Tukiaisella taas pahoinpitelyepäily – kohta paukkuu vankilan portti, Johanna!

Arto Länsman ja Johanna TukiainenJohanna Tukiaisen epäillään pahoinpidelleen miestään Arto Länsmania tamperelaisessa hotelli Ilveksessä itsenäisyyspäivää seuraavana yönä. Häntä epäillään myös vahingonteosta. Asiasta uutisoi ensinnä Metropoli.net. Poliisi vahvisti asian myöhemmin Iltasanomille.

Johanna Tukiainen on nyt lähempänä vankilaan lähtöä kuin koskaan elämänsä aikana. Toistuvat pahoinpitelyjutut eivät ehdonalaisen rangaistuksen koeaikana näytä oikeusistuimessa hyvältä.

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Johanna Tukiaisen neljäksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen kolmesta pahoinpitelystä ja kahdesta haitanteosta virkamiehelle syyskuussa viime vuonna. Koeaika määrättiin vuoden 2011 loppuun.

80 päivää ehdollista vankeutta Johanna puolestaan sai Pohjois-Savon käräjäoikeudessa tammikuussa, kun hänet tuomittiin törkeästä rattijuopumuksesta, virkamiehen vastustamisesta sekä väärän henkilötiedon antamisesta. Koeaika määrättiin kahden vuoden mittaiseksi. Yleensä kuitenkin tulee syyllistyä koeaikana samankaltaiseen rikokseen, jotta muuntovankeuteen päädyttäisiin.

Nyt tiedossa on ainakin yksi oikeuskäsittely, joka koskee Länsmanin pahoinpitelyä. Asian piti olla esillä oikeudessä marraskuun lopulla, mutta se siirrettiin. Jos myös Tampereen Ilveksessä tapahtunut epäilty toinen pahoinpitely etenee oikeuteen, syyttäjä tulee mitä ilmeisemmin vaatimaan tuomioita ehdottomana vankeutena, niin monta kertaa Johanna on jo koeaikana syyllistynyt moitittaviin tekoihin.

 

Teksti:Tuomela
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Ei Tuksu ole Artoa pullolla päähän lyönyt. Kun asiaa tarkemmin tutkitaan, niin ilmenee, että Arto on ensin juonut pullon tyhjäksi, laittanut sen kyökin pöydälle, sammunut pöydän ääreen ja samalla lyönyt päänsä pulloon. Uskottavaa, mutta totta.

Tuijasta tulee Hämeenlinnaan ”pesulan johtaja” seuraavaksi.

Ehdonalainen vapaus on jatkoseuraamus ehdottomalle vankeudelle. Ehdollinen vankeusrangaistus voidaan pistää täytäntöön, mikäli koeaikana syyllistyy vankeudella rangaistavaan rikokseen. Termit kuntoon toimituksessa.

Toi pullukka-jullukan ”sairastelu” vähän ihmetyttää. Toki kun on vakava ylipaino-ongelma ei voi ”mitään muuta” kun ottaa hörppy, jos toinenkin(pullo). Ainiin,Mutta kun sehän elää sitä klamuuri-elämää.

Toivottavasti joutuu vankilaan niin sais ihmiset olla rauhassa.

Tekisi Julialle hyvää olla jonkun aikaa ilman siskoansa. Ja Jossun hyvä olla selvittämässä päätänsä hämeenlinnassa.

Otetaan nyt vaan faktat esiin- tunkku pahoinpiteli jo ERONNEESTA miehestään, maksakoon siis jo tekonsa. Mutta täytyy myöntää, että kyllä tunkero on tosissaan epätoivonen ämmä, kun jahtaa miehiä saadaksen m…a. Eihän kukaan Mies suostu ottaan tollasta luuseria vaimokseen.

Yhtäkkiä pulloNI riistäytyi väkivalloin kädestäNI ja heittäytyi suoraan kohti ArtoNI päätä.

Voi Tuksu-parka! Ota koirasi ja muuta Tukholmaan. Opiskele itsellesi kunnon ammatti. Perseenpyörityksellä ei pitkälle pötki. Vanhempasi voivat varmasti alussa tukea vaikkapa asumistasi. Jätä Suomi, jossa sinut unohdetaan armeliaasti parissa viikossa, kun tulee joku uusi narri kehiin. Ota haltuun uusi elämä Tukholmassa!Se ”glamour” ei ole yhtään mitään, et menetä mitään, jos sen unohdat.

Tällähän ne lehdet ja ”ihmiset” elää. Eli juoruilla.

KYLLÄ JOHANNAN OLISI PITÄNYT LYÖDÄ ARTOLLA PULLOA. TÄMÄ MENI NYT IHAN VÄÄRIN.

