Tuksu erotti managerinsa!

Johanna TukiainenJohanna Tukiainen on antanut kenkää managerilleen, mutta uusikin on jo kuvioissa.

-Minulla on itse asiassa useitakin asioiden hoitajia, mutta yksi manageri oli täysi höyrypää ja katkaisin häneen välit, Tuksu tähdentää Hymy-lehdelle.

Yllätykseksi hän paljastaa, että potkut saanut manageri oli hänen sisarensa Julian poikaystävä, joka on vilahdellut sisarusten puheissa ”Jarkkona”.

-Hän on nykyisin Julian ex-poikakaveri, Tukiainen toteaa Hymylle.

Hän käyttää potkut saaneesta managerista värikästä ilmaisua ”kilahtanut hullupupu.”

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen

Kommentit

Johanna on kaunis tossa Hymyn kuvassa. Oikeasti. Älkää aina pilkatko Johannaa. Hänkin on kuitenkin ihminen.

Huhhuh naurattaa nuo teidän kommentit.
Johanna on niin kaukana kilahtaneesta, joten tuomitkaa vasta sitten kun TUNNETTE. Ja johanna ei katso itseään ”ruusunpunaisten lasien” kautta, eikä todellakaan vaadi toistenkaa katsovan, niinkuin joku mainitsi.

Vähän rajaa peliin, ja tosiaan, tuomitkaa vasta kun OIKEASTI tunnette.

Manager YYn henkilöllisyyttä ei kukaan ole vielä julkistanut vaikka se asiasta kiinnostuneiden tahojen tiedossa onkin.

Miksi Johanna antaa tällaisen uutisen managerin erottamisesta lehdelle kun hänen ”päämanagerinsa” kiistää toisaalla heti perään asian ja syyttää lehteä mustamaalauksesta? Kuka sekoilee?

ET JOHANNA TARVITSE MUITA MANAGEREJA SILLÄ JEESUS ON SINUN MANEGERI JA NEUVOTTELEE NAKUKUVISTA JA STRIPPAUSKEIKOISTA SULLE PAREIMMAT DIILIT KUN USKOO HERRAAN JEESUKSEEN NIIN EI TARVITSE MUITA MANAGEREJA ÄLÄ PIDÄ MUITA MANAGEREJA MANGERI JEESUKSEN RINNALLA JEESUS ON AINOA MANEGERI!!!

Onko Jossulla oikeasti varaa sanoa ketään höyrypääksi, kysyn vaan. Pitäisi likan katsoa ehkä peiliin.

Hyvä Johanna et annoit sille lähdöt ei se susta välittän vaan rahasti sulla PS. Olet mielettömän SEKSIKÄS

Jarkko on varmaan sanonut Tuksulle totuuden, minkä vuoksi hänet erotetaan. Tuksua pitäisi katsella ruusunpunaisten silmälasien läpi, kuten hän itse tekee.

Voin ryhtyä manageriksi, proviisiosta voi neuvotella, esim.
maksu ns.luonnossakin käy.

Hei tukiainen voinko mää alkaa sun manageriksi? Ja samalla voisin ruveta olee sun siskon kanssa sillee kun me ollaa sielunkumppaneita sen kaa. ps oon muuten kanssa manaaja!

Viime viikolla se oli maailmantoiseksparas manageri.
Sitä näköjään tehdään vaikka mitä jotta päästäis lööppeihin.

a) Jarkko on X, ei tunnistettavaa henkilöllisyyttä.
b) Vaikka tunnistettaisiinkin, yhden Suomen tunnetuimman julkkiksen manageriksi ryhtyminen asettaa myös managerin pienoiseen valokiilaan. Jos manageri saa potkut, se on tietenkin uutinen. Tässähän käsitellään työasioita.
c) Kilahtanut hullupupu ja höyrypäähän ovat leikkimielisiä ilmaisuja, eivät edes loukkaavia. Niillä on tarkoitus kuvata lähinnä duracell-pupumaista menoa ja meininkiä, kenties liiallista vauhtia, joka ei sitten J:lle sopinut.

Semmoista.

Mutta tässä mainittiin, että kyseessä on Jarkko, joka oli Julian poikaystävä ja Johannalla on sivuillaan useita