Tukiaiselta elämänkerta

Johanna TukiainenKohutanssijatar ja ”Kanervan kaataja” Johanna Tukiainen on rentoutunut Miamin auringossa ja tehnyt siellä päätöksen:

-Aion kirjoittaa omaelämänkertakirjan. Sitä minulle ovat ehdottaneet kaikki tapaamani ihmiset täällä Miamissa. Kirjaprojekti on vasta aluillaan ja suunnitteluasteella, mutta aion kyllä kirjoittaa kirjan, Tukiainen viestittää Yhdysvalloista.

-Olemme hankkineet sisareni kanssa loistavan rusketuksen. Olen shoppaillut tanssiryhmälleni paljon uusia esiintymisasuja, Tukiainen jatkaa.

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: elämänkerta, Johanna Tukiainen

Kommentit

Vieläköhän Tukiainen seukkaa sen miehensä kanssa? Hymy, ottakaa selvää.

Tänään Tukiainen kertoo iltapäivälehdissä, ettei kyse olisi paljastuskirjasta. No mistäs sitten.

No hei, mua kiinnostaa nyt ainakin. Ja voin sanoa, että mulla ON elämä. Kaikista onnettomimpia ovat nämä, joita kaikenlainen provoaminen niin kovin ärsyttää. Pitää silloin katsoa peiliin? Mikä on vialla, kun toisen tekemiset ovat NIIN KAMALAN KAUHEITA. Ettei vain olisi jotain omallatunnolla tai vaikkapa elämätöntä elämää jäljellä.
Mitenkään en J. Tukiaista ja elämänvalintojaan puolustele. Mutta silti on hauska lukea tällaisenkin ihmistyypin jutuista – en häntä tuomitse, ja toivoisin, että ne täydellisistä täydellisimmät heittäisivät sen ensimmäisen kiven.

Ketä kuvittelet satujesi ja tarujesi kiinnostavan,,,,,,tuskin montaakaan ihmistä ??? !!!!!!!

Minä ehdotan Johannalle, että julkaisee kirjan IHAN ITSE Dolssien sivujen kautta. Helppo tehdä nettiin se kirja. Sit vaan salasana, ja 5 euron tekstarimaksulla voi lukea sen. Näinhän nykyisin Uiveloitakin myydään netissä.

Eiköhän kustantajat ole jo mm. Sievisen ja Ruususen kirjojen kohdalla oppineet miten kannattavaa liiketoimintaa näiden julkaiseminen on.

joo ja kaikki mita tytto kirjoittaa on sitten varmasti totta kanssa

Ei kun hei oikeesti! Kaikki me halutaan lukea se kirja. OIKEESTI! Vaikka täällä on Tukiaisen nimen kuultuaan lukuisia niitä, joilla korvat punehtuvat, niin nekin varmaan haluavat tirkistellä, mitä Tukiaisen elämään on kuulunut ennen ja jälkeenkin Kanervan.

Nyt vaan kirjoittamaan, odotan jo jännityksellä !! Kustantaja täytynee löytää, mutta se lienee helppoa tilanteessasi !! Onhan sulla ollut varmastikkin vaihdeikas elämä ja siitä riittää tarinaa myös tirkistelijöille eikun vaan sanoista tekoihin !!

Oikeasti Tuksu, älä älä älä ja älä.

EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!! Vapahda meidän jo, Tukevainen!!!!!!

Oma kommentti