Tukiaiset tienaavat rutosti!

Les blondesTony Halmeenkin managerina toiminut Mika Kataja harmitteli vuoden päivät sitten, että hän kyllä myisi Johanna Tukiaiselle keikkaa vaikka kuinka, mutta kun tähteä ei näytä kiinnostavan.

Kieltämättä Tukiainen keskittyikin bailaamaan ja uutisista päätellen sekoilemaan niin Helsingin kuin Varkauden yössä.

Mutta nyt on eri ääni kellossa. Mimmi on tajunnut olevansa suomalainen superjulkkis, jolle riittää kysyntää niemissä ja notkelmissa, jos vain viitsii keikkapaikoille ilmestyä.

Nyt Johanna, hänen aviomiehensä Arto ja Johannan sisko Julia kiertävät ahkerasti laulu-, tanssi- ja showkeikoilla. Loka-marraskuulle buukattuja tulevia keikkojakin on Johannan nettisivujen mukaan peräti 16. Tuossa alkaa jo olla perusiskelmäartistillakin kadehtimista.

Eikä Johanna suinkaan kiertele mitä tahansa kälyisiä kapakoita. Hänet on pestattu lähitulevaisuudessa esiintymään myös Sokos Hotelli Vantaalle, joka on Vantaan ylväin bailupaikka viidellä ravintolalallaan ja lähes 2 000 asiakaspaikallaan. Johanna esiintyy myös – tosin yksityiskeikalla – Helsingin legendaarisella Tavastialla.

Kun Tukiainen pääosin myy itse keikkansa, ja kaikki toimii taustanauhojen varassa, mimmille jää sievoinen summa keikkapalkkioistaan käteen. Usein artisti voi neuvotella myös majoituksen keikkapalkkion lisäksi. Jos Tukiaisen keikkapalkkio on vaikkapa vain 1000-2000 euroa ilta, hän tienaa 16 keikasta kymmeniä tuhansia euroja.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen, Tony Halme, Mika Kataja

Kommentit

yli 32000e on ulosotos jos hyvin tienaa miksi ei maksa noita pois

jos haluu nähä helvetinrumia naisia niin menköön kattoon ken ilkee.

Johan nyt on katkeria kommentteja. Onhan nailla sisaruksilla ollut monenmoista vahan miinuksen puolelle mennytta tempausta eika joka keikka ja keikan yritys ole ihan putkeen mennyt mutta kukaan ei voi varmasti vaittaa etteiko heilta loytyisi sitkeytta ja yrittamisen halua kaikesta loanheitosta huolimatta.

Minusta tama Tukiaisten sisarusten touhu on mielenkiintoinen ilmio kaikkine tempauksineen. Ei varmasti heidan keikkakiertueensa ihan kaikista laadukkaimmasta paasta ole mutta kovasti he tuntuvat ihmisia kiinnostavan ilmiona koska esiintymispyyntoja riittaa.

En asu Suomessa mutta olen silloin talloin lueskellut naita juttuja Tukiaisten sisaruksista – ja etenkin heita seuraavien ihmisten kommentteja. Tukiaisten sisarusten tempauksia ihmeellisempaa on suomalaisten valtava tarve osoittaa tarpeellisuutensa toisten mollaamisessa, suoranaisessa solvaamisessa ja torkykommenttien levittelyssa. Kannattaa muistaa etta tama rakas sivistysvaltiomme Suomi ja ihan yhta lailla koko maailma on taynna julkisuuteen pyrkivia ja siella keinolla milla hyvansa pysymaan yrittavia nuoria neitoja ja nuorukaisia. Miksi ihmeessa meidan pitaa jatkuvasti painaa alas nuoria ihmisia jotka yrittavat menestya omalla alallaan, miksi ihmeessa pitaa aina yrittaa loytaa jotain milla loata toisen valitsema elamantapa? Kun katselin noita ylla olevia kommentteja, en voinut taas kuin ihmetella ihmisten katkeruutta ja tarvetta heittaa ilkeyksia. Kenties se on vain niin helppoa kun voi tehda sen kaiken nimettomana. Kummallisinta tassa kaikessa on etta samat solvauksia suustan suoltavat ihmiset ostavat ihan itse ilmeisesti joka ikisen Tukaisista kertovan lehden ja kirjautuvat jokaiseen heista kertovaan nettipalveluun koska ovat niin hyvin perilla kyseisten sisarusten liikkeista. Homma pyorii siis oikein mainiosti juuri siita syysta etta suomalaiset haluavat itse maksaa naista uutisista ja lisata siten samalla Tukaisten mediajulkisuutta.

