Tukiaisen katastrofaalinen Kouvolan-keikka poiki yllätysseuraamukset – katso!

Johanna TukiainenJohanna Tukiaisen Kouvolan-keikoista poikii Tukiaisen itsensä mukaan isompi soppa. Kohuartisti harkitsee rikosilmoituksen tekemistä.

Kouvolan Sanomat uutisoi tänään ensimmäisenä, että Tukiaisen laulukeikat kahdessa kouvolalaisessa ravitsemusliikkeessä jouduttiin keskeyttämään viikonloppuna Tukiaisen väkivaltaisen käytöksen takia. Laulajatähti jouduttiin poistamaan lavalta, kun hän tiettävästi kävi käsiksi asiakkaisiin lavan reunalla.

Hymy tavoitti Johanna Tukiaisen, joka kertoi harkitsevansa rikosilmoituksen tekemistä Metropoli.net:iä kohtaan. Kyseessä on kaupunkilehti ja suosittu viihdeaiheinen verkkosivusto, joka on tiettävästi ollut yhteistyössä Tukiaisen kiertueella. Metropolissa on nähty myös tosi-tv-sarjaa Tukiaisesta nimellä Koko kansan Johanna.

Tukiaisen näkemyksen mukaan tilaisuuden järjestäjänä Metropoli on syyllistynyt sopimusrikkomukseen häntä kohtaan.

-Useasta asiasta vieläpä. Aiomme haastaa heidät sisareni kanssa oikeuteen. Ja nyt ei sitten puhuta mistään satasista, Tukiainen kuohahtaa Hymy-lehdelle.

-Apinamies-tausta-cd:mme rikottiin. Sitten he laittoivat sivuilleen törkymateriaalia meistä.

Tukiaisen mielestä tämä on sopimusrikos.

-Kouvolan yleisö oli todella törkeää. Hei heittelivät isoja tuoppeja lavalle. Ne olisivat voineet osua tosi pahasti minuun. Turvatoimet olivat aivan surkeat. Suutuin myös siitä, että Juliaa kiellettiin tulemasta keikoille mukaan. Tein kaikki keikat sopimusten mukaan Metropolin kanssa ympäri Suomea. Esimerkiksi viimeisin, Lahden-keikka, meni todella hyvin seksikkäässä tonttuasussa esiintyen, Johanna kertoo Hymylle.

Metropoli.netin sivustolla on ollut tänään vaikeuksia Tukiaisen uutisen takia. Se on ruuhkautunut pahoin.

Aiheesta lisää täällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Ai en oo tiennytkään että Tuksu on yrittänyt päästä Playboy lehteenkin..Voi herra jumala…. :DDDDDDDDDD Playboyssako on oma palsta isoille nisäkkäille?

Sopimuksessa ei sitten tainnut olla kohtaa ”artisti ei saa käydä kiinni yleisöön”?

Kun ihminen on niin totaalisen lahjaton, että ei osaa tanssia, ei laulaa, eikä esiintyä ammattilaisen tavoin, niin jäljelle ei jää mitään. Tai jää, riehuminen ja huomion herättäminen millä keinolla hyvänsä. Olen itse JOUTUNUT kerran olemaan Tukiaisen keikalla, enkä kokenut tilanteessa mitään muuta, kuin suunnattoman suurta myötähäpeää häntä kohtaan.

Julia oli varmaan sammuneena jo bäkkarillä!Huippu glamour-elämää nääkin juopot viettää!

Eiköhän Suomenlaissa ole sellainenkin pykälä, ett väkivalta rikolliset telkien taakse ja täyttä ymmärrystävailla olevat pakkohoitoon?!

Oisko laissa mitää pykälää, millä saatais Tukiainen Suomen viihteestä pois, ja koko maasta?

Ensinnäkin MILLÄ rahalla NE kuuluisat ja ”tehokkaat” kavitaatiohoidot se muka maksaa? Jos, se käy niissä hoidoissa, niin jotain on pielessä- sehän vaan lihoo ja paisuu entisestään.

Eikös tuo niitä rikosilmoituksia uhkaa jättää lähes joka yö vähän kaikilla foorumeilla.
Mitään ei taphdu muuta kuin haasteita tulee hänelle itselleen!

eikös Johanna ilmoittanut Kuopion keikan jälkeen että Julia jää sairaslomalle eikä esiinny enää tänä vuonna? Nyt se sitten onkin järjestäjän sopimusrikkomus?!?

