Tukiaisen manageriystävä entinen missi!

Tuija JärvinenJohanna Tukiaisen kanssa sovun tehneen keikkajärjestäjä-manageri Tuija Järvisen kaapeista paljastuu mielenkiintoisia asioita.

Keskustelupalstoilla on ehditty jo sättiä Järvisen hakevan Tukiaisen kustannuksella omaa julkisuutta, mutta nainen on tuttu lehtien palstoilta jo aiemmilta vuosilta.

Järvinen on entinen missi. Hän osallistui Miss Suomi -finaaliin vuonna 1984. Samana vuonna hän voitti Apu-lehden järjestämän Aputytön tittelin. Kaunotar työskenteli aiemmin näytösmannekiinina.

Vuonna 2003 iltapäivälehdet kertoivat Järvisen erikoisesta miessotkusta pörssimiljonääri Einari Vidgrenin kanssa. Ponssen metsäkonekonsernin pääomistaja ja Järvinen yhdistettiin toisiinsa. Vidgren oli naimisissa. Miljonääri on kertonut julkisuudessa ökyautoistaan ja luksusasunnostaan samassa kerrostaloyhtiössä Kimi Räikkösen kanssa.

Lisää Järvisestä ja Tukiaisesta:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/tukiaiselta-vaaditaan-korvauksia

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/tukiainen-taas-korvausvaatimus-oharikeikoista

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/johanna-tukiainen-keikkasopu-ja-laulu-ura

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/tukiainen-sai-biisin-lue-sanat-taalta

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/entinen-riitapukari-hehkuttaa-johanna-tukiainen-hurmasi

Teksti: Hymy
Avainsanat: Apu-lehti, Aputyttö, Einari Vidgren, Johanna Tukiainen, Kimi Räikkönen, Miss Suomi, Ponsse, Tuija Järvinen

Kommentit

Missä viipyy Järvisen lupaama hyväntekeväisyys Konsertti Simo Salmiselle,jota hän hehkutti keskisuomalaisessa?
Ei kai Simoa ole unohdettu?

Jotenkin säälittävä esitys Rauman meren Juhannukselta,Tukiaisen ja Järvisen esitys,Järvinen HUUTAA siellä enemmän kuin Tukiainen…Kukakaohan Biisissä loppujen lopuksi kuuluisaksi haluaa ja kenen kustannuksilla????

Näin Järvisen Jyväskylän Freetimessa viikko sitten,hänet poistettiin portsareitten voimin pois sieltä,oli sekavassa mielen tilassa ja haukkui mies ystäväänsä.otin kuvia

Tuija Järvinen on kunnostautunut myös yhteiskunnallisesti ja vaikuttanut täällä Savossa jo 2 kautta poliittisesti ja ehdolla jälleen Iisalmen kunnallisvaaleissa, ei ”turha” immeinen på sawolax! Monesta tuttu siis.

Oma kommentti