Tukiaisen siskot perustivat duon!

Johanna TukiainenJohanna ja Julia Tukiainen sekä Tukiaisen levyprojektin puuhanaisena toiminut tapahtumakoordinaattori Tuija Järvinen ovat ideoineet viime viikonloppuna uuden brändin.

Kyseessä on Dolls Sisters Duo. Duon muodostavat siis tunnetut sisarukset.

Alun perin vain Johannan piti laulaa Tuija Järvisen ja säveltäjä-sanoittaja Esko Koivumiehen tekemä kappale Kuuluisuus on mua varten, mutta Järvisen nähtyä molempien neitokaisten laulavan Maria-ohjelmassa viime torstaina, hän tuli toisiin ajatuksiin.

-Sisaret lauloivat ohjelmassa Johannan säestyksellä. Maria Veitolakin oli kovin otettu asiasta. Naiset lauloivat Paljon onnea vaan -kappaleen ja blondiinien yhteistyö näytti pelaavan, joten ideani oli kerralla valmis. Kaksin aina kaunihimpi, Järvinen toteaa.

Tarkoitus on aloittaa demon työstäminen heti, kun rahoituspuoli on varmistunut.

Järvisellä on meneillään myös levyprojekti taiteilija Simo Salmisen kanssa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Dolls Sisters Duo, Esko Koivumies, Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen, Maria Veitola, Simo Salminen

Kommentit

johannalla oli 7:n mukaan juristi mukana studiossa, toivottavasti edes se osasi hiukan laulaa.

mitä, en tiennyt että se julia osaa oikeesti puhua !! ja nyt jo laulaa. eikös olisi parempi vain viheltää, ai niin sekin on kännissä vaikea 🙂
hassua että jo tuohon demo vaiheeseen haetaan rahoitusta, ei kukaan oikea levy-yhtiö tuollasia julkaise. onhan näitä ollut ennenkin ja tulos on aina sama.

Nyt meille on selvinnyt tämä salaliittoteoria! Sinä, Johanna, oletkin ilmeisesti venäläinen agentti, joka on soluttautunut Suomeen. Ilkan kanssa kaveerasit, jotta olisit saanut tietoosi salaista materiaalia ulkoministeriöstä, ilmoitithan kiinnostuneesi myös politiikasta.
Matkustelet ja shoppailet paljon, ilmeisesti Venäjän mafian rahoilla. Olet hyvä peiteroolissasi tyhmänä blondina. Tämä uppoaa täysillä. Joku kuitenkin on päässyt jäljillesi, koskapa yritti myrkyttää sinut sairaalassa!
Siskoasi piinanneet hallusinaatiot voivat olla myös myrkytyksen oire.
Suomalaisilla voi olla syytä huoleen, jos viholliset soluttautuvat tänne ties mitä mielessään. Suomen valtaus??

voi perse. en oo k 8 kuukautta myöhäs veikkaukseni kans tosta ”laulajan urasta”. demon nimi on tietenki demonit pitsalla. jotenkin toivon et toa laulajan uraa ei olis koskaan tullu, ilmeisesti en ole niin vahvasti uskossa ku itse dollsin pääkanttura

Ai että ihan demo? Ja demonit riivaa? VOE DEMO nyt tuksuuuu! Olette säälittäviä, jaksamisia perheellesi.. Voi tätä myötähäpeän määrää.. 🙁

heh, Ilman tota vaaleeta tukkaa, tuksu näyttää kasvoiltaan ihan miina äkkijyrkältä tässä kuvassa. Onko kukaan muu samaa mieltä?

Nyt jos sanon ääneen, mitä ajattelen, saan syytteen takuuvarmasti.

Hyvä homma!En tajuu miks porukan pitää tulla tänne aina haukkumaan johannaa??!!Kaunis eteenpäin yrittävä nainen joka ei todellakaan ole ruma,ällöttävä ym…Odotan ainaki innolla levyä ja varmasti ostan kun tulee kauppoihin!

Karmeeta!Alkaako ne laulaa…voi myötähäpeän tuntua. Johanna on niin ruma,ällöttävä ja läski muija,ettei sitä jaksa kattoo,saati kuunnella…pah,osaa muka laulaa…give me a break,Jossu!

Ihanaa Johanna <3 Kerrankin saadaan joku kunnon laulaja suomeen jolla on ulkonäkö kunnossa!

JUU JUU JUU 😉
Parempaa viihdettä ei ookaan. Ja toivottavasti saadaan pian kuulla lisää niistä demoneista. Vaikka isän lausunto siitä miten se puhelimessa hääti ne pois 😉

Please. Never stop. Tää on just parast viihdettä!!!
Ja hei. Ostakaa videokamera ja alkakaa pitää videopäiväkirjaa youtubessa.. HYVÄ IDIS!!!

Terve!

En loukkauksena tätä sano, mutta jos meinaat että tanssiryhmäsi menestyy opetelkaa tanssimaan, sekä koreografiakaan paha olis.

”Tarkoitus on aloittaa demon työstäminen heti, kun rahoituspuoli on varmistunut.”
Tämä lienee olennaisin lause kyseisessä artikkelissa?

Ostaisitko tupelojen levyn? Tai palkkaisitko ne laulukeikalle?

Voi tautien tauti!!!

Tuija Järvisen musiikkimaku taitaa olla aika perseestä. Tai sitten se vaan haluaa ratsastaa noiden kuuluisuuksien siivellä.

Oma kommentti