Tukiaisen manageri ärähti Vappu Pimiälle – boikottiskandaali!

Tuija JärvinenJohanna TukiainenJohanna Tukiaisen kesäbiisi Lööppijulkkis soitettiin hiljattain VoicessaVappu Pimiän iltapäiväohjelmassa. Tuolloin ilmoitettiin, että biisi soi ensimmäisen ja hyvin todennäköisesti myös viimeisen kerran Voicen taajuudella.

Nyt Tukiaisen taustalla toimiva manageri Tuija Järvinen on saanut tarpeekseen boikotista. Hänen mukaansa Lööppijulkkista on syrjitty radiokanavilla aivan kummallisista syistä.

-Ei radiotoimittaja mielestäni voi laittaa biisejä boikottiin, ainakaan kokonaan. Lööppijulkkista ei nyt oteta biisinä, vaan tässä on taustalla henkilökohtaiset syyt, Johannan persoona. Onko tällaista koskaan tapahtunut radiohistoriassa? Järvinen kritisoi Hymylle.

-Mitä Johannan biisi on kenellekään tehnyt? Biisihän on kaikkien tekijöittensä näkemys, ei ainoastaan Johanna Tukiaisen. Tämä on todella outoa. En voi kuin ihmetellä, voiko tällaista boikotointia ollakaan.

Järvinen ihmettelee, mitä radiotoimittajat toteavat, jos suorassa lähetyksessä yleisö toivoo mielikappalettaan.

-Sanooko toimittaja siihen, että ei soiteta. Mietin, onko Johannalla ja Vappu Pimiällä ollut jotain vääntöä julkisuudessa tai kulissien takana, Järvinen kysyy.

Järvisen mukaan monet ovat ihmetelleet hänelle, ettei biisiä soiteta radiossa.

-Radio ei ole toimittajia, vaan kuulijoita varten. Tällainen boikotti on käsittämätön.

Lisää:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/looppijulkkis-biisista-rikosilmoitus-ja-mita-vappu-pimia-tahan-kuuluu

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Lööppijulkkis, Vappu Pimiä, boikotti

Kommentit

**Järvinen ihmettelee, mitä radiotoimittajat toteavat, jos suorassa lähetyksessä yleisö toivoo mielikappalettaan.**

Entä jos kukaan ei oikeasti toivo tätä kappaletta?? Kyllähän voicelle saa esittää toivomuksen vaikka tony halmen tai matti nykäsen luritusten esittämisestä,mutta ei radion tarvitse niitä soittaa. Radioilla on soittolistat joista päättää jossain määrin itse kuulijat.

Sanon samaa, mitä pari edellistäkin on yrittänyt: Tosi köykäistä artistilta kommentoida itsestään käytyjä keskusteluja netissä. Lisäksi totean, että näitä Tuksun varjolla julkisuuteen yrittäviä ovat saman lailla manageri Tuijat, kuin Korpiryssätkin.

Toi on kyl aivan uskomatonta et Tuija Jarvinen syyttaa ”tasa-arvon” nimissa Vappu Pimiaa, ja myos sita et kukaan ei halua soittaa Looppijulkkis”-biisia. Aivan kasittamatonta touhua kaikki! Ja viela rikosilmoitus!!!

Mutta yhtalailla olen sita mielta, etta ”Looppilehma” – noilta nettisivuilla itseaan Johannan siivella mainostavilta jatkilta – on myos pohjanoteeraus. Vaikka heidan musiikkinsa on tyyliltaan mita on, niin biisi ei ollut hauska. Noin suoraan haukkumista biisin tekstissakin osoittaa taysin ironian puutteen, ja kyvyttomyyden ”tosimuusikon” tavoin tehda pilkkalaulun jota voi nauraen kuunnella. Kiroilut ja liian suorat haukut tekee biisista vain moukkamaisen ja osoittaa ammattitaidottomuutta saveltajana ja sanoittajana. Ja moukkuus sen kun korostuu kun tulee viela lisaksi nettisivuille notkumaan.