Se, että numbalehti julkaisee jutun Tuksun kotiin kohdistuneesta vandalismista, ei ole vakuutuspetos.

Mahdolliseen vakuutuspetokseen ei riitä se, että Facebookissa mainitsee ”murtoyönä” kotivakuutuksien olevan kunnossa. Pitäisi myös olla mm. rikosilmoitus asiasta poliisille ja oikea korvausvaatus vakuutusyhtiölle (ei liene olemassa).

Se, että mahdollisesti lavastettu juttu on numbassa, on taas eri juttu, ja kertonee ko. lehden tasosta sekä Tuhnun rahapulasta.

– Ei voi mittään.

Pian JOhannan keikkakalenteriin ilmestyy Hämeenlinna! Keikka tulee olemaan suurmenestys ja yleisö on aivan innoissaan eikä huorittele tai heittele oluttuopeilla…

Pitkään olen jo sanonut, että paras paikka olisi Jonssulle Vankila, jossa saisi vähän raitisteltua ja ehkä,EHKÄ asennemuutosta. Vankilan jälkeen/ vankilassa kiskoon tai muuhun tiukempaan hoitolaitokseen. Se vaatii ehkä kuitenkin vielä kovempaa heräämistä, joka ei tunnu tapahtuneen vielä, eikä tuolla asenteella kopissakaan. Toivon ikävää joulua johannalle ja kovempia tekoja, jotta pohja löytyy.

Oikeus on voittanut,jos Johanna joutuu vankilaan pahoinpitelyistään.

Minä tein tarkoituksella vakuutuspetoksen ja seveni maksaa siitä mylle.Ja pullo oli melkein tyhjä millö hivautin Artya koska hä on niiiin kateellinen minun upeasta sota maalauksesta.

Ihan justiinsa elelee tämä superuskovainen ihminen, niin kuin iso kirja määrääkin. Ei pienintäkään epäilystä siitä, etteikö tämä kelpokansalainen olisi Herran valittua kansaa.
Niin synnitön ja viaton, että ihan tällaisen syntisen maan matosen käy kateeksi.

TUKSU LÄHTEE ISTUMAAN HAHAAAAAA

Tuksu ilmoittaa blogissaan että hän hakee ulkomailta miehen.
Tietysti, ei kukaan Suomesta haluaa ensimmäiseksi ulosottolaskun käteen jos olis Tuksusta kiinnostunut.
Onko Tuksu karkaamassa ulkomaille? Hän tietää että Hämeenlinnan reissu odottaa.

Jos kotiis tulee näädät, pullolla ne häädät. Jos ne sua silti piinaa, ota piiitkä huikka viinaa.

Rukoillaan yhdessä, että tunkero-lyllerö sais ansaitsemaansa linnaa ja reilusti.

eihän johanna joudu vankilaan, EIHÄN?????!!!

tunkku-punkulle taisi tulla oikein pelko, että joutuisi vastuuseen teoistaan (niinkuin me kaikki muutkin!). Jee, hyvä että vihdoin tajusi sen.

Arto liiottelee taas,itte se aloitti ja provosoi tuksua ja näytti käsimerkkejä,joten tuksun oli pakko puallustautua,jep jep.

varmasti ei ole lyönyt pullolla, jos sisällä oli vielä viinaa

mikä idea ylipäätään on koeajalla, jos silloin voi näköjään silti tehdä mitä huvittaa…

Vankila olis parasta mitä tuolle naisolennolle vois tapahtua.
Täysstoppi juomiselle ja riehumiselle, aikaa jonkun tukihenkilön kanssa miettiä, mitä elämässä kannattaisi tehdä.

Lähipiiri saisi huokaista helpotuksesta ja siskokin saisi rauhassa keskittyä oman elämänsä kasaamiseen ilman määräilevää ja painostavaa isosiskoa.

Kämpän sotki se,josta ei saa kirjoittaa. Ihan varmasti ja nyt jälkiä peitellään.Tästä ennenkin ollut juttua ja heti poistettiin.

tapaus tuksu sotki ite kämpän näin tulee käymään kuullaan lähipäivinä hymylistä

EI IHMISEN KOTIA SAA TUHOTA, VAIKKA SE OLISI JOHANNA TUKIAISEN KÄMPPÄ.

SAATTE KOHTA SEURATA JOHANNAN VANKILAVENKULABLOGIA, HÄKKI HEILAHTAA TAKUUVARMASTI ENNEN PITKÄÄ, EIKÄ NIIN PITKÄÄNKÄÄN

Minä en pahoinpidelyt Artoa!! Korkeintaan äidillisesti ojensin häntä, johtuen hänen kiuukutteluusta. Lopettakaa jo turha kiusaaminen!!

