Tukiaisen kalenterit kateissa!

Tukiainen JohannaJohanna Tukiaisen vastatuuli jatkuu. Malaria, paranormaalit ilmiöt – nyt ovat häveissä uudet, uljaat Dolls-tanssiryhmän kalenterit.

Tukiainen kertoo antaneensa yhdyshenkilölleen toimeksi kalentereiden painatuksen. Seksikkäät kuvat myyntituotteisiin otettiin edellisellä Thaimaan-lomalla. Tukiainen maksoi kalentereiden painatuksesta ”managerilleen” useita tuhansia euroja etukäteen, mutta hän on nähnyt vain yhden valmiin tuotoksen.

Tukiainen piti kyllä näkemästään, mutta loput kalenterit ovat kateissa.

Tukiainen pelkää tulleensa huijatuksi asiassa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Dolls, Johanna Tukiainen, kalenteri

Kommentit

NOMEN EST OMEN!?? Tais ministerin tuki loppua Tukiaiselta? Julkisuuteen teoilla millä hyvänsä, kunhan edes vähän tulee `karkkirahaa`. Kadonneen povikalenterin arvoitus ahdistaa naapurin poikamiestä!

Uusi kova managerihan oli tarjonnut niistä kalentereista suuren summan
ostaakseen saunaan sytykkeitä. Onpa loukkaavaa tuollainen, kun kalenterit olivat aivan huippuhienoja, glamourisia ja kansainvälistä tasoa.
Niiden hintaa tietysti korotetaan sitten kun ne aivan yllättäen löytyvätkin
autotallista.

kalentereista tais tulla niin hirveitä, että tulostin tuhoutu kokonaan niitä painattaessa

Onkohan joku tosissaan niitä kalentereita tilannut? Uskoisin, että tässä on taas joku julkisuustemppu. Tuksulla ne kalenterit on jossain jemmassa, mutta nyt saadaa ilmaista mainosta, kun lehdissä kirjoitetaan. Kohta taas uusi on juttu siitä, että Tuksun kalenterit löytyivätkin, ja varmaan jonkun dramaattisen käänteen kautta. Tämähän yhtä saippuaoopperaan! Sitten otetaan vielä pari mukavaa kuvaa siitä, millaiset kalenterit olivat hukassa. a taas tulee ilmaista mainosta!

Tuksu osaa mediapelin jo aika kivasti, ja pyörittelee sitä näpeissään ihan kylmän laskelmoidusti. Tällaista mediakampanjaa ei ihan muutamalla tonnilla edes ostettaisi, mutta Tuksu saa sen ihan ilmaiseksi. Uskoisin, että Tuksun kalenterit löytyy jonkun enneunen avulla tai ehkäpä jostain kirkon sakstista..? Kukaan ei tiedä miten ne sinne ovat joutuneet. Hrrr.. ja sitten niihin kalentereihin on vielä tullut ihan toisia kuvia, ku alunpitäen piti olla.Hrr..eikö jo pelotakin!? Samaa luokkaa kun ne veriset jäljet kylppärissä, josta Tuksu taannoin kertoili.

jokainen voi kokeilla olla yksityisyrittäjä ei tarvitse kadehtia ketään. ei ne pienet tulot vaan suuret menot. kateus ei kannata !

Voi managerisöpis, minkäs teit, Juulian hylkäsit, kalenterit kannoit piiloon, hyi, eihän sellainen sovi!

Tuksu on kertonut että managereita on useita ja asianhoitajia hänellä. Ei tässä ole nimeltä mainittu ketään manageria, joten lopeteaanpa spekuloinnit tähän.

Mitä oikeasti on tapahtunut kalentereille? Luulen että katoamisjuttu on vain keksitty selitys. Joku taho ei ilmeisesti halua kalentereita levitykseen ja on valmis maksamaan siitä että ne hävitetään.