Se pitaa paikkansa, etta kukaan oikea muusikko/julkkis/muu vakavasti otettava artisti ei omalla nimellaan nuoku palstoilla. Koko touhu seka Tukiaisen porukalta (Jarvinen mukaan lukien) etta Looppilehma-haukkujilta on samasta muotista.

Sen sijaan se heavy-versio itse Looppijulkkiksesta Johannan laulamana oli tosi jees! Siina jatkat osas vetaa tosi hyvin. Ammattimaiset otteet naky itse aanitteessa etta muuten asenteessa. Mut heista emme kuulekaan samalla tavalla vinkumassa netissa kuin korpiryssista. Rokkenrolli asenne pelaa ja ironia ymmarretaan.

Menkaa korpiryssat tekeen oikeita biiseja. Katotaan kuis hyvia ootte silloin. Mut veikkaanpa et ette paasis radioon tekaan. (Siitakin huolimatta et levy-yhtioiden tuotanto on lahinna monopoliasemassa radion soittolistoilla, kun ei teita kukaan sainaisikaan edes.)

Tuija Järvinen, kukaan ei halua kuulla sitä paskaa! Onko aivoissasi jotain vialla kenties? Jospa onkin niin, ettet täysin ole ymmärtänyt tilannetta ja teit hölmön päätöksen.

TUIJA JÄRVISTÄ VAROITETTIIN TUKIAISESTA MUTTA AKKA EI USKONUT JA NYT LOMPUUKI TYHJÄ. HYVÄÄ LOPPUELÄMÄÄ.

Kuka sellasta paskaa haluaa kuunnella??? Kaks urpoo leikkii tuottajaa ja laulajaa ja nyt on sitten lompakko tyhjä. Vi”””n idiootit.

Tuija Järvinen on CV:nsä mukaan ollut itsekin radiossa töissä.
Luulisi hänen tietävän, että toimittajat eivät päätä siitä, mitä soitetaan.

Radiokanavilla on soittolistat (joista kaikki toimittajatkaan eivät pidä) jotka on laadittu sen mukaan mistä kuuntelijoiden oletetaan pitävän – tarkoitushan on saada kuuntelija pysymään kanavalla.

Nyt on vaan käynyt niin, että Lööppijulkkis-biisi soitettiin loppuun ”massiivisella julkisuudella” jo ennen sen julkaisua.

Ehkä Johannassakin on vikaa, esim. se, että hän ei ei ole laulaja, jonka ääntä haluaa kuunnella. Kyse ei ole pelkästään persoonasta.

Turha syyttää vain Vappua. On muitakin toimittajia ja radiokanavia.

. Mietin, onko Johannalla ja Vappu Pimiällä ollut jotain vääntöä julkisuudessa tai kulissien takana, Järvinen kysyy

EI TERVE

Vappu ja Tukiainen painii aivan TÄYSIN eri sarjassa.

Liiketoiminnanjohtaja (vrt. Majuri Mikkkonen) se on niin kova, ettei toisten mielipiteet piittaa pätkääkään? Ja ei ihan varmasti seuraa itseään seuraavia keskusteluja, ei? Kukapa meistä olisikaan kiinnostunut niistä.
Panoset ja kielenkäyttö kovenee ihan kuin alkuvuodesta, kun edellinen manger huuti itsensä pihalle koko jutusta, kuinkahan lienee…

Ensinnäkin Vappu EI PÄÄTÄ mitä Voicella soitetaan tai ei soiteta ja toiseksi Vappu vihjasi, että kyllä se voidaan soittaa uudestaan JOS se pääsee latauslistalle.

mitä välii jos jätkät tääl kommentoi biisinsä kommentteja? ihme sääntöjä…. ainahan voi miettiä esim. sitä, miten moraalista on toisten polkeminen työpaikoilla edetessään urallaan (viittaamatta kehenkään). ps:anteeksi jo etukäteen kirj.virheistä, ettei tarvi viisastella.

”””
Vähän kyseenalainen on mielestäni sellainen bändi, joka yrittää päästä itse julkisuuteen pilkkaamalla populistisesti suomen inhotuimmaksi julkkikseksi tiedettyä tyyppiä… Suosionne perustuu siis jonkun muun epäsuosioon? Toivottavasti teiltä tulee jossain vaiheessa muidenkin motivaatiotekijöiden perusteella kiinnostavaa musiikkia. Lööppilehmä ja koko keskustelu se ympäriltä on historiaa jo huomenna.

