Tukiaiset tienaavat rutosti!

Les blondesTony Halmeenkin managerina toiminut Mika Kataja harmitteli vuoden päivät sitten, että hän kyllä myisi Johanna Tukiaiselle keikkaa vaikka kuinka, mutta kun tähteä ei näytä kiinnostavan.

Kieltämättä Tukiainen keskittyikin bailaamaan ja uutisista päätellen sekoilemaan niin Helsingin kuin Varkauden yössä.

Mutta nyt on eri ääni kellossa. Mimmi on tajunnut olevansa suomalainen superjulkkis, jolle riittää kysyntää niemissä ja notkelmissa, jos vain viitsii keikkapaikoille ilmestyä.

Nyt Johanna, hänen aviomiehensä Arto ja Johannan sisko Julia kiertävät ahkerasti laulu-, tanssi- ja showkeikoilla. Loka-marraskuulle buukattuja tulevia keikkojakin on Johannan nettisivujen mukaan peräti 16. Tuossa alkaa jo olla perusiskelmäartistillakin kadehtimista.

Eikä Johanna suinkaan kiertele mitä tahansa kälyisiä kapakoita. Hänet on pestattu lähitulevaisuudessa esiintymään myös Sokos Hotelli Vantaalle, joka on Vantaan ylväin bailupaikka viidellä ravintolalallaan ja lähes 2 000 asiakaspaikallaan. Johanna esiintyy myös – tosin yksityiskeikalla – Helsingin legendaarisella Tavastialla.

Kun Tukiainen pääosin myy itse keikkansa, ja kaikki toimii taustanauhojen varassa, mimmille jää sievoinen summa keikkapalkkioistaan käteen. Usein artisti voi neuvotella myös majoituksen keikkapalkkion lisäksi. Jos Tukiaisen keikkapalkkio on vaikkapa vain 1000-2000 euroa ilta, hän tienaa 16 keikasta kymmeniä tuhansia euroja.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen, Mika Kataja, Tony Halme

Kommentit

Oma kommentti