Tukiainen sairastunut hengenvaarallisesti – ambulanssi vei!

Johanna Tukiainen kertoo terveysongelmien kanssa kamppailleen pikkusisarensa Julian joutuneen jälleen kerran ambulanssilla sairaalaan. Ambulanssikyydit ovat tulleet tutuiksi Julialle diabeteksen takia, mutta nyt kysymyksessä on Tukiaisen mukaan vakavampi ongelma: keuhkoveritulppa.

Asiasta uutisoi Iltamakasiini-verkkolehti.

Iltamakasiinin mukaan isosisko soitti sairauskyydin Julialle, mutta ei vielä tuolloin tiennyt tilanteen vakavuudesta ja lähtikin itse keikalle.

Keuhkoveritulppa on hengenvaarallinen tila ja vaatii aina välitöntä sairaalahoitoa. Lisää aiheesta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen

Kommentit

Eipä Julle itsestään välitä, viinaa ja muita päihteitä vetää jatkuvasti.Ei heru enää myötätuntoa eikä mitään muutakaan. Suurta tyhmyyttä osoittaa myös, että antaa kaiken julkisuuteeen. Eipä kovin sairaalta vaikuta kun pystyy jo haastattelunkin Kupiaiselle antamaan.
Ja toi ns. harmaa talous, eiköhän siitä ”nauttiminen” lopu Tuksuilta kohta, ravintolat on ”kusessa” kun verottajalle lähtee kyselyjä ja ilmoituksia neitien esiintymisistä.. Tuskin ne hyväntekeväisyyttä tekee.

Olisko nyt kyseessä se Tukiaisten paljon mainostama karman laki

Jättäisi nyt aikuisen ihmisen henkilökohtaiset asiat tiedottamatta kaikelle kansalle. Tämä ”maailman valtias” pitää kyllä todella huolen siitä, että eurot tippuvat omaan (meikki)pussiin. Tosin kummatkin kyllä reippaasti kertovat oman mieltymyksensä mukaan asioita yleisessä mediassa, mutta miksei anna sisarensa itse kuitata juttupalkkioita? Keikkapalkkiot kun menevät jo käteisenä isomman omaan meikkipussiin piiloon (oman kertomansa mukaan), niistä sitten joskus syötetään ja varsinkin juotetaan firmassa työskenteleviä palkkioksi huojunnasta räkälöissä. Ja jos sukset menee ristiin, niin työnantaja karhuaa takaisin työntekijöidensä keikkapalkkioita. Onko oikein kunniallisia veronmaksajia kohtaan?
Tosin eihän kukaan tilaisi ko. koomaorkesteria kuppilaansa, ellei hinnat olisi jo pimeäksi poljettuja.
Onneksi olen VTV (Vain Tavallinen Veronmaksaja)

taitaa päästä pian haudan lepoon. Siitäpä Hutsu Punkeroiselle riittää aihetta kyynelehtiä lehtien palstoilla.

Asiallinen veto suurelta staralta…systeri on henkihieverissä ja sille soitetaan ambulanssi ja samalla itselle taksi, että pääsee taas räkälään ihmisten naurun aiheeksi moppaamaan ruokottomalla kuontalollaan ja pärställään lähiöpubien lattioita jotka on vuorattu bissellä ja yrjöllä.

Oma kommentti