Kuva Kari Pekonen

Johanna Tukiainen: Tämän jälkeen minut leimataan hulluksi – uskomaton ja pelottava kokemus!

Johanna Tukiainen on nykyisin evankelista ja päihteetön nainen. Hän kertoo uskoontulostaan, tämä tapahtui syksyllä 2015.

-Hotellihuoneessa heräsin siihen että kello lakkasi toimimasta. Kellon tilalle tuli kysymysmerkki, joka alkoi vilkkua. Siihen aikaan Miamissa on kirkas päivänvalo, mutta kaikki meni pimeäksi. Huoneeni oli täynnä demoneita. Kuulin äänen: ”Valitse”.

Demonit lupasivat Johannalle rikkautta ja menestystä vastapalvelukseksi sielusta. Hän kieltäytyi.

-Sitten minut heitettiin ulkoavaruuteen, josta näin maapallon. Paholaiset ovat ilmatilan hallitsijoita. Huusin Jeesusta avuksi. Sitten minulle näytettiin helvetti. Näin kuinka liekit paloivat allani ja ihmisiä heitettiin sinne. Tiedän että paholainen vihaa minua, kaikkia ihmisiä mutta erityisesti minua, koska olen julkisuuden henkilö.

Johanna ymmärtää, että tällaisilla puheilla hänet leimataan hulluksi, mutta hänelle tällä ei ole väliä, koska hän pysyy kokemuksensa takana. Lue hurja tilitys painetusta Hymystä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Johanna Tukiainen, saatana, helvetti

Kommentit

Niin, että tämän jälkeen ”pidetään hulluna”? Tuon on Tukiaisen Johanna itse jo kertonut monta kertaa ja kertomus vaihdellut. Hymyn Tukiais-palstalla asia veivattu monta kertaa. Tämä on ihme tapaus, jumalakin hänelle puhuu suoraan kokoajan myös.
Tukiaiselle ei ole väliä vaikka hulluksi luultaisiinkin, koska sen esille tuominen tuottaa hänelle julkisuutta. Näkyvyyttä mediassa, johon Tukiaisen syyttävä sormi sojottaa useinkin, mediahan on paha. Ihme tapaus sinänsä, että puree häntä harvakseen ruokkivaa kättä. Ei ehkä itse ymmärrä, että on koukussa julkisuuteen ja ilman sitä olisi kuin halveksimansa ihmiset, jotka tekevät työtä noin kello 8-16. Näitä ihmisiä Tukiainen on nimittänyt harmaiksi Siwan kassoiksi. Mutta Tukiaiseen verrattuna heillä (meillä) on asiat loistavasti: ehkä työtä, perhettä, ystäviä, ei ongelmia alkon tai lääkkeiden kanssa. Käydään lomilla paikoissa, joihin Tukiaisella ei oikeasti asiaa. Joku on jopa saattanut asua ulkomailla. Ei tarvitse muistaa elämäänsä väärin tai eikä suurennella saavutuksia tai pimittää syntejään. Tuksun julkisuusarvo on oikeasti nolla. Raitis? Just, juu.
Puh, olen kirjoittanut.

Kun julkisuudenkipeys muuttuu pakkomielteeksi, keinoja ei kaihdeta.

Pitkän ryyppyputken jälkeen aika usein alkoholistit näkee kaikenmaailman demoneita ja pikku-ukkoja. Näin on käynyt Tuksullekkin. Ei kait sitä sovi julkisesti myöntää, että kyseessä oli juoppohulluus kohtaus.

Miksi paholainen näytti Johannalle Helvetin? Eihän sen kannattaisi näyttää sellaista vaan tietenkin taivaan näköinen ihana paikka, johon paholaista palvomalla muka pääsee.

Vaikka semmoinen, missä kukatkin laulavat ylistystä, kaikkialla on upeita jalokiviä joita maan päällä ei ole, tiet ovat täyttä kultaa ja Johannan sisko Julia muka pitää siellä ”Jeesusta” kädestä ja leikkii Johannan lapsen kanssa. Ja isot leijonat vartioivat heitä hitaasti.

Tukiainen itse on kertonut olleensa ilmeisesti LSD:n vaikutuksen alaisena. Joutui Miamissa hullujenhuoneelle, lentokoneessa huusi ja rääkyi ja näki Tipi ja Sylvesteri – harhoja ja kentältä suoraan Suomessa pöpilään. Tuksu on itse kertonut juttunsa sen seitsemällä eri tavalla, mikä milloinkin sopii tilanteeseen. Huumeita, viinaa ja juoppohulluutta,ei mitään yliluonnollista.

Ei se hulluksi julistaminen tästä ala. Se on tapahtunut jo kauan sitten. Unia saa ja pitääkin nähdä, mutta se, ettei niitä erota todellisuudesta on huono asia.

Tuksu on muuten sanonut useasti että juopot joutuu kuoltuaan helvettiin. Julia puhui telkkarissakin että on alkoholisti. Eikä Julia raitistunut missään vaiheessa, päinvastoin. Kuitenkin Tuksu sanoo että Julia pääsi taivaaseeen? Oisi kiva kuulla Tuksun selitys tähän,,?

Ai VASTA tämän jälkeen leimataan hulluksi? Että Johanna itse VASTA nyt ymmärtää, että tällaisten puheiden jälkeen hänet voidaan kenties leimata (tai käsittää) hulluksi? Kun jutut on olleet tätä tasoa kaiken aikaa, niin mitähän tuo luulee hänestä kuvitellun aiemmin? 😉

Tämän delirium tremes kohtauksen jälkeen hänet kuskattiin Maiamissa suljetulleosastolle.
Suomesta piti lähteä saattaja häntä sieltä hakemaan.
Toivottavasti painetussa hymyssä on myös tarina Sylvesteristä ja Tipistä jotka häiritsivät Johannaa paluulennolla

Joo ja mielellään minä kanssa kuulisin niistä avaruusolioista lentokoneessa ja Helsinki-Vantaan lentokentällä. Kaverini on ollut ambulanssikuski ja tuttua kauraa heille nämä avaruusoliot, demonit ja muut pelottavat hallusinaatiot rappioalkoholisteja kyyditessä. Usein nämä avaruusoliot haittaa niin paljon sitä sairaalaan kyyditystä, että pitää kutsua poliisi raudoittamaan asiakas. Kaverini on fiksuna miehenä onnistunut hätistämään niitä demoneja itsekin pois, rauhoittamalla deliriumissa tai alkoholipsykoosissa tutisevaa asiakasta olemalla juonessa mukana.

Mutta eikös nämä ole jo ikivanhoja juttuja, eikä ainakaan mikään ”uutinen” kuten tuolla ylänurkassa lukee.

Huh, huh vanhaa virttä suoltaa Myhy. Nää juoppohullun kohtaukset on vanhaa kauraa! Keksikää jotain ihan uutta, vaikka tuleva oikeudenkäynti?

Oma kommentti