Tuksu-boikotti laajeni taas!

Johanna TukiainenFindance.com-viihdesivusto päätti tänään harvinaislaatuisesta ennakkosensuurista. Se lopetti kokonaan viihdejulkkis Johanna Tukiaiseen liittyvän uutisoinnin.

Saitilla kerrotaan, että ”Tukiainen saattaa esiintyä muissa yhteyksissä, esimerkiksi hänen musiikkiaan arvosteltaessa, mutta hänen omakohtaisia tekemisiään ei enää käsitellä viihdeuutisten puolella.”

Tukiainen oli viime vuonna Suomen googletetuin henkilö, ja hänestä kertovat viihdeuutiset ovat jatkuvasti esimerkiksi Ampparit.com-linkkilistan suosituimpia uutisia. Findancen sivuilla kävi viime viikolla vajaa 60 000 eri kävijää.

Aiemmin on kohuttu Voice-kanavan ”radiosoittoboikotista”, joka liittyy Tukiaisen Lööppijulkkis-sinkkuun.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Ampparit.com, Findance, Johanna Tukiainen, Lööppilehmä, Voice

Kommentit

diipadaapa:
Mikäli lukee uutisensa ampparit.com -sivustolta voi sivuille asentaa suodattimen tietyille sanoille ja medioille. Olen itse suodattanut pois sanan ”BB” ja pystyn syksyisinkin lukemaan ”oikeita uutisia” :).
Suosittelen.

Kunpa ei ikinä tarvis enää kuulla Tuksusta ja BB tyypeistä.
Saisko tähän maailmaan jostain jonku Tuksu ja BB suodattimen?
Se olis hitti!!

Valtaosa musamedioista ei ole tähänkään asti kirjoittanut Tuksusta. Findance tulee jälkijunassa.

Se päivä kun hymy liittyy boikottiin tai muut lehdet lupaan harkita lehden ostoa joskus. Mutta niin kauan kun huomaan tukiaisesta jotain niin en varmasti osta. Esim. Iltalehti on jäänyt tasan tarkkaan ostamatta siitä lähtien kun kyllästyin tukiaisen juttuihin heti tekstarikohun jälkeen.

Se olisi helvetin tärkeää että lehdet ymmärtäisi ettei Tukiainen voi hyvin. Paskaa sataa sen niskaa kokoajan. Se vain ei tee hyvää hänelle eikä hän tajua tai sit osaa lopettaa kun on siitä on tullut addiktio.

ampparit.com:issa ei ainakaan tuksupuksu uuutiset oo saanu kovinkaan paljoa positiivisia pisteitä, valitkaapa vaikka vasemmasta reunasta kohta äänestetyimmät. Listalta löytyy positiivisista ainoastaan tukiaisen boikottia koskevat uutiset, loput löytyy sieltä negatiivisista eli vähiten lukemisen arvoisista, samassa joukossa turhien BB-tähdenlentojen kanssa.

JOHANNAA ETTE SAA BIOKOTEILLANNE HORJUMAAN JOHANNA JATKAA LAULU URAA JA NOUSEE SUURIKSI TÄHDEKSI ULKOMILLA JA JÄTTÄÄ TÄMÄN KYLSÄN JA HARMAAN MAAN NÄÄDÄT AINA PILAAA KAIKEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:::((((((((((((

Loistavaa, olenkin jo aikoja suodatellut Tukiais postit amppareista. Niin turha tyyppi kuin olla ja voi. Samoin en voi ymmärtää ketä kiinnostaa BB-”julkkikset”: Niko, Antti, Henna… Niin menneen talven lumia.

”Me Johannan aidot fanit – faniklubilaiset´´.. Luultavasti tuonkin kommentin takana on tuksun manageri

Nyt on näköjään nimi korjattukin, eli ”LööppiLjulkkis” 😀

Hymy elää kyseisellä huomiohuoralla… boikotoin hymyä tästä lähtien..

Ainoa epäselväksi jäävä asia lienee: Mitä Vappu Pimiä tähän kuuluu?

Törkeää kateellisuussta findänseltä Tuksua kohtaan! Me Johannan aidot fanit – faniklubilaiset tulemme pistämään koko wappu pimiän ohjelman ja kanavan boikottiin. Siinähän ihmettelevät kun kaikki kahdeksan potentiaalista kuunteliaa vaihtaa kanavaa ikuisiksi ajoiksi.

Tunnemme myös erään TukiJoukon joka aikoo selvittää loukataanko tässä koko suomen kansaa jo.

Tuskin loppuu kävijät kyseiseltä sivustolta vaikka tuksusta eivät kirjoitakkaan. Pakko sanoa että ampparit.comissa tuksun uutiset ovat menettäneet ihan hirveästi lukijoita. Yksinkertainen syy siihen on se että tuksu uutiset ovat alkaneet pyörimään ympyrää ja samoista asioista pitää uutisoida uudestaan ja uudestaan. Tajuaisin jos tämä neitokainen tekisi jotain työtä mediahuomionsa eteen, mutta kun raukka on työtön ja ei ole julkisuudellaan saanut aikaan muutakuin kaksi laulukeikkaa niin OHO?

Voi loppuu findäänsiltä kävijät. Idioottiveto sivustolta. Naurettava.

Joko se loppuu utisointi. Findancelta vuosikymmenen media repäsy! JESSS!!!! Eroon pöljistä lehdissä ja nopeasti.

Ihan kivaa jatkoa mangeri-tuijan jo aiemminkin vakuuttavaan cv:hen… Pitkäveto pystyyn: Kuluuko vuorokauttakaan, niin jo tuksu itse tilittää tuijan edesottamuksista ja kutsuu kovat lakimiesjoukkonsa koolle…

Noniin, taas ammattitaito paistaa… Käykääpä huvikseen kattomassa kenen se lööppilehmä biisi oikeasti on! Hienoa, Tuksu hiuksista vaikka ruotsiin svedujen kiusaks.

kerrankin medialta järki uutinen voisi muutkin ottaa mallia on järkevämpiäkin uutisia kuin tukiainen ja lentävät lehmät

syksy tulee ja tuksu häviää. mikä toi ampparit.com oikein on??

Lienee Tuksu vielä Hymynkin palkkalistoilla joten boikotti ei varmaan tänne asti yllä 😉

ei jumankekka. siis tukiaisen lööppilehmä-sinkku.hahahaaa.

voisivat monet muutkin nettisivut liittyä tähän! haha.

Oma kommentti