Tukiaiselta vaaditaan korvauksia!

tukiainenHeinäkuinen ohareitten tekeminen ravintola Hallassa Hyrynsalmella tulee maksamaan Johanna Tukiaiselle. Ravintolayrittäjä Ritva Rissanen myöntää Hymyn saaman tiedon oikeaksi.

-Tukiaiselle on lähetetty sopimusrikkomuksesta korvauslasku. Jos hän on fiksu nainen, hän maksaa sen pois, sillä voin pitää sitä tarvittaessa perinnässä vaikka seitsemän vuotta, ravintola Hallan vetäjä toteaa Hymylle.

Tarkkaa summaa Rissanen ei paljasta, mutta sanoo sen jäävän alle tuhanneksi euroksi.

-En vaadi menetettyjä myyntituloja, mutta mainos- ja pääsylippukuluja kyllä. Jouduimme laskemaan pääsylipun hintaa kolme euroa, kun hän ei tullut paikalle. Mainostimme viikkotolkulla lehdissä ja paikallisradiossa.

Tukiaisen piti keikkailla Hyrynsalmella heinäkuussa, mutta häneltä tulikin keikkajärjestäjä Tuija Järviselle viesti, jossa hän kertoi myöhästyneensä junasta kolme minuuttia.

-Soitin hänelle ja sanoin, että mitä peliä tämä on, Rissanen kertoo Hymylle. -Ihminen, joka on lähdössä keikalle 700 kilometrin päähän, ei myöhästy junasta kolmea minuuttia. Sellaisella ei ole homma hallussa.

Tukiainen oli Rissasen mukaan sopinut korvauskeikasta seuraavaksi päiväksi. Rissanen ja Järvinen järjestivät Kiuruvedelle autokyydinkin Tukiaista hakemaan, mutta tämä ei lähtenyt korvauskeikallekaan. Sen sijaan Tukiainen nähtiin myöhemmin bilettämässä Vihreät Niityt -festivaalialueella.

-Olen luotsannut useita ravintoloita ja työllistänyt tuhansia muusikoita, eikä tällaista ole koskaan käynyt, Rissanen manaa Hymylle.

-Varsinkin peruuntuneena korvauskeikkailtana ihmiset kävivät todella kuumina, se oli tosi vaikea tilanne. Meidän päällehän se homma kaatuu, ravintolaa ihmiset lähtevät helposti syyttämään, kun artisti peruu. Onneksi meillä oli Tukiaisen tekstiviesti, jota sitten näytimme vihaisille asiakkaille.

Tukiainen on keikkajärjestäjä Tuija Järvisen mukaan ihmetellyt saamaansa korvauslaskua tekstiviestitse. Tukiaisen mukaan syyskuulle oli sovittu korvauskeikka kahdesta oharikeikasta.

-En ota enää häntä. Tämmöinen riittää. Siinä oli niin paljon kaikenlaista sähläystä, että minulle riittää, yrittäjä Ritva Rissanen toteaa.

Lisää aiheesta:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/tukiainen-taas-korvausvaatimus-oharikeikoista

Teksti: Hymy
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Ravintola Halla, Ritva Rissanen, Tuija Järvinen, Vihreät Niityt

Kommentit

laittakaa se johannan huuliherpeskuva tänne!! se mikä oli iltiksessä. se oli mahtava = )

vieläkin naurattaa =)

Minkä ihmeen takia joku ravintoloitsija edes HALUAA tollasta aivotonta turvonnutta blondia ravintolaansa esiintymään…???

hyvä ettei oteta ei lapsia tommoselle jättäis lapset kotiin nukkuun ja lähtis yökerhoon niinku kaupunkiämmät yleensä jätä tukiaisen mies johannas on niitä parempiakin.

HALOOO!!

Mitä helvettiä odotatte kun palkkaatte tuollaisen akan esiintymään… Sanoisin että oma vika. Kuka hemmetin tyhmä palkkaa Jossun… Ei ainakaan ammatilainen…

En oo enää pissis mut haluan nähdä tissis! Harmi kun luulen, Tukiainen ei lue tätä mutta uskon vahvasti uusiin keikkoihin. Olethan kuulolla? Lisäys: sitä en ymmärrä ettei miehet saa katsoa naisia. Mä ainankin kyttään kokoajan, eikä Tukiainenkaan pääse helpolla 😉 😉

Hieroisin kyllä mielellään Johannan hartioita, mutta vaimoni on kieltänyt sen. Ota siitä selvää, eikä helppoa ikänä ole ollut. Kävisin myös mielelläni Thaimaassa virkistäytymässä, mutta tyydyn salaa vilkuilemaan tätä hemaisevaa blondia. Voikunolissellainenkotona. Puss!!

Josko nyt Tuksu ottaisi opikseen ja hoitaisi keikka-asiat ammattimaisemmin.

Kummallekkohan pitäisi nauraa ? Hymylle vai Tukiaiselle ? Kuulostaako tämä oudolle ” Ravintolayrittäjä Ritva Rissanen myöntää Hymyn saaman tiedon oikeaksi” Mistä helvetistä Hymy pystyy tuollaisen tiedon saamaan ? Ravintolayrittäjähän vahvisti tiedon, joten kai se Tukiainen soitti Hymylle, että nyt on tämmöinen juttu, niin että paljos maksatte ? ..Hehehheh..ei muuta voi sanoa..

saa millään muuten valtakunnallista mainosta ja ilmaiseksi.
Business on aina Business.

kaikki kylän kalja-veikot suuntaa räkälään keskustelemaan asiasta ja kuppia kumotaan ja kassakone kilahtelloo.

Josko nyt Tuksu ottaisi opikseen ja hoitaisi keikka-asiat ammattimaisemmin.

heheheheeee

hxxp://apina.biz/9127

hxxp://www.ar-emporia.com/Public/Stock/view.php?st_id=388

hxxp://www.vinatis.co.uk/ruinart-champagne.aspx

Tainnu Jossu laskia ruplissa tuon kuohuvan arvon 😀

Multa oli mennyt ihan ohi, että se teki KAHDET oharit hyrynsalmelaisille. Voi hyvänen aika, toi tyyppi on ihan pihalla :/// Törkeän välinpitämätön asenne yleisöä kohtaan, joka sentään vaivautui tulemaan KAKSI kertaa paikan päälle 🙁

Satavarmasti parhaillaan vellovalla Tropez-kohulla on ollut vaikutusta peruutukseen. Ei mikään ihme ettei vedättäjä-Tuksua haluta Hyrynsalmelle.

korvausvaatimukset ihan oikein. Halla taitaa olla muutenkin suhteellisen hiljanen paikka, ja vielä kun tuollainen Kanervan vosu tekee oharit, niin kyllähän se tekee Hallalle erittäin hallaa. Ja on täysin ymmärrettävää ettei yrittäjä ota Tuksua enää sinne,koska aivan takuulla tekis toisetkin oharit, kun on kerran ne tehny. Hämmästyinkin kun jossain oli juttua korvauskeikasta siellä, joka ois ollu muka joskus syksyn aikana. Hah

Tyhmästä (tai tässä tapauksessa tyhjästä)päästä kärsii koko ruumis..

Varmaan Järvinen & Rissanen saaneet vuoden kohokohdan purtavaksi !

Oma kommentti