Tuksu DBTL-keikalla! Hot or not – katso kuva!

Ja tapahtui niinä päivinä, että DBTL-festareilla nousi ravintola Marilynin lavalle Johanna Tukiainen ynnä Julia-siskonsa, ja koko juhlaväki oli äimälle pantava!

No, niin tai näin, keikka meni järjestäjän mukaan kuulemma hyvin. Turkulaiset osasivat kerrankin käyttäytyä, ja Tukiainen palasi takaisin mökilleen Varkauteen tyytyväisenä.

Tässä uusinta kuvakamaa Tuksusta:

Johanna ja Julia Tukiainen

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen, DBTL. Marilyn

Kommentit

oikeasti kauniin naisen ei tarvitse jakaa persettä tai muutenkaan todistella yhtään mitään.

Jos tukiainen täytetään heliumilla, leijiusko se suoraan kuuhun????+

Ja tämänkin viestin lähetti MIAMARIMIKÄMIKÄ joahanna tukiainen. Heikko esitys Johanna. Kirjoirusvirheitä täynnä. Öpi kriljoiyttamaan pölvä.

Toimin eräässä yhtiössä esimiehenä. Pyydän ettei kukaan provosoidu tästä tiedosta, sillä se liittyy seuraavaan, järkyttävään tarinaan, joka on tosi. En ole tiennyt aikaisemmin koko Tuksu ilmiöstä juuri mitään. Sitten eräänä päivänä menin väärään aikaan avokonttorimme tulostimille.

Siellä oli tulostettuna useampia saman kirjoituksen eri kohdista otettuja screenshotteja tältä Hymyn palstalta ja sen kommenttiruudulta. Uteliaisuuttani aloin lukea tekstiä ja se järkytti minua. Tuksua kehoitettiin muuttamasta maasta, koska hän on ruma, ylipainonen, tekotukkainen ja tyhmä. Häntä nimiteltiin eläinten nimillä, joista lehmä lienee kiltein käytetty. Erityistä huomiota sai hänen vartalonsa, sen läskit, makkarat jne. Myös kasvoja, sekä Jossun jonkun blogikirjoituksen virheitä ja tyyliä haukuttiin.

Kaiken huippu oli se, että nämä kirjoitukset oli tehnyt eräs yksinelävä ja itsensä huolehtimisesta täysin luopunut 40-vuotias nainen. Olen joutunut jopa henkilöstöpäällikkömme kanssa huomauttamaan häntä hygieniasta, josta työtoverit ensin valittivat. Hänellä on siivoton tukka, akneiho ja hän painaa itse 106kiloa!!! Tämä on totta ja tuli ilmi punnituksessa saunaillassa, jossa naiset saivat kuntovinkkejä, ruiskurusketusta, hierontaa yms. firman piikkiin. Tämä nainen on epäonnistunut ihmissuhteissaan, eristäytynyt muista ja hänen tapanaan on syödä suklaapatukoita kaiken aikaa, jopa hississä matkalla lounaalle. Hän tulostaa kommenttinsa ennen lähetystä, koska on pahasti lukihäiriöinen – ja siis arvosteli Jossun huomattavasti sujuvampaa tekstiä.

Itse ainakin järkytyin. Seurasin tilannetta Hmyn palstalta ja kommentit tulivat, toden totta, tälle palstalle julki hetken kuluttua (pari viikkoa sitten). Pahinta lienee se, että hän vertasi myös omaa vartaloaan Jossuun täysin valheellisesti. Jos olisi pakko valita näistä kahdesta, Jossu olisi noin sata kertaa parempi valinta joka saralla. Valitettavasti. Onneksi ei kuitenkaan tarvi, kun minulla on kaunis ja fiksu tyttöystävä.

Mutta voiko tämä olla syy joidenkin ihmisten raivopäiseen suhtutumiseen Johannaa kohtaan? Katkeruus, viha, kateus, pettymys omaan elämään…yms. En ole koskaan itse arvostellut ketään ulkonäön perusteella, mutta tämä oli niin outoa käytöstä ihmiseltä, joka on itse saanut kärsiä varmasti koulussa ja muualla ulkonäkönsä vuoksi että… En tiedä. Kosto? Onko lähiövalaat oikeasti olemassa???

Vaikuttaa siltä että Suomi on täynnä hoikkia ihmisiä jos kaikki ovat oikeasti sitä mieltä että Jossu on läski. Hei ihmiset, miettikää nyt vaikka omia sukulaisianne, ystäviänne, työkavereita, naapureita jne. Olen ihan varma että suuri osa niistä on vähintäänkin samassa kunnossa tai sitten paljon pyöreämpiä kuin Johanna. Tai katsokaapa vaikka vain peliin, tuskinpa kaikilta tähän kommentoineilta peilistä tuijottaa takaisin timmi ja sporttinen hahmo.

Miksi viihdetaitelija ei saisi olla vähän pyöreämpi tai rehevämpi ilman että heti pitää alkaa huutamaan läskiksi tms? Minusta on päinvastoin kiva jos julkisuudessa esiintyy eri kokoisia ja painoisia ihmisiä. Ei tarvitse olla langanlaiha että voi esim. tanssia tai pitää omaa kroppaansa kauniina ja seksikäänä. Ihan takuulla Jossun vartalotyypille löytyy faneja miesväestöstä, olen huomannut että kaikkia miehiä ei hoikat naiset niin kiinnostakaan. Makuja on moneksi, onneksi.