Tuksu hakkaa muita ja riehuu, mutta vastuuta ei osaa ottaa yhtään mistään. Ei maksa velkojaan, ei verojaan, ei saavu oikeuteen vastaamaan teoistaan… Mikä olio tuo oikein on?

Tuksun kannattaisi hyväksyä esiintyjänä osaksi omaa elämäänsä myös esiintyjän velvollisuudet yleisöään ja erityisesti keikan tilaajaa kohtaan. Ilman sanktioita ja paheksuntaa ei noiden yleisesti hyväksyttyjen normien rikkoja selviä.

HYVÄKSYKÄÄ JO TUKSU OSAKSI ELÄMÄÄNNE, HÄN SE VAAN JAKSAA PUKSUTTAA.

Toihan on ihan perussettiä että tunkiainen harkitsee rikosilmoituksia. Mikä oli se uutisen yllätysseuraamus?

Jouhanna VOI saada tuhansia kunnianloukkaus syytteitä!Niistä kertyy kymmeniä tuhansia euroja maksettavaksi.Todistus aineistoa on juutuubi ja muuta kanavat pullollaan.Voi Tuksu minkä menit tekemään.Syytteitä VOI ropista.

Tuksu ei sitten koskaan ota vastuuta omista teoistaan, aina muita syyttämässä. Kannattaisi varmaan ihan itse vilkaista videoita tapahtumista ja mennä edes vähän itseensä. Sellaista se valitettavasti on.. kun on julkkis kaikki p.. myös näytetään, vieläpä ihan itse aiheutettu.

Kannattaa noiden tuohtuneimpien kirjoittajien (ja myös palstan ylläpitäjän) lukea mitä Suomen rikoslaissa mainitaan kunnianloukkauksesta. Törkeästä kunnianloukkauksesta voi saada kaksi vuotta vankeutta, siihen päälle vielä somasti tuomio laittomasta uhkauksesta. Niin, ja uskon että tämä viesti poistetaan näiltä sivuilta alle kymmenessä minuutissa.

Mikäli ymmärrän mistään mitään, niin Tuksu on eniten pettynyt ja vihainen siitä, että Metropolin realitysarja hänestä nettitelkkarissa oli kuvattu väärässä, epäglamourissa ympäristössä eli esiintymässä / menossa esiintymään Suomen lähiökapakoissa eikä Karibialla.

Mikä tässä oikein mättää? Eihän Tuksu tee keikkoja tropiikissa, vaan Suomessa, ja se on TOTTA ja realityä.

Missä suhteellisuudentaju? Missä ainekset oikeusjuttuun sopimusrikkomuksista?

– Ei missään.

Jos muisti pettää niin kannattaa vilkaista videolta, mitä teet. Vasemmalla olevasta peilistä näkee mitä yrität.

Itse asiassa monet komentoijat Tuksu voisi haastaa oikeuteen ihan asiasta esimerkiksi kunnialoukkauksista ja uhkailuista. Ihan näin vink vink, että kannattaisi vähän miettiä mitä kirjoittaa. Laittomasta uhkauksesta voi joutua vankilaan maksimissaan kahdeksi vuodeksi, miettikää hieman sitä. Onko Tuksun haukkuminen sen arvoista?

Pelkään että finaali on jo lähellä.

Johanna kun on kunnon kristitty, niin kai se voisi haastaa Jumalan oikeuteen huonosta elämästä.

No, ei kai kukaan haluaisi olla noin vihattu kuin tunkero on? Ei sillä ämmällä oo mitään,mitä kadehtia. tunkku-läski ON kateellinen meille upeille naisille, joilla ON Mies ja perhe, OMAkotitalo ja 2 autoa. Minun mieheltäni sain juuri valkokultaiset TIMANTTIkorviset, eikä mitään kristalli-helyjä. Ja tietysti Mieheni käy töissä ja huolehtii perheestään 🙂

Kyllä käy sääliksi Tuksu… Niin huonossa jamassa hän on. Hänen elämänsä on kurjaa ja kaikkea muuta kuin onnellista.