Ja media-alalla yli 10-v työskennellenä ihmisenä voin kertoa, että ainoastaan amatöörit kommentoivat julkisilla keskustelupalstoilla itseään koskevia keskusteluja. Se on hyvin riskialtis tie. Jos joku julkisuudenkipeänä lukeekin kaikki kommentit itsestään, ei sitä kannattaisi mennä paljastamaan koko yleisölle… Ei ole kovin boheemi ja rock menininkiä mielestäni.

Tämän yritän sanoa ihan rakentavasti. Enkä ole Tuksufani tai kova lakimies. Sen verran kova kuitenkin, etteivät muiden mielipiteet itsestäni kiinnosta minua pätkääkään
…………..

Hei 33!!!

Et näköjään ymmärrä lukemaasi. En ole yhdessäkään alaviitteessä puolustellut Tuksua tai hänen ala-arvoisia edesottamuksiaan, puhumattakaan mistään managerista. Minulla ei ole mitään tunnesiteitä heitä kohtaan. Tuksu on vitsi, jonka tekemisiä joskus tulee luettua. En kyllä vihaakaan häntä, sillä siihen ei ole mitään syytä. Hän saa tehdä elämälleen mitä lystää. Kirjoitus taisi olla sinulle liian vaikea, vaikka viestini lopussa vielä erikseen kertaan, etten ole Tuksun asialla.

Lue uudestaan ja yritä ajatella samalla. Puhun vain ja ainoastaan Korpiryssistä. Mielestäni on aika noloa, että joku yhtye (rautalankaa: Korpiryssät) yrittää pinnalle pelkällä pilkkabiisillä ja roikkuu sen jälkeen kommentoimassa itsestään käytyjä keskusteluja.

Varsinkin tuo keskustelujen kommentointi, silloin kun on itse eräs niiden osapuoli, kääntyy aina ennemmin tai myöhemmin itseään vastaan.

Haloo Tampio, ei se että arvostelee vaikka Ilkka Kanervaa, tarkoita että puolustaa Tuksua. Ei kai me ihan niin yksikertaisia olla? Tai Tuksu nii merkittävä?

Media-alalla olen ollut vuodesta 1997 ja vuodesta 2003 alkaen liiketoimintajohtajana. Tuo on totta, vaikka tällaiselle palstalle voi kuka tahansa laitaa mitä paskaa haluaa.

Että sulle pikku vinkki: Osta sitä rautalankaa, ja opettele ymmärtämään lukemaasi tai ole hiljaa, jos et ole varma mistä puhutaan. Ihan sama kuin minä alkaisin nyt opettamaan, että lopeta se Tuksun fanitus.
!!!!

Että OIKEIN LIIKETOIMINTAJOHTAJA tällaasta kirjoottaa,
ja huh huh!
Respektiä, ja köyhät kyykkyyn, kun oikein liiketoimintajohtaja konahtaa.: KYYKKYYN YLÖS, KYYKKYN YLÖS LIIKETTÄ LIIKETTÄ kun LIIKETOIMINNANJOHTAJA KÄSKÖÖ

GO VAPPU ! GO VAPPU ! GO VAPPU ! GO VAPPU ! GO VAPPU ! pois radiost se hirvee kappale. Pian on koko Suomi kuuro, jos sen kuule.

^ Aivan täysin samaa mieltä, kuka radiokanava tuollaista haluaa soittaa 😀
saati kuka kuunnella!!
Haloo mihin näiden kahden (tuija/jossu) todellisuudentaju on kadonnut!!
Noh jossulla se on mennyt jo ajat sitten mutta nyt löytyi toinen samanlainen!!? 😀
No jossu varmaan pian tulee taas palstoille ja blogiin puolustamaan miksi tätä ei soiteta radiossa, ovat varmaan kateellisia tms. 😀

Hahahahaha voiko tämä olla enää edes todellista?!?:D
Nyt on kyllä kaksi toisilleen täydellistä sielua löytänyt toisensa!!! Kun ei ymmärrys riitä, niin silloin se ei vain näemmä riitä.

