Tukiaisen manageri ärähti Vappu Pimiälle – boikottiskandaali!

Tuija JärvinenJohanna TukiainenJohanna Tukiaisen kesäbiisi Lööppijulkkis soitettiin hiljattain VoicessaVappu Pimiän iltapäiväohjelmassa. Tuolloin ilmoitettiin, että biisi soi ensimmäisen ja hyvin todennäköisesti myös viimeisen kerran Voicen taajuudella.

Nyt Tukiaisen taustalla toimiva manageri Tuija Järvinen on saanut tarpeekseen boikotista. Hänen mukaansa Lööppijulkkista on syrjitty radiokanavilla aivan kummallisista syistä.

-Ei radiotoimittaja mielestäni voi laittaa biisejä boikottiin, ainakaan kokonaan. Lööppijulkkista ei nyt oteta biisinä, vaan tässä on taustalla henkilökohtaiset syyt, Johannan persoona. Onko tällaista koskaan tapahtunut radiohistoriassa? Järvinen kritisoi Hymylle.

-Mitä Johannan biisi on kenellekään tehnyt? Biisihän on kaikkien tekijöittensä näkemys, ei ainoastaan Johanna Tukiaisen. Tämä on todella outoa. En voi kuin ihmetellä, voiko tällaista boikotointia ollakaan.

Järvinen ihmettelee, mitä radiotoimittajat toteavat, jos suorassa lähetyksessä yleisö toivoo mielikappalettaan.

-Sanooko toimittaja siihen, että ei soiteta. Mietin, onko Johannalla ja Vappu Pimiällä ollut jotain vääntöä julkisuudessa tai kulissien takana, Järvinen kysyy.

Järvisen mukaan monet ovat ihmetelleet hänelle, ettei biisiä soiteta radiossa.

-Radio ei ole toimittajia, vaan kuulijoita varten. Tällainen boikotti on käsittämätön.

Lisää:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/looppijulkkis-biisista-rikosilmoitus-ja-mita-vappu-pimia-tahan-kuuluu

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: boikotti, Johanna Tukiainen, Lööppijulkkis, Tuija Järvinen, Vappu Pimiä

Kommentit

Oma kommentti