Tukiaisen katastrofaalinen Kouvolan-keikka poiki yllätysseuraamukset – katso!

Johanna TukiainenJohanna Tukiaisen Kouvolan-keikoista poikii Tukiaisen itsensä mukaan isompi soppa. Kohuartisti harkitsee rikosilmoituksen tekemistä.

Kouvolan Sanomat uutisoi tänään ensimmäisenä, että Tukiaisen laulukeikat kahdessa kouvolalaisessa ravitsemusliikkeessä jouduttiin keskeyttämään viikonloppuna Tukiaisen väkivaltaisen käytöksen takia. Laulajatähti jouduttiin poistamaan lavalta, kun hän tiettävästi kävi käsiksi asiakkaisiin lavan reunalla.

Hymy tavoitti Johanna Tukiaisen, joka kertoi harkitsevansa rikosilmoituksen tekemistä Metropoli.net:iä kohtaan. Kyseessä on kaupunkilehti ja suosittu viihdeaiheinen verkkosivusto, joka on tiettävästi ollut yhteistyössä Tukiaisen kiertueella. Metropolissa on nähty myös tosi-tv-sarjaa Tukiaisesta nimellä Koko kansan Johanna.

Tukiaisen näkemyksen mukaan tilaisuuden järjestäjänä Metropoli on syyllistynyt sopimusrikkomukseen häntä kohtaan.

-Useasta asiasta vieläpä. Aiomme haastaa heidät sisareni kanssa oikeuteen. Ja nyt ei sitten puhuta mistään satasista, Tukiainen kuohahtaa Hymy-lehdelle.

-Apinamies-tausta-cd:mme rikottiin. Sitten he laittoivat sivuilleen törkymateriaalia meistä.

Tukiaisen mielestä tämä on sopimusrikos.

-Kouvolan yleisö oli todella törkeää. Hei heittelivät isoja tuoppeja lavalle. Ne olisivat voineet osua tosi pahasti minuun. Turvatoimet olivat aivan surkeat. Suutuin myös siitä, että Juliaa kiellettiin tulemasta keikoille mukaan. Tein kaikki keikat sopimusten mukaan Metropolin kanssa ympäri Suomea. Esimerkiksi viimeisin, Lahden-keikka, meni todella hyvin seksikkäässä tonttuasussa esiintyen, Johanna kertoo Hymylle.

Metropoli.netin sivustolla on ollut tänään vaikeuksia Tukiaisen uutisen takia. Se on ruuhkautunut pahoin.

Aiheesta lisää täällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Oma kommentti