Ja kukahan v*ttu tuota biisiä nyt toivoisi yhtään missään? Sopii soitettavaksi korkeintaan Guantanamo Bayn vankileirille.

RAKASTAN VAPPU PIMIÄ SINUA,PASKAA EI KANNATA SOITTAA JA JÄRVISEN TUIJA AINA AJATTELEE VAIN JA AINOASTAAN OMAA ETUAAN;SE TIEDETÄÄN!!!! HÄN HALUAA HYÖTYÄ VAIN MUISTA!!!! KUMPIKAAN EI OSAA LAULAAA.SUOMALAISET ÄLKÄÄ TOIVOKO IKINÄ SITÄ RADIOSSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mistä tota ”Lööppijulkkis” singleä voi muka ostaa”? (Tai miksi kukaan haluaisi sitä kuulla.)

Älkää sanoko mitään tollasta,eihän tässä voi mitään lehtee avata jos kaks suurinta inhokkia loistaa naamansa kanssa lehtien lööpeissä,en uskalla mennä kauppaankaan.

Varsinaisia älykköjä nämä kommentoijat 33 ja 35. Toinen ei ymmärrä kirjoitetun viestin sisältöä ja kumpikin korjaisi oikein kirjoitetun viestin vääräksi. Kymmenen vuotta voidaan lyhentää 10-vuotta tai 10-v.

Minua epäiltiin tämän johdosta Tuksuksi, joten totean, että Tuksukin nyt tämän verran ymmärtää!!!

http://www2.lingsoft.fi/cgi-bin/finspell?word=10-vuotta

Kyllä tämän äidinkielenopettajien palstan taso on juuri sitä, mitä pelkäsin, joten hei vaan kaikille ja hyvät viikonloput!

Kysykääpä Poptori Oy:n toimitusjohtaja Erkki Puumalaiselta, miksi ei
kotimaisten artistien (muuta kuin tiettyjen) biisejä soiteta radion soitto-
listoilla, hän varmasti mielellään kertoo sen ja rehellisesti…

Missäpä Miss Suomi 2009 Essi Pöystin ja Julkkisristeilyisäntä Petri Lehtisen
biisi soi?

Iso maailma ja raha jyrää, tässä pikku vinkki uteliaille…

Suomessa on isojen levy-yhtiöiden MAFIA!!!!

Hei 33!!!

Et näköjään ymmärrä lukemaasi. En ole yhdessäkään alaviitteessä puolustellut Tuksua tai hänen ala-arvoisia edesottamuksiaan, puhumattakaan mistään managerista. Minulla ei ole mitään tunnesiteitä heitä kohtaan. Tuksu on vitsi, jonka tekemisiä joskus tulee luettua. En kyllä vihaakaan häntä, sillä siihen ei ole mitään syytä. Hän saa tehdä elämälleen mitä lystää. Kirjoitus taisi olla sinulle liian vaikea, vaikka viestini lopussa vielä erikseen kertaan, etten ole Tuksun asialla.

Lue uudestaan ja yritä ajatella samalla. Puhun vain ja ainoastaan Korpiryssistä. Mielestäni on aika noloa, että joku yhtye (rautalankaa: Korpiryssät) yrittää pinnalle pelkällä pilkkabiisillä ja roikkuu sen jälkeen kommentoimassa itsestään käytyjä keskusteluja.

Varsinkin tuo keskustelujen kommentointi, silloin kun on itse eräs niiden osapuoli, kääntyy aina ennemmin tai myöhemmin itseään vastaan.

Haloo Tampio, ei se että arvostelee vaikka Ilkka Kanervaa, tarkoita että puolustaa Tuksua. Ei kai me ihan niin yksikertaisia olla? Tai Tuksu nii merkittävä?

Media-alalla olen ollut vuodesta 1997 ja vuodesta 2003 alkaen liiketoimintajohtajana. Tuo on totta, vaikka tällaiselle palstalle voi kuka tahansa laitaa mitä paskaa haluaa.

