Tukiaiseen yhdistetty mies kärsii kovista hygieniaongelmista!

Painija-leffasta tutulla Mickey Rourkella on varsin ikävä pulma. National Enquirer -lehden mukaan hänellä on paha hygieniaongelma, eli mies kärsii sekä hienhajusta että haisevasta hengityksestä. Tai, kuten lehti sen ilmaisee: muut hänen ympärillään kärsivät.

Pari vuotta sitten kotikutoinen huippujulkkiksemme Johanna Tukiainen yhdistettiin Mickey Rourkeen. Tukiainen tapasi miehen Miamin-matkallaan ja kertoi Mickeyn myös soitelleen hänelle jälkeenpäin.

Tukiainen ei ole kertonut miehen kiusallisesta ongelmasta, ainakaan vielä.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Mickey Rourke

Kommentit

SE ON VARMAAN TARTTUNUT TUKSULTA NUO HAJU ONGELMAT,EI IHME MUIJA VETÄÄ UUTTA MEIKKIÄ VANHAN PÄÄLLE,NÄYTTÄÄ NIIN KLÄMÖÖRILTÄ

Hymy is best. Aina niin saatanan hyvän ja huonon maun nuorallatanssija. ja sellaisenaan just niin hyvä. silloin tulee paljastettua myös niitä keisarin uusia vaatteita. HYVÄ HYMY!

”Hän ei tehnyt minulle mitän, mitä en olisi halunnut”.
-Tuksu/Yolanda/Jolene/
stargirl/Pitkä musta mies

Eniten vituttaa tyhmät, jotka kuvittelevat olevansa viisaita, niin kuin tämänkin topicin kirjoittaja. Tiedoksi, että Hymyn toimittaja tienaa noin 60 000 euroa vuodessa, siihen tarvitaan koulutusta, jota sinulla ei siis ole.

Jonssoni hei, itse asiassa Miamin-matkallaan on juuri kieliopillisesti oikea muoto.

Kommentoija yksi voisi pitää sen peruskoulun ala-asteen ekaluoka oppimääränsä, ja huonosti taidetun, omana tietonaan.

Käväise Kielitoimiston sivuilla, niin tiedät, että Miamin-matka on Miamin-matka eikä Miamin matka. Silloinhan se ei olisi Tukiaisen tekemä Miamin matka, vaan Miamin itsensä matka…siis Miamin (tämän paikan) matka… Äh, et ymmärrä, joten tuossa Kielitoimiston sivuilta pientä tietoiskua:

Yhdyssana, jonka osana on erisnimi
Jos yhdyssanan osista ainakin toinen on erisnimi (ja kirjoitetaan siis versaalialkuisena), käytetään osien välissä yleensä yhdysmerkkiä.

Nummi-Pusula
Länsi-Suomi
Iso-Britannia
Suomen Venäjän-kauppa
Suomen Tukholman-suurlähettiläs
Saksan-matka
Mattila-niminen
Matti-setä
Puukko-Mack
Maamme-laulu
Opel-moottori

Johan Kim Basinger kertoi kasarin loppupuolella 9 1/2 -leffan kuvausten jälkeen että Rourken suuteleminen on kuin suutelisi tuhkakuppia.

Tuksu tyrkyttänyt käryävää rämemajavaansa Rourkelle.

Toimitus hei…se on ihan vaan Miamin matkallaan, ei Miamin-matkallaan. Opetelkaapa kielioppi ja kirjoitelkaapa sitten lisää…

Oma kommentti