Tukiaiselta vaaditaan korvauksia!

tukiainenHeinäkuinen ohareitten tekeminen ravintola Hallassa Hyrynsalmella tulee maksamaan Johanna Tukiaiselle. Ravintolayrittäjä Ritva Rissanen myöntää Hymyn saaman tiedon oikeaksi.

-Tukiaiselle on lähetetty sopimusrikkomuksesta korvauslasku. Jos hän on fiksu nainen, hän maksaa sen pois, sillä voin pitää sitä tarvittaessa perinnässä vaikka seitsemän vuotta, ravintola Hallan vetäjä toteaa Hymylle.

Tarkkaa summaa Rissanen ei paljasta, mutta sanoo sen jäävän alle tuhanneksi euroksi.

-En vaadi menetettyjä myyntituloja, mutta mainos- ja pääsylippukuluja kyllä. Jouduimme laskemaan pääsylipun hintaa kolme euroa, kun hän ei tullut paikalle. Mainostimme viikkotolkulla lehdissä ja paikallisradiossa.

Tukiaisen piti keikkailla Hyrynsalmella heinäkuussa, mutta häneltä tulikin keikkajärjestäjä Tuija Järviselle viesti, jossa hän kertoi myöhästyneensä junasta kolme minuuttia.

-Soitin hänelle ja sanoin, että mitä peliä tämä on, Rissanen kertoo Hymylle. -Ihminen, joka on lähdössä keikalle 700 kilometrin päähän, ei myöhästy junasta kolmea minuuttia. Sellaisella ei ole homma hallussa.

Tukiainen oli Rissasen mukaan sopinut korvauskeikasta seuraavaksi päiväksi. Rissanen ja Järvinen järjestivät Kiuruvedelle autokyydinkin Tukiaista hakemaan, mutta tämä ei lähtenyt korvauskeikallekaan. Sen sijaan Tukiainen nähtiin myöhemmin bilettämässä Vihreät Niityt -festivaalialueella.

-Olen luotsannut useita ravintoloita ja työllistänyt tuhansia muusikoita, eikä tällaista ole koskaan käynyt, Rissanen manaa Hymylle.

-Varsinkin peruuntuneena korvauskeikkailtana ihmiset kävivät todella kuumina, se oli tosi vaikea tilanne. Meidän päällehän se homma kaatuu, ravintolaa ihmiset lähtevät helposti syyttämään, kun artisti peruu. Onneksi meillä oli Tukiaisen tekstiviesti, jota sitten näytimme vihaisille asiakkaille.

Tukiainen on keikkajärjestäjä Tuija Järvisen mukaan ihmetellyt saamaansa korvauslaskua tekstiviestitse. Tukiaisen mukaan syyskuulle oli sovittu korvauskeikka kahdesta oharikeikasta.

-En ota enää häntä. Tämmöinen riittää. Siinä oli niin paljon kaikenlaista sähläystä, että minulle riittää, yrittäjä Ritva Rissanen toteaa.

Lisää aiheesta:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/tukiainen-taas-korvausvaatimus-oharikeikoista

Teksti: Hymy
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Ravintola Halla, Ritva Rissanen, Tuija Järvinen, Vihreät Niityt

Kommentit

Oma kommentti