkisuuden hakemiseen. Eihän julkkiksena oleminen ole ammatti! Se on nykyisin joku kumma tarve ja haave että tulis kuuluisaksi. Menestyä voi myös ilman kuuluisuutta. Ehkä on sit lapsena jääny jostain huomiosta paitsi jos tarvii kokonaisen kansan tiedettävksi päästä.

Ja sit en tiiä oliko ne vitsejä vai ihan tosissaan lauottuja että Johanna laulais englanniksi niin menestyis paremmin. Uskoisin että maailmalla on melko monta englanniksi laulavaa tyyppiä eikä nekään menesty pelkästään sillä keinolla…

Että sellasta.. Jäi varmaan vielä jotain mitä ei nyt tuu mieleen.

Ei jesus. Myötähäpeä on valtava, kuten aina kun Tukiaisesta puhe.

Hyvähyvä. Tosi hyvä sanoitus. Nyt pitäisi sitten vielä hommata rallille joku laulaja????

Heheh, cd:itä ostaa samat tyypit varmaankin kuin M. Nykäsen ”musiikillisia tuotoksia”. Ei ummarra, ei ummarra??

Hirvee akka toi Tukiainen, ja rumakin vielä! Tajua miks toi pyörii kokoajan näissä lööpeissä.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Johanna, teet sen itse.

Yhtä ammattitaitoiset sanat, kun on esittäjäkin, eli pelkkää schaissea!! Mäkin tunnen monta miestä, jotka unelmoi Jossusta (lue NOT).
Missä se sponsori on sanoissa, eihän se pärjää missään ilman sponsoria. Tätä biisiä tuottamaankin tarvittaan sponsoria!!
Eli biisi sponsorista sponsorille. Biisi, jota kukaan ei radiossa soita, paitsi kerran vitsinä aamupoikien naurun säestämänä.
Pitääkö ton Järvisen yrittää saada jollain tavalla Jossusta rahaa? Ei kannata yrittää.

Eipäs nyt loukata ala-aste ikäisiä.:) Kyllä ne nyt parempaan pystyy.:)

Ei hyvää päivää xDDDDDD ostan heti levyn..tai vaikka kaikki. NIin hyvää settiä tulossa selvästi x( Sanoittajana varmaan ollut ala-asteen 1.luokkien kisan voittaja.

Tuija Järvinen kertoi viimeksi että se ehdotti Johannalle laulajan uraa kuulematta neidin lauluääntä laikaan.

Jokohan se on kuullut se laulavan?

Oijoi, tässäkö ne tunteet ja rakkaus ja mitälie kauniita asioita, joita Johanna haaveili biisiinsä tulevan. Kuu-puu-suu-muu -tasoista lällätystä, aihe mimmi itse. Musiikkia ei tarvitse, sen voi jo kuulla. Tyyli samaa kuin Nykäs-Matin diskohumpat. Mutta hyvin on riimittelijä sisäistänyt omasta mielestään Suomen ja ehkä Europankin tunnetuimma naisen ajatukset itsestään. Materiaali on kaavittu Johannan blogista ja päiväkirjoista.
Repesin: ”kauniit kasvoni nään”. Tässä on hjuumoria parhaimmillaan, vaikka se lieneekin sanoittajalta ja tulevalta levytähdeltä jääneet huomaamatta.
Mutta: mitä me muut näemme, kun näemme Johannan lehdissä, nettiblogissa tai YouTubessa sössöttämässä RMJ-videolla? Jätänpä sen tähän laittamatta, ettei mode iske ja nakki naksahda. Onneksi tähän lallatteluun ei ollut eksynyt sanaa ”luonnollinen”. ;D))
”Ja miehet mua palvoo. ” Mihin jäi maininta meistä kateellisista työtätekevistä tavisnaisista? Minun mieheni (korkeasti koulutettu ja oikeasti työssään menestyvä hellä suomalaismies) ei kyllä ihaile, eikä varmastikaan koskisi Tuksuun pitkällä tikullakaan. Tai no, ehkä pehvaan pistäisi sillä tikulla.

Yes, kääntäkää toi englanniksi….tulisi marilynii enemmän ja pehmeyttä.

”I´m a barbie-girl, in a barbie-world…”

Tuksullehan ois voinu tosta kääntää suoraan sanat 😉

MAHTAVAA!!! Johannan oloinen, mitä pahaa?! Kyllä tänne Suomeen yksi ”barbigirl” mahtuu!! HYVÄ TYTÖT!!

Hei missä ”hyymori”? Miten te voitte olla noin hel…tin TOSIKKOJA! Pitäsisikö Johannan laulaa jotain TOSIKKOTANGOA?! Ja eikös Jossu tykänny barbeista ym…Mitä pahaa tässä on? Kaikessa nähdään aina negatiivista, sellaisia suomalaiset on!

Upeeta! Mahtavaa!

Tehkää nyt Jontulle samantien koko albumillinen tavaraa ja varatkaa stadionit maailmalta!

Madonna – Eat Your heart out! Täältä tulee J-Tu!!!

Mä veikkaan, että T. Järvinen on aika vahva ehdokas seuraavaksi Junnu Vainio -palkinnon saajaksi 😉

Voi helevetti….nyt kyllä junnu vainio kääntyy haudassa ja kateellisena kuuntelee sanoja….

Vai ihan entinen ”vihamiehensä”?? Sanojen perusteella ei ole mikään entinen. Kiva kosto keikkaohareista.

Miksi Johanna laulaisi suomeksi? Luulisi että englanti olisi kotoisampi koska tulevaa levyä voisi markkinoida rapakon takana. Ei täältä markkinoita kuitenkaa löydy koska olemme tyhmiä/katkeria/rumia/ilkeitä/kateellisia tai mikä ikinä sopii päivään tänään.

Nyt herää kysymys, miksi tämä T. Järvinen etsii julkisuutta näin paljon? Kaivakaa kaikki T. Järvisen luurangot esiin! Ei muuta kuin lehtiin kaikki, jos kerran itse tunkee julkisuuteen noin. Oletko valmis?

Hyvä Johanna, Tuija Järvisen kanssa yhteistyö toi sitten tulosta. Mutta vielä pitää saada levyytys. Onnea matkaan!
PS. oli se sitten hyvä, kun sovit ne kaikka-asiat sen Tuulan kanssa, hänkin taitaa olla loppujen lopuksi aivan mukava ihminen.

Onpas leimit sanat. Meni varmaan koko 5min kun nuo joku sorvasi. Aivan kauheaa schaissea.

Jos menestystä olisi hamuttu niin Johannan olisi kannattanut ilman muuta levyttää Kari Peitsamon Varokaa pornoblondeja. Kappaleen alkuperäisversio kuultavissa http://www.myspace.com/karipeitsamo

Tuohon diskokomppi ja Johannan tanssiryhmän huikea ja taidokas lavashow niin johan alkaisi levyt myydä ja kansainvälinen menestys olemaan sitä luokkaa että Playboy rukoilisi taiteilijattaren suostuvan paljastaviin kuviin. Koivumiehen kappale on liian kesy.

Voi miten ihqua =D

”kun peiliin katson – kauniit kasvoni nään.
Kasvot kansiin sopii kuin itsestään.

Monet miehet mua palvoo ja uneksii päiväunissaan.

On barbivaatteet ja meikkipussi, mitään muuta tarvii en.”

Henk koht. itse näen nuo sanat suoranaisena vittuiluna…

Hmmmm…. Tuosta on vaikea arvata, että onko tuo tehty kettuiluksi 😀

Oma kommentti