Jaaa?? Myit kuitenkin jo kalentereita halukkaille! Eikä edes ole valmista tuotetta!! Palauta äkkiä rahat takaisin.

Tyhmä kysymys, mutta millähän Jossu on muka maksanut tuhansien eurojen painatuskulut,kun tienistitkin ovat jatkuvasti alle 10 000 euron vuositasolla ja nuo matkatkin kai jotain joskus maksavat? Ja syödäkin pitää ja ja ja.

Lehtitietojen mukaan Johannan ex-manageri oli Julia-siskon entinen poikaystävä, paino todellakin entinen. Kyseessä on siis ilmeisesti samainen nuorimies, joka on hävinnyt kuvien ja rahojen kanssa.

EIIII! Mä en kestä!!! EI VOI OLLA KALENTERIT HUKASSA!!! En jaksa ELÄÄÄ jossei ne HETI LÖYDY!!!!!

Jossu maksoi jo 4500e kalentereista. Eiköhän se jo riitä kun kyseessä on vielä Thaimaassa painetut kalenterit eikä Suomessa……

Siellä ne on ex-managerin huostassa, maksa vaan niin kyllä ne löytyy.

Ehehe, hyvä on, että katosivat. Löytöpalkkiota ei makseta, siis pitäkää ne siellä, missä lienevät – roskissa, Jossun kuvitelmissa vai missä?

Jossu kirjoitti Dollsien sivuilla seuraavaa

”Nimi: Johanna Tukiainen
23.01.09 5:30 pm

DOLLS SISTERS-2009 KANSAINVÄLISET SISKOKALENTERIT OVAT VALMIITA NYT!!!!
KUVAT OVAT AIVAN UPEITA, SISKOKSISTA JULIA JA JOHANNA TUKIAISESTA!

Kalenterit ovat nyt valmiita tilattaviksi suoraan osoitteestani: johanna@dollsdancers.fi. Hinta on 18,90e kpl sisältäen postituskulut. Kuvat on ammattikuvaajan ottamat Thaimaan erilaisilla eksoottisilla saarilla. Kalenteri on englanninkielinen ja todella upea!!!! Asuina meillä vaaleilla sisaruksilla on mm. Victoria´s Secretin alusasuja ja muita upeita jenkkivaatteita. Kalenteria saa normaalina suurena kokona, sekä taskukokoisena. Dollsien nettikauppa avataan vihdoin tämän kuukauden aikana!!! Jeee!!!! Hukun projekteihin!!!

Johanna Tukiainen”

Jossu on siis kaupitellut noita olemattomia kalentereitaan jo tovin aikaan, vaikkei siis itse ole edes saanut niitä käsiinsä. . .hmmm…toivon vain, ettei kukaan idiootti tosissaan ole mennyt siirtämään rahaa hänen tililleen toivossa, että saisi kyseisen kappaleen. Ja eipähän auennut se heidän kauan ja hartaasti kohuttu nettikauppakaan viime kuussa. Kyseinen kauppahan on ollut aukeamaisillaan Jossun päiväkirjan mukaan jo ainakin pari vuotta 😛 Olen myös varma, että Tony Halme on Jossun tarkka manageri. Mutta kaikkea hyvää kaikille projekteillesi (?). Minullakin on niin paljon haaveita, etten tiedä mihinkä niitten kanssa oikein menisin ja miten päin olisin.

Eivät ole hukassa, eikä Tukiainen niistä mitään maksanut vaan hänelle maksettiin!

