Tukiainen strippaa Turussa

Johanna TukiainenJohanna Tukiainen saapui juhannuksen vietosta – josta hän kertoo uusimmassa blogissaan Hymyn nettisivuilla – uuteen työpaikkaansa, turkulaiseen erotiikkaliikkeeseen. Liike oli mainostanut Tukiaisen esiintymistä paikallisessa lehdessä, ja asiakkaita oli jonossa odottamassa valtakunnanjulkkiksen privaattistrippausesityksiä.

Liikkeessä on erikseen tankotanssiprivaatti ja musta ”orjakammio”. Jo ennen tavaroidensa kunnollista purkamista Johanna ehti antaa esitykset kummassakin.

– Asiakkaita on ollut odottamassa Tukiaista jo aamusta asti, ja puhelimet soivat lakkaamatta. Kyllä tuntuu turkulaisia kiinnostavan, erotiikkaliikkeen omistaja Hannu Karhu myhäili tyytyväisenä.

Johanna ei saa erotiikkaliikkeeltä varsinaista tuntipalkkaa, vaan hänen ansionsa kertyvät asiakkaiden antamista tipeistä.

Johanna itse naurahti miettineensä, onko Turku hänelle oikea paikka, täällä kun asuu yksi tuttu entinen ministeri!

Ilkka Kanervaa ei kuitenkaan jonossa näkynyt, mutta yökyöpelinä tunnetulla ex-ministerillä on mahdollisuus mennä katsomaan Johannaa turkulaiseen erotiikkaravintolaan, jossa Tukiainen strippaa iltaisin.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Hannu Karhu, Ilkka Kanerva, Johanna Tukiainen

Kommentit

Oma kommentti