Edesmennyt pappani tapasi sanoa etta ”lahjattomat tippuu korokkeelta aikanaan ilman moittimistakin” – tarkoittaen etta jos oma itsetunto on alhaalla, ei sita tarvitse yrittaa kohottaa haukkumalla toisia. Uusia ilmioita kun tulee ja vanhat showt, kuluneet kasvot ja taidottomat esiintyjat painuvat aikanaan unholaan ilman loanheittoakin.

Olisi joskus mukavaa lukea etta joku sanoisi edes joskus jotain positiivista. Tai jos ei siihen pysty niin suun sulkeminen edes hetkellisena toimenpiteena on myos varsin varteenotettava vaihtoehto.

Facebookissa n.2v sitten tukiainen pyysi kotikeikasta ystävältäni 800e käteen, lopulta pääsivät sopuun 200e ja juomat päälle. Itse näin vielä nämä viestit, mutta ei varmaan maksa veroja!

Nimimerkki Ravintoloitsijan kommentti on täyttä totta. Etenkin Tukiaista seuraavien asiakkaiden tulee olla kaatokännissä voidakseen seurata amatööri- ja moukkamaista tötöilyä. Siis Tuksu keikalle ja ravintolan alkoholinmyynti kasvaa pilviin. Ei tuota kukaan selvinpäin kestä.

Maksappa Johanna vero velkasi ja lopeta jo toi valehtelu.Lehdetkin voisivat jo loptettaa jossittelun.Jos Tuksulla olisi keikkaa,jos tuksul olisi järkeä,jos jos jos.

Saisiko uudempia kuvia? Tuosta ovat molemmat lihoneet ainakin 20 kg.

MUISTAPPA MYÖS VEROT MAKSAA SUOMALAINENHAN ON KUULIAINEN JA TUNNOLLINEN ISÄNMAANPUOLUSTAJA !!!

Nuo 16 keikkaa ovat siis loppuvuoden keikat.

Ei pidä unohtaa, että Tuksu on ”vetänyt” tänä vuonna keikkaa enemmän kuin minään aikaisempana vuonna.
Tuksun oman kertoman mukaan keikkoja on tähän mennessä ollut 54. Siihen kun lisätään loppuvuoden 16 keikkaa, saadaan 70 keikkaa tälle vuodella.
70 x 1000 tekee 70000 = kymmeniä tuhansiä euroja…

Ja kun vielä muistetaan, että Tuksu itse kertoi saavansa keikkapalkkiota vähän alle kolme tonnia alkuvuoden keikoista. Ja keikkapalkkio tuplaantui, kun Tuksu sai ohjelmistoonsa sen viimeisimmän biisin (jälleen siis Tuksun oman kertoman mukaan).

Ihmetellään!

Kiva HYMY! Sensuroitte sitten viestini kun kritisoin jutun kirjoittajan matikkapäätä!!? Kymmeniä tuhansia euroja?? 1000X16 on 16000 euroa. Toimittaja takaisin peruskoulun matematiikan tunnille, mars, mars

kannelmäki 200e keikka +taksi.
britania bup sai pitää lippu rahat,noin 300e.eli ei taida pitää kutiaan noi tulot.

