Tukiaisen pahoinpitelemä mies: ”Haluan Tuksun linnaan. Piste!”

Johanna Tukiaisen raapima Henkka kertoo muutaman viikon takaisen episodin taustat yksinoikeudella Hymylle. Tukiainen raapi 32-vuotiaan miehen kaulan järkyttävään kuntoon Herttoniemen kartanon alueella Helsingissä.

Syy oli se, että Henkka osui paikalle ja otti Tukiaisesta valokuvan.

Henkka on tehnyt asiasta rikosilmoituksen, jota poliisi tutkii. Rytäkässä katosi myös miehen arvokas kamera. Henkka epäilee Tukiaisella olevan asiaan osuutta. Paikalla oli tosin myös muita henkilöitä: kaksi väsynyttä kadun miestä, joiden kanssa Tuksu vietti aikaansa.

Henkka kertoo tapauksen yksityiskohdat Hymylle ja toteaa haluavansa Tukiaisen vihdoin linnaan.

-Se oli pahoinpitely ja mielestäni tyylipuhdas ryöstö. Kyllä minä haluaisin sen naisen linnaan. Hän on vaarallinen ja kuuluu sinne. En aio suostua sovitteluun. Tiedän että muitakin uhreja varmasti on. Tehkää niistä rikosilmoitus. Hän on käyttäytynyt oikeutta ja lakia kohtaan täysin välinpitämättömästi.

Tukiainen on tuomittu jo kahdesti aiemmin ehdolliseen, viimeisin tuomio, 60 päivää ehdotonta vankeutta, tuli vain viikko ennen Henkan raapimista. Listalla on Henkan lisäksi odottamassa tiettävästi pari muutakin pahoinpitelyjuttua.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, pahoinpitely

Kommentit

Oma kommentti