Tukiaisesta tehtiin häpäisybiisi ”Lööppilehmä”

Johanna TukiainenEmeriittus Korpiryssä -niminen kolmehenkinen bändi on levyttänyt Lööppilehmä-nimisen biisin, jossa lauletaan eräästä ”Johannasta.”

Kenellekään ei liene epäselvää, kuka tämä Johanna on, semminkin kun Tukiainen julkaisi hiljattain ensimmäisen singlensä, Lööppijulkkis.

Emeriittus Korpiryssä -yhtyeen jäsenet kertovat Tuksun ottaneen heihin yhteyttä ja lähettäneen palautetta. Bändi tiettävästi on vain hymyillyt sille.

Biisin voi kuunnella tuolta:

https://www.youtube.com/watch?v=cJO8va6gn_8

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Lööppijulkkis, Emeriittus Korpiryssä, Lööppilehmä

Kommentit

Siis aivan mahtava biisi, tulee ihan vanhat punkajat mieleen, sniif. Siinä tuli ilmaistua selkeästi koko kansan syvimmät tunnot. Jeeee, kymmenen pistettä ja papukaijamerkki!

melko huvittavaa että tukiainen tekee biisin seksistä kun ei tuota omaa kokemusta siitä ole ainakaan ihan lähiajoilta. tuskin on flaksi käynyt. tai no olihan se halme… ois vaan tyytyny siihen.

Hyvä pojat,kyllä lähtee. Kiva huomata että osataan tehdä hyviä biisejä ja mikä parasta osata vielä itse soittaa ja LAULAA ne (pieni vinkki tukiaiselle). Lisää tälläistä ja suomi nousee.

Outoa nämä Lööppijulkkis-kappaleet, koska Johanna Tukiainen ei kaiketi ole ollut lööpeissä kertaakaan Iken eron jälkeen eli yli vuoteen. Ei ainakaan iltapäivälehtien lööpeissä. Kaikki muu on ollut viikkolehtien maksamaa lisäuutista.

Pieni tarkennus: Tuksuhan ei ole vielä julkaissut ensimmäistäkään singleä. Tuksulle on tehty aivan upea kappale Lööppijulkkis, joka on myös kantaesitetty. Singleä vaan ei ole vielä ehditty julkaisemaan. Johtuisikohan siitä, että siglessä on yleensä kaksi kappaletta peruina oikeiden kaksipuolisten singlejen ajoilta? Toinen kappale, eittämättä rakkaudesta kertova SEXX on vasta työn alla.

Hyvät lyriikat,sanoitus kerrankin kohdallaan suomenkielisessä biisissä!Yleensä en hurraa tämän tyyliselle musalle mutta tuksu saa sitä mitä tilaa..Loistavaa!!!

Oma kommentti