Mä ainakin luen hymyä ja muut kiinnostaa, paitsi ei Tuxu. Harmi vaan, että aina kun sivun avaa, on tuosta mitättömyydestä jotain uutta juttuu ja etusivulla tuo karjakko töllöttää. Olipa tempaus, jotku läpyskät katos ja edellinen oli se pikku-ukkojen näkeminen. Hohhoijaa,

Miks ihmeessä sä sit luet näitä, jos et koe tuksua huvittavaksi? Ja jos et jaksa ”näitä hörhöjä enää”, niin älä nyt ihmeessa ole hymyn sivuilla… miten ois http://www.hs.fi? 🙂

Miks ihmeessä sä sit luet näitä, jos et koe tuksua huvittavaksi? Ja jos et jaksa ”näitä hörhöjä enää”, niin älä nyt ihmeessa ole hymyn sivuilla… miten ois http://www.hs.fi? 🙂

Hei Jossu, ei niitä kalentereita kukaan enää osta, hei tammikuukin meni jo. Mihin jäi ”harkitsen julkisuudesta poistumista”? Et ole enää edes huvittava, vaan säälittävä. Adresseihin tulisi avata myös ”turpa kiinni, Tukiainen”-ketju. Ei vaan jaksa näitä hörhöjä enää.

Seiskan Julkkisblogi; Johanna Tukiainen: MILJONÄÄRIRAKKAANI TEKEE KUOLEMAA!
28.1.2009 kello 10:15

”Minulla on ihania ihmisiä taustavoiminani, jotka mahdollistivat tämän upean projektin, ilman heitä en olisi selvinnyt näin nopeasti sairauteni jälkeen! Siskokalenterimme antaa esteettistä iloa kaikille ihmisille ja myymme sitä myös ulkomaiseen levitykseen.

Ensi vuonna olemme aikaisemmin liikenteessä kalenterin suhteen, nyt erinäisistä syistä johtuen saimme kalenterit viime tipassa tuotettua.

Projektit lähtevät nyt rytinällä käyntiin yrityskonsulttini ja managerini johdosta. Minulla on myös erittäin pätevä lakimies joka hoitaa minuun kohdistuvia loukkauksia. Eräästä erittäin loukkaavasta ketjusta netissä johon on yhdistetty törkeitä kuvia minusta, on myös tehty rikosilmoitus.

Dolls on ollut koko Suomen tuntema brändi jo vuodesta 2003 asti ja nyt saimme meidän firmaa edustavat kynät, avaimenperät sekä kalenterit, joilla avaamme nettikaupan. Laajennamme sitä ajan kanssa. Kotisivumme myös uudistuvat ja kuvagalleria uudistuu.

Thaimaassa otetut kalenterikuvat ovat loistavia ja olen iloinen siitä, että pystyimme toteuttamaan projektin erittäin tehokkaasti ja kalenteri on kansainväliset mittapuut täyttävä, vaikka olen edelleen sairaslomalla.

Tämän vuoden aikana emme ehdi myydä kalentereita vielä tehokkaasti ulkomaiseen levitykseen, mutta teemme sen ensi vuonna kuten muitakin projekteja.

Minulla on aivan mieletön tukijoukko taustallani, joita ilman en varmasti olisi enää jaksanut. Haluan kiittää monivuotista kirjanpitäjääni, juristiani, manageriani, yrityskonsulttiani ja kaikkia muita ihania ihmisiä, jotka minua tukevat ja rakastavat. He tietävät asioiden oikean laidan ja totuuden minusta. Totuus ei pala tulessakaan ja valitettavasti kymmenet tuhannet suomalaiset eivät edelleenkään tiedä totuutta.”

Maksa Tuksu sille kalenterin tehneelle rahat pois, niin saat ne kalenterisi. Ei niitä ole varastettu, vaan ne luovutetaan kun maksat ensin, sniin se maailma vaan pyörii.

helpon käännettävän.

Yleisön mielipide?

Ei taidaTuksu saada rahojaan takaisin.

Kyse ei oikeudesta tai kohtuudesta vain henkilöstä, yleisön innosta vahingoniloon.

MUHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ei voi olla totta . kuka nyt jossua narrais ?

Heh eka

Ei tainnu ne kuvat sittenkään olla sitä mitä halus niin ei kehdannu julkasta

Tai sit koko kalenteria ei oo edes kuvattu

Oma kommentti