Siis 16X1000 on 16000 euroa ei useita kymmeniä tuhansia euroja Hymyn idiootit!

ihania naisia,panisin heti,ei ei paninsin,vaan rakastelisin,ainakin juliaa.

tuksuuuuuuuuuuuuuuuu .pääääääääääääääsi lavalla puksuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

1000-2000 eurosta ei jää verojen ym jälkeen juuri mitään ja kun se vielä jaetaan 2-3 henkilön kesken (Arto,Julia ja Johanna) niin ei siitä paljon käteen jää. Verottaja olkoot tarkkana. Ja eiköhän Johannalla ole se linnareissu edessä?

No huhhuh..eipä se 1000-2000 euroa/keikka…ja sehän ei ole niin että kummatkin saa sen 1000-2000 euroa eli jos Jossun ja Jullen kesken jaetaan niin 500-1000 per nassu…ei ole hääviä.eikä ole paljon kun siitä pitää maksaa vielä verot ym. niin ja voudillahan on lienee kanssa kana kynittävänä Tuksun kanssa. Kyllä saa persettä pyörittää jos meinaa saada talouden kuntoon.

Kuka haluaa maksaa, että näkee Tukiaisen????

Tarkennetaan vähän: Onhan sekin tullut selville jo kauan sitten, että tuksu vetää keikkaliksat välistä niin, ettei toinen sisar (jolla hissi ns. liikkuu hitaammin) saa kuin vähän sidukka- ja pillerirahoja.

Kuka haluaa maksaa, että näkee Tukiaisen????

Mä olen huolissani Tuksun terveydestä. Tuolla vyötärönympäryksellä Diabetes on taattu.

Onks toimittaja ollut koulussa koskaan?Jos keikkapalkkio on 1000 euroa keikalta ja on 16 keikkaa niin se tuotto EI OLE KYMMENIÄTUHANSIA euroja 🙂 Ja kun vähennetään Tuksun ulosottoon menevät suoritukset sekä verot ym pakolliset työnantaja/työntekijämaksut niin lopputulos lienee kymmeniä euroja 🙂 Toivottavasti verottaja on tarkkana ja ottaa omansa. Jk. Koko juttu niin niin säälittävää läpinäkyvää mainontaa.

JUST,POHKEETKIN KUIN NORSULLA,PITÄÄ OLLA 4PROMILLEN KÄNNISSÄ NAUTTIAKSEEN JOSSUN SYLITANSSUSTA,EHÄN SIINÄ NAUTI KU LAPINPÖLLÖ KYYLÄÄ VIERESSÄ,HUHUU

Laatuun ei voi panostaa, jos tanssitaito ja laulukyvyt olemattomat ja habitus on lihava.

vattu,vai kateeliset,kaks upeaa misua ja tunkiasia kauniinpia,joutavaa länkytystä oon nähty useempi eroottinen show livenä,teidän show halpiskamaa,saahan sitä,jokainen yrittää tyylillään,kyllä tähän maahan mahtuu,vaikka minkälaista esiintyjää,kannattaisi panostaa laatuun säheltämisen sijaan

Ihan sisäpiiritietona: tiedän tuksulle maksetun yli tonnin palkkion laulu/strippikeikasta, pari vuotta sitten meni vielä tuolla 200-500e. Tuksukin tajuaa sen verran, että saa kansan liikkeelle sossupornon äärelle ja pyytää sen mukaista palkkaa.

Tunkio saa noin 250-500 euroa per keikka. Usein on esim. meillä esiintynyt satasella + juomat päälle.

Mitä kettua tää hymy tämmösiä paskan valeita postaa? Mikä on lehden moraali? Aika alhainen. No,taas syy miksi en hymyätilaa.Viddu.

Nykyään ammatinvalinnan syrjäpuoli on olla koko kansan sylkykuppi ja tuksu tienaa sillä että menee naurettavaksi ihmisten eteen ja kerää paikalle jopa satoja uteliaita katsojia joilla taas ravintolat tienaavat. Mutta vielä ainakin 2-3v sitten tuksu otti joistakin keikoista sen 200-300e käteen, plus ruoat ja juomat.. Nykyään voi tietenkin olla toinen juttu. Ei se oo tyhmä ketä pyytää vaan se joka maksaa 😉

Jos tuksu jengeineen on KERRAN saanut paritonnia palkkiota se ei tarkoita,että nuo kaikki maksaisvat saman,eikä maksakkaa.Lisäksi tuksun mukana on porukkaa jolle pitää myös maksaa palkkiot,verot,jotka tällähetkellä ravintoloitsija on velvollinen pidättämään,koska tuksu ei ole ennakkoperintärekisterissä,lisäksi muut maksut YEL:it,kirjanpitäjän palkkiot,loppujen lopuks ei siitä nyt nin kadehdittavia määriä käteen jää.Toinen juttu on,mitä ihmiset saavat rahoilleen vastinetta,montako kertaa jengi tilataan uudestaan katsomaan ylipainoista kännistä,joka nuoleskelee siskonsa rintoja ja levittelee haarojansa.Onneksi on vielä tasokkaita paikkoja,joita ei Tukaisten jälkiä näy

Hymy varmaan laadukkaana lehtenä tarkisti Tuliaisen tulot ennen pläjäyksen julkaisua,eikö?

Nyt on kyllä pakko kommentoida. Miksi päättelette, että lipputuloista maksetaan esiintyjän palkkio? Kun tuollaisia tuijotettavia esiintyjiä tulee paikalla – lisääntyy alkoholin myynti eli ravintolan kannattavuus kasvaa illan ajaksi. Yleensä palkkiot sovitaan etukäteen, niillä ei useimmissa tapauksissa ole mitään tekemistä lippumyynnin kanssa. Toinen ihmetyttävä asia: miksi uskotte, että keikat ovat keksittyjä? Mikseivät ne voisi
olla totta?

Mikä kuva jutun alussa? Eivät muistuta lainkaan katkarapubileiden tursuavia ”tonnia”.

Juu. Varmasti voisi tienatakkin hyvin, jos ei olisi alkoholisti ja sekakäyttäjä. Jenny Woossa mm. otti keikkapalkkiokseen muutaman pullon viiniä. Tämä siis erittäin luotettavasta lähteestä.

No, tsekataan ne tulot sitten ensi vuonna verotiedoista. Omien puheidensa mukaan Tuksun tulot pitäisi olla ainakin 200-300K tänä vuonna. En oikein usko.

Kai vouti vie osansa palkkioista??! Jaa mut nehän maksetaan varmaan pimeesti…

Tupsukka tienaa sen kaks – kolma saturaista / keikka + viinat ja jos sapuskaa saa niin ne !!!!

ei vittu !!!!!!!!!!!!
jos lippu on 3 euroa ! NIIN 😀
huoh… Lappeenrannan keikalle keskiviikkona tulee 100 ihmistä noin…
niin lipputulot n.300 e .. ja porukka on töihin menossa torstaiks .niin suurin osa ei juokkaan hirveesti .. et kuivaa on!

JA SITTEN ;
kysymysmerkkiä on tuleeko tupsukka edes maaseutu keikoilleen,.. ANTEEKS.. konserteilleen

7.11.2001 PE 23 – 01 Puuttuu Pub Köyhä ritari Länkipohja Jämsä puh +358-035331001

JOPAS LÖYTYI KOMMENTOITAVAA Jutun tekiän jäljet johtavat suorinta tietä sylttytehtaalle ,josta ei löydy ainuttakaan epäilystä mistä UUTINEN on lähtöisin Voihan tuksu ,että meitä pidetään taas pelleinä

Täysi mainoskatko, no jos max 2000e keikka, siitä Artolle, Tuksulle,siskolle, managerille JA NE VEROT YM. TYÖNANTAJAN MAKSUTKIN PITÄISI MAKSAA!!!!!Veronpidätykset, mutta kun ei, näitä turhiksia kohdellaan niin erilailla, ulosotossa kuinka paljon? Taidan ollä tyhmä kun kaiken kiltisti maksan, vaihdan alaa, otetaan oppia näistä hyeenoista.

Tuolla logiikalla kuka tahansa voi sanoa että minulla on keikka Circuksessa. Menee vaan sinne vaikkei kukaan ole tilannut esiintymään tai maksa mitään.

kyllä johannan plokissa todetaan että on keikka sirkuksessa ja siellä samalla myös jullen pileet

Keikoilla siskokset hierovat rintoja toistensa rintoihin, Tuksu nylkyttää siskoa takaapäin ja Julia makaa Tuksun päällä..

Että Julian synttäribileetkin on ”keikka”. Just Joo.
Mitä sitten näihin muihin keikkoihin tulee niin sanotaan nyt näin että ”ken elää se näkee” (vanha intiaanien sananlasku)

Juu kyllä pitää paikkansa. Paitsi että kerran tuota tanssi- ja laulutaidotonta oliota käy nauramassa, mutta vitsihän ei ole hauska enää toista kertaa kuultuna.

Circuksesta vastattiin, ettei heillä ole mitään tietoa Tuksun keikasta.

Miksi Hymykin käyttää näitä vuosien takaisia otoksia? Kuvatkin on syytä päivittää todellisuutta vastaamaan.

Vaikea olla kateellinen siitä, että työkseen näyttelee persettä.

Kyllä ne on ihan oikeita keikkapaikkoja, ei Tussu nyt voi valehdella ravintoloiden nimeen julkisesti. Että haloo kateelliset!

numero 3, josta Seiska uutisoikin nettisivuillaan! Nyt kaikki äänestämään Jasmin Karhu voittoon, voin sanoa ihan rehellisesti, että hän on vielä luonnossa huomattavasti kauniimman näköinen kuin kuvissa! Vaikka hän kuvissakin kaunis, niin luonnossa hän on suorastaan säteilevä.

Johanna Tukiainen

– – –


Nimi: Johanna Tukiainen
26.09.11 10:50 am

Tossa muutamia, soittakaa ravintoloihin tai käykää niitten sivuille ellett usko

Ke 12.10. Lappeenranta-Ilona
Pe 14.10. Kuopio-Virtanen
Pe 21.10. Salo-Rikala Bar&Night
La 22.10. Vantaa-Tulisuudelma
Ke 26.10. Seinäjoki-Ilona
To 27.10 Ravintola Tinatuoppi, Kerava
La 29.10 Circus Helsinki , Julian synttäribileet!
Pe 11.11. Jyväskylä-Senssi
La 12.11. Vaasa-Royal Night
La 19.11. Huittinen-Seurahuone
Ke 23.11. Porvoo-Bepop
To 24.11 Tampere-Senssi
Pe 25.11 Kouvola-Red Moon
La 26.11 Kouvola-Club Encore

Niin ne vaan alkaa kohta olemaan miljunaarejä;) Jos vielä ymmärtäisivät rahan päälle niin sitä miestä ei tarviskaan elättämään!

Ymmärtääkseni tuo tukiainen taisi menettää paikkansa ennakoverorekisterissä, joten tuosta tulee maksajan itse ottaa verot. Ei taida ihan rehellistä touhua olla!

kyllä onneksi on tasokkaampaa katsottavaa tässä maassa;kun tukiaiset.

taitaa siskokset esittää lesboshownsa kaljapalkalla.

Kaikkea ne baarin pitäjät palkkaakin.PERVOA

Ehkä pikemminkin 200/ilta ja niilläkin pitäisi lyhennellä verovelkoja. Tuo otsikko ei käy edes huonosta vitsistä. Tuota väsynyttä tapausta ei kukaan jaksa katsoa edes ilkkumisen ilosta.

Tokihan Hymyn toimitus uskoo Tukiaisen joka sanan. Osa keikoista on keksittyjä ja keikkapalkkioista liikkuu aika erilaisia huhuja.

Oma kommentti