Mistä nuo kuvat on otettu ? onko tuo läävä jokin parantola vai jokin soluasunto ?? Tuksu kivensisään !

Ihme, ettei ”antiikkisia ja kalliita rokokoo-lipastoja” ole tuhottu? Laatikot on aseteltu kauniisti vuoteelle ja lipastojen päällä olevat Tunkin tavarat ovat koskematta. Kyllä kai todellinen ”näätä” olisi ollut niin ihhottava, että olisi rikkonut kaiken? Taitaa nyt häkki heilua? Kyllähän glamourelämää voi viettää myös linnassa…mutta millaisessa linnassa? Kaipa sinne on luvassa oma sviitti Hello Kitty -sisustuksen kera?

Kuvitteletko sinä tuksu,että kun ensin ilmoitat jossakin seinällä,että jos sun fb sivut kaadetaan 18 kerran,teet iloituksen siitä poliisille ja sen jäleen voit huoletta huoritella ja haukkua varkaaksi sulle tuntemattomia?No niin tai näin,ilmiannoin sekä sinut ja siskosi juuri äsken fb ylläpidolle ja niin on tehnyt moni muukin,että mukavaa päivää vaan

MIKSI Punkero-tunkero ei jätä Artoa jo vihdoin rauhaan??????? No, pian napsahtaa vielä lähestymiskieltokin tunkerolle.

Kivaa, oliskin ihanan glamuuria elää ilman tunkeroita.

Tuksulle oma glamour-selli jossa on Hello Kittyjä, vaaleanpunaista sisustusta, ruusuja, swarovskin kristalleja, huonetuoksua, kylpyamme, prinsessasänky…

Jess! Hymy rulettaa! Hymy on ainoa media, joka uutisoi rehellisesti ja totuudenmukaisesti! Pusihalit koko Hymyn toimitukselle <3

Eikö Niuvanniemi voisi olla tukiaiselle ihan hyvä vaihtoehto?

Miten se Lapin retku pyörii vieläkin Tuhnu Tukevaisen ympärillä. Miten ne taas löysivät toisensa? Tuhnulle kakkua ja putsarin paikka Riksun gångilla.

Nyt kun näyttää siltä,ettei tuksu pysty viikkoakaan käyttäytymään ilman,ettei joku hänen lähellään selviä ilman iskuja,pitäisi viranomaisten pistää stoppi tuollaiselle riehujalle,voi muuten käydä pahasti jollekkin

Noi sekopäinen lady pitäs laittaa heti matkustuskieltoon!!

Moninkertainen väkivaltarikollinen on saatava vastuuseen teoistaan.

tuksu vaan tykkäis jos joutus linnaan koska onhan sinne joutunu hilton, lohan ymv.. ois niinq maailmatähdet!!

mahtavaa!!! sekakäyttäjä ja pahoinpitelijä VANKILAAN! Oikeus voittaa!

Ei varmasti IKINÄ!! Rakkausavioliittoon ei tuollainen käytös kuulunut!

Kuka ja ketkähän ovat aiheuttaneet Tuksun tämänhetkisen tilan.Eihän vaan ? Vai mitä.Saapi kommentoida.

No pöh. Vankilatuomiot glamourjulkkiksilla ovat vaan niin in nykyään. Koska Lindsey Lohan ja Paris Hiltonkin ovat istuneet kakkua, haluaa Tunkiainenkin tähän joukkoon iloiseen.

Tuolle Tukiaiselle on kertakaikkiaan nyt näytettävä, että lait koskevat myös häntä tässä maassa!

Hahaa!Onkohan ryhävalaille oma selli..Anteeksi ryhävalaat,huono vitsi

Ei samaan linnaan Matin kanssa. Matti on pääsemässä jaloilleenm sekoaa veilä tuohon ”Tapolakakkoseen”

Linnaan vaan niin loppuis tosta amazonista kirjoittaminen, tai sais loppua muutenkin.

vanhat ehdonalaiset yhteensä siis 7kk ja päälle jos napsahtaa saman verran ehdotonta niin ensikertalaisena istuu puolet eli n. 6-8 kk ehdotonta kakkua tulossa glamour aikaa hänelle

HELL JEEEEEEEEEEEEEEEE!
Mussukka, tää oli päivän PARAS UUTINEN.
Ihhhhanaaa, nyt täytyy korkata samppa!

Joku joskus on löytänyt vankilasta elämäänsä oikean polun ja valon.

Oma kommentti