Olin paikalla kummallakin keikalla Kouvolassa ja tämä ”IHANA GLAMOUR-NEITI” käyttäyty yleisöä kohtaan NIIN TÖRKEÄSTI että ei ihme jos Pullot ja tuopit lenteli!!!! Olisit JOHANNA edes yrittänyt vetää keikkasi niin ”hyvin” kun kehut muualla vetäväsi että ei olisi tarvinut yleisön ”pettyä” sekavaan hoiperteluusi ja mölinääsi lavalla!!!! mm. youTubesta löytyy matskua RedMoonin keikalta kun käyt itse kiinni yleisössä olevaan henkilöön! Häpeä Aikuinen nainen!

ootko johanna koskaan miettiny, että jos SUT tilataan keikalle, niin mitä hittoa siskos tai ennenkaikkea arto siellä tekee? ei niitä kukaan sinne ole tilannut…

Mitä sinä luulet, että sulla ois vaikka Metropolia vastaan, siis näyttöä? Metropoli sen sijaan varmasti sinut haastaa oikeuteen, olit täysin kännissä työtehtävissä ja ties missä muissa kamoissa kenties? Olit väkivaltainen lisäksi, löit mm. Metropolin toimittajaa. Sinulla on alla vaikka kuinka monta syytettä, häkki se onneksi sulle heilahtaa joka tapauksessa. Ja Metropol lehti, haastakaa Tukiainen ehdottomasti oikeuteen!

Mitenkä noista saa glamourisia imagonkohotusvideoita, kun esiintyvät känniääliöinä ja Tukiainen haistattaa simpukkaansakin miehelleen yleisön edessä. Ei tasan tarkkaan saa parempaa materiaalia kun sitä ei ole. Olisivat systerit kieltäneet koko realityn, mutta euronkuvat silmissä hakataan päätä kiveen, ihan omaa typeryyttä

Kannattaa hakea korvauksia myös Alkolta, Orion Pharmalta sekä noilta ravintoloilta, jotka edesvastuuttomasti päästivät sinut sisään selvästi päihtyneenä.

Tuksu teki selkeän sopmuksen Metropolin kanssa reality-ohjelmasta,mutta esiintyi kännissä ja aggressiivisesti,joten oma vikansa.Yhtiöllä on ilman muuta oikeus kieltää jullen esiintyminen,jos neito ei kykene asialliseen esiintymiseen.Myös alkoholilaki kieltää räkäkännissä olevan henkilön oleskelun kapakan tiloissa.revi tuksu sitä jotain Metropolia vastaan,etsi vikaa itsestäsi äläkä aina syytä muita omista vrheistäsi

Voi SÄÄLI! Surkea reppana! Ei Tuksua voi kuin SÄÄLIÄ! Niin on kurjassa jamassa oleva ihmisraunio. Eivätkö muut kunnon uskovaiset voisi auttaa tuota naisparkaa???

Mitä sä Tukiainen sekoilet! Metropoli on vain näyttänyt tosiasioita sinusta, kuvattua materiaalia, jossa olet täys törkimys kännissä kuin possu lavalla, väkivaltainen, kännissä keikalla, törkeä, ainoa joka voi sinut haastaa oikeuteen on Metropoli sekä ne joita hakkasit.

Sairasta, jälleen kerran Tuksu syyttää OMISTA törkeistä tekosistaan ja sanomisistaan jotain aivan muuta instanssia, vaikka vika ei ole MISSÄÄN MUUALLA kuin tässä naisessa joka on sekopäinen ja TÖRKEÄ! Jlauta, ota jo vastuu vanha akka omista tekemisistäsi ja sanomisistasi!!!!

Epätoivo näkyy ja kirkkaasti,kai Tuksu on hiukan ymmärtänyt missä mennään ja mikä maa.

kyllä ois Tuksun aihetta hakeutua ammatti-auttajien pakeille…

Tuksu haukkui ensin yleisön ja kävi yleisössä olleen naisen kimppuun. Mutta tätähän Tuksu ei enää muista.

Buahah hah haa Joo yleisön ja tuotantoyhtiönhän vika se onkin kun itse on sekasin kuin seinäkello 😀 Hyvä Tuksu 😀 Pikkasen nolo olet…

Oma kommentti