Että sulle pikku vinkki: Osta sitä rautalankaa, ja opettele ymmärtämään lukemaasi tai ole hiljaa, jos et ole varma mistä puhutaan. Ihan sama kuin minä alkaisin nyt opettamaan, että lopeta se Tuksun fanitus.

En ole koskaan kenenkään muun, kuin Johanna Tukiaisen nähnyt käyttävän tätä säälittävää ”10-vuotta” ym. vastaavankaltaista väärinkirjoitusta.

Kiitos Vappu, kun suojelet pahaa-aavistamattomia autoilijoita tältä paskalta, ettei se tunge yht’äkkiä musiikin seasta ilmoille ja aiheuta kolareita, kun ihmiset menettävät kuulonsa ja rakkonsa, sekä suolensa hallinnan samanaikaisesti.

Uskon Tuksun laulun olevan taleban-hallinnon juoni ja nk. ”brown noise” -kamaa, joka saa ihmiset laskemaan alleen.

Juu, 10-v alalla… Kukas se käyttääkään numeroita tuohon malliin… Yleinsä ottaen hassu kirjoitus, jos tarkoitus on jotenkin puolustella mangerituijaa ja suojattiaan, jonka ”suosio” perustuu täysin yhden ulkoministerin epäsuosioon, josta hän (sä) jaksaa muistuttaa säännöllisin väliajoin.

Siis rautalangasta: Biisi on huono, ei edes ns.päiväperhovitsinä toimi, koska tuksukaisen ”uraa” seuraava porukka on ällistyttävän pieni. Vartti julkisuudessa meni jo aikoja sitten, nyt seuraa sairaalloisiakin piirteitä saanutta valehtelua vain pieni, mutta sitäkin terhakkaampi lauma suueksi huvikseen.

Täytyy olla aika näköalaton ja kokematon ”manageri”, joka näin pienessä mediamaassa erehtyy mollaamaan nimekästä toimittajaa – lyö ovet lukkoon nääs aika moneen taloon sellainen, tuijaseni.Vinkki: jätä se tuksiainen rypemään. Hermojesi ja maineesi rippeiden takia…

Vähän kyseenalainen on mielestäni sellainen bändi, joka yrittää päästä itse julkisuuteen pilkkaamalla populistisesti suomen inhotuimmaksi julkkikseksi tiedettyä tyyppiä… Suosionne perustuu siis jonkun muun epäsuosioon? Toivottavasti teiltä tulee jossain vaiheessa muidenkin motivaatiotekijöiden perusteella kiinnostavaa musiikkia. Lööppilehmä ja koko keskustelu se ympäriltä on historiaa jo huomenna.

Ja media-alalla yli 10-v työskennellenä ihmisenä voin kertoa, että ainoastaan amatöörit kommentoivat julkisilla keskustelupalstoilla itseään koskevia keskusteluja. Se on hyvin riskialtis tie. Jos joku julkisuudenkipeänä lukeekin kaikki kommentit itsestään, ei sitä kannattaisi mennä paljastamaan koko yleisölle… Ei ole kovin boheemi ja rock menininkiä mielestäni.

Tämän yritän sanoa ihan rakentavasti. Enkä ole Tuksufani tai kova lakimies. Sen verran kova kuitenkin, etteivät muiden mielipiteet itsestäni kiinnosta minua pätkääkään.

Voitko TukiNuija kertoa mitä euroviisu urallasi kuuluu? Onko levyä tulossa ?

en tiedä kuinka pitkälle sä tiedät radiohommista,mutta edelleen radioilla on levyhyllyt,joissa on ihan oikeita cd-levyjä,joita lykätään koneeseen ja laitellaan soimaan,tietysti osa musiikista on koneelle siirrettyinä…

Ihan oikeesti, biisi on niin kamalan surkea, ettei sitä siksi soiteta. Taitaa olla niin, että mihin tämä Järvinen koskee, muuttuu pa..ksi. Tukiainen ei osaa laulaa pätkääkään. Ihme, että jatkuvasti sitä tyrkytetään joka paikkaan. Sillä ei ole mitään ansioita olla julkisuudessa.

”Ai mitä toimittaja tekee jos suorassa lähetyksessä joku toivoo lempikappalettaan?
Tiedoksi vaan, ohjelmissa soitettavat biisit on aina sovittu etukäteen, ei suorassa lähetyksessä voi enää lempibiisiään toivoa ja odottaa minuuttikaupalla kun sen joku kipasee hakemassa…
luulisi ”alan ammattilaisen” tuollaisen asiankin tietävän.”

KIPASEE HAKEMASSA?

Mistä se kipastaan? Hakaniemen torilta?
Sovitaan etukäteen? Hei, nyt on vuosi 2010 – ei 1975…!

Taitaapa ne biisit löytyä kuule hiiren klikkauksella siltä istumalta ja ihan siitä ATK-laitteesta joka pöydällä muiden jatkona on.

Minä annan täyden tukeni Vapulle. Hän on ollut aina juontaja joka on saanut pojot minulta.

kiitos vain niille,jotka meidän biisiä kehuu… muuten uusi kappale on julkaistu kotisivuillamme ”mambaripuli”

tyhmyri se on tuo vappu pimeekin, mutta tuksu lienee viel’ valovuosia tyhmempi ja tukituija tuksun tasoa.

Radiossa soitetaan musiikkia joka vetoaa kanavan kuulijoihin kanavan imagon mukaisesti. Nyt ilmeisesti on niin että kyseinen tuote ei vastaa kanavan pyrkimyksiä ja jää siten ilman toistoja. Tuossa ei toimittajalla ja artistilla ole mitään sanomista asiaan. Vielä vähemmän managerilla yms. Kanava toteuttaa omaa omistajien sille antamaa strategiaa ja sillä sipuli.

Huono biisi, siksi ei soiteta ja tämä fukin ämmä ei tajua sitä.

Tuostahan käytiin äänestys voicen verkkosivuilla ”haluatko kuulla Lööppijulkkis biisin uudestaan voicella?” tms. ja tuomio oli melkeinpä yksimielisesti EI :’D Muidenkin biiseistä on tehty vastaavia äänestyksiä,…

Eiköhän ne radio asemat saa itse valita sen mitä soittaa. En ole kyllä kuullut tuota renkutusta miltään asemalta. Eli turhaa meluamista, toisin sanoin on pakko pysyä lööpeissä ettei unohu.

Nehän on kuin kaks marjaa tossa kuvassa,paskanmarja ja valasmarja.

Voisi perustaa oman radioaseman kaikille niille jotka haluavat tätä ym. paskaa kuunnella. Se olisi keskusradio ja soisi leirillä, minkä ympärillä on piikkilangat ja mistä ei pääsisi pois.

Jos tuo tulisi radiosta niin vaihtaisin heti kanavaa. Tuskin olisin edes ainoa ketä niin tekisi. Mikä radiokanava haluaa karkoittaa kuuntelijoitaan?

Vitsimusiikille pitäisi olla oma kanavansa mistä tulisi Tukiaista ja Jopen imitointeja.

Ai mitä toimittaja tekee jos suorassa lähetyksessä joku toivoo lempikappalettaan?
Tiedoksi vaan, ohjelmissa soitettavat biisit on aina sovittu etukäteen, ei suorassa lähetyksessä voi enää lempibiisiään toivoa ja odottaa minuuttikaupalla kun sen joku kipasee hakemassa…
luulisi ”alan ammattilaisen” tuollaisen asiankin tietävän.

Minkä helvetin takia tota paskaa pitäs vielä tunkea radioon ihan oikean musiikin joukkoon? Jokainen niin haluava kuulee kyllä sitä riittävästi tuubista ja heidän, jotka siitä eivät pidä (villi veikkaus, noin 99,9999999 %) ei sitä väkisin tarvitse kuulla – siis ei edes sitä kahta sekuntia alusta, minkä verran kestää kanavan vaihtamisen hoksaaminen ja itse action.

Eiköhän kyse ole mainos rahoista millä radioasemat sitten liksansa tekee. Jos minä tekisin radiomainoksen ja kuuntelisin kanavaa ja sieltä sitten pullahtaisi lööppiperse kappale niin vetäisin kaikki mainokseni siltä asemalta pois. Näin se menee. Toimittajat suojelevat mainostajiaan ja samalla kuulijoitaan ja nythän on kyse siitä että Tuija Järvinen on menettänyt tietyn summan rahaa tehdessään tukiaiselle paskan biisin ja käteen ei jäänyt muuta kuin iso nippu laskuja ja biisi ei tuota sitten paskaakaan. Kannattaiskohan vaihtaa alaa TUIJA? Olet täysi amatööri musiikki alalla.

Onneksi en ole kappaletta vielä kuullut, ja toivottavasti en sen ”raiskauksen” kohteeksi tule koskaan joutumaankaan.
Onneksi radiot eivät soita tuota pirun renkutusta, vaan kunnon musiikkia. Kiitos siitä.

”Radio ei ole toimittajia, vaan kuulijoita varten”

Tuon takia onkin hyvä että toimittajat haluavat suojella kuuntelijoitaan ja jättävät tuon hirvityksen soittamatta. Suurkiitos heille siitä!

Järvisen kommentin mukaan voin itse tehdä biisin joka on täysi paska ja radiossa soittokelvoton. Laitan siihen jonkun kassi-alman assanliepeiltä löytyneen sekakäyttäjän korkokengissä epävireisesti päin vi””ua laulamaan sen ja alan vaatia radioasemilta soittoaikaa sille. Sitten istun kotona kun jokainen asema soittaa pelkästään kassi-alman letkeää kasäpaskaa ja odottelen korvauksia teostolta ja muilta instannseilta. Hyvä Tuija.herää jo arkeen ja mene oikeisiin töihin. Olet tekemässä itsestäsi todella suurta pelleä Suomeen.

SENHÄN PITI OLLA MEGAHITTI. Onko tuija järvinen kusettanut Suomen kansaa häh? Tosi asia on se että paskaa ei tarvitse radiossa soittaa ja nythän kyse on siitä että kun ei ole radio soittoa niin ei ole myöskään teostomaksuja lööppipaska biisistä ja taitaa TUIJA JÄRVINEN MAKSAA SITTEN ITSE NE STUDIO MAKSUT SUN MUUT KULUT. EI TULLUT TÄSTÄ VEDÄTYKSESTÄ HEVONPASKAA! Elikkäs kannattiko sitä PUTKA-TUKSUA viedä Suomen kartalle kun meni omat ja lainatut rahat siinä sivussa. Julgisuus on mua värten,meikkipössy ja iso laina taivaisiin kurkottaa,,,,,,

Tainnut Järvisen Tuija mennä lupailemaan liikoja ja nyt kun keikkoja ei saada, levy ei myy ja radiokaan ei soita, niin tappiotahan se tietää isolla kädellä. Mutta eikö radiokuuntelijoita kalastella myös hyvällä musiikilla ja jokaisella radiokanavalla on tässä suhteessa vähän oma linjansa, jos ei Tukiainen roiku listaykkösenä tai edes TOP 10 listalla, niin minkä ihmeen vuoksi sitä pitäisi soittaa? Karkoittaakseen kuulijansa, jep, todella fiksua!

Nyt kyllä oon sitä mieltä, että Lööppijulkkis on unohdettu turhaan. Onhan se TAPAUS sinänsä, aivan huumoria, mutta olisi siitä voinut tulla ihan kiva ja tarttuva kesärenkutus.

Siis jumalauta järvinentuija! Etkö ymmärrä, eikö mene jakeluun että ko. ”biisiä” EI MIKÄÄN itseään kunnioittava radiokanava halua soittaa!!!! Ei ole kyse pelkästään toimittajista vaan kaikista radioiden toimituksista, siellä on päätetty että paskaa ei voi soittaa, PISTE.

Onkohan kyseisellä ”managerilla” käyny mielessä että kyseinen biisi on vaan NIIN PASKA,enkäpä siinä syy että vingutus ei soi radioissa,nehän eivät halua aliarvioida kuulioita

Mielestäni tuksu on ansainnut ainakin samat minuutit kuin halme aikoinaan.

Oma kommentti