Johanna on muuten nätin näköinen tuossa kuvassa (keltainen väri pukee hyvin eikä meikki ole liian raskas) ja meininki noilla youtube-videoilla vaikutti reippaalta ja iloiselta! Hyvä Jossu ja hyvää loppukesää sulle missä ikinä päin pyöritkin!

Tässä näkee sen kun päässä ei ole mitään niin tällästä se sitten on,häpeällistä katsottavaa.

Onko Tuksuu ammuttu tykillä keskelle mahaa, kun siinä näkyy hameenkin läpi iso kolo?

Tuksu kertoo harrastaneensa tanssia jo vuosia. Jos olisi oikeasti treenannut muutaman tunnin päivässä, ei maha pömpöttäisi noitten tekodaisareitten alla ihan noin pahasti. Karsee juurikasvu tolla parhaalla ystävällään pikkusiskolla. Onko tääkin kohta youtubessa huumoriosastolla?

heluna ja miss-piggy pyörittää persettä.. tosi kaunista.. X-(

jos tota maleksimista ja ja kääntyilyä kutsutaan tasokkaaks tanssimiseks ni haluaisin nähä millaista menoa kutsutaan sit surkeeksi 😀

Kovasti tuo Julia herrojen edessä kumartelee. Tapahan se on hankkia elanto tuokin. Johannalta ei taida enää edes kumartelu sujua tuon elopainon tähden.

melko humoristinen tapa jossulla heilauttaa sitä tukkaansa…. mahtaako hiukset painaa liikaa vai mikä siin on ku meinaa persiilleen siin vetästä. ja ainakin tuolla keikalla taisi olla joku halppislisäke päässä…

Selluloosatehtaita on Suomessa suljettu mutta Tukevaisen tytöt osoittavat, että selluliitin tuotanto on kasvussa.

On se karseeta katottavaa. Naiskauneus. Ja Johanna Tukiainen ei mahdu samaan lauseeseen. Vähän teki pahaa ottaa asiat esille samana päivänä.

NOT, DEFINITELY NOT!!!!!!!!!!

Kyllä kai tyttäret parhaansa yrittää, se sitten on eri asia miten homma onnistuu ja onko kansan mieleen.
Mutta ei siinä tanssitaidossa kyllä kehumista ole, kunhan hytkyttelyä ja kyykkyynmenoa tukan heilautuksilla.
Kyllä kun ammattilaiset lähtee liikkeelle, niin meno on ihan toista ja samoin kuin tuo laulaminenkin, ei se kyllä tule suosiota saavuttamaan.
Mutta julkisuuttahan voi hakea myös tällä tavalla, kun heittäytyy pelleksi….

Nyt silmäpesulle, sen verran kirvelee…
Hyi saatana

Taitaa kyl tulla playbackina vai liekkö videossa ääni epäsynkassa, veikkaisin kyllä ekaa.

Loistava kuva. Kyllä Johanna on hemaisevan näköinen tuossa kuvassa. Niin seksikäs ja haluttava, tälläisiä naisia kaivattas lisää.

Suurta taidetta,todella suurta,kaks lehmän näköstä vetää jotakin pissis humppaa. Ei taida olla kaikki kotona noilla.

Toiset tykkää muhkummasta. Kieltämättä näyttää kyllä makkarankuorelta, mut muutama olut tai sitte vähän enemmän ja avot 😉

Missä luuraa se meuhkaava manageri? Joku jossu älysi antaa kenkää, kun puija-tuija onnistui ryssimään koko kesähittibiisitsydeemin?

miten kauan tukiaisilla on ollut toi sama show? samat mekot ja biisit. yhdässä ja erikseen, vuodesta toiseen…

Järjestäjien mukaan keikka meni hyvin. Menihän se ja kansa sai mitä halusi,huutoa,naurua ja vielä kerran naurua. Koomikot hoitivat homman kotiin. Kerrankin sai nauraa ja paljon.

taitaa olla niin, että kuvaaja on vahingossa ottanut kuvan cinemascope-formaatilla ja esiintyjien vaatteet on sponssannut lainapeite

Tolla lyhyemmä’llä tukevalla naisella näkyy napa olevan ruokalautasen kokoinen. Onko nää sirkuslaisia?

Turkkulaiset käyttäytyivät niin, että yökerho tyhjennettiin tukevaisten keikan jälkeen jonkun hörhön laukaistua pippurisumuttimen – sellaista siis turkulainen ”hyvä käytös”? Ja olihan túksu siís DBTL-esiintyjä, kuten Porin Jazzissakin, mitä ne puhu!

Jaa että ”mökilleen” palasi, milloinkas se on sellaisen ehtinyt hankkia? Ja miten se Vappu Pimiä tähän kaikkeen liittyikään?

Oikeasti,tämän täytyy olla pilaa,ja huonoa sellaista. Tai sitten joku löytäny vanhoja Velipuolikuu nauhoja ja napannut siitä ton kuvan, Eiks toi ekä ole Aake Kalliala ja toi pienempi läski Petelius.

Onkos nää ny ne Michelintytöt vai onko kysessä Turkkulaisen akvaarioliikkeen mainos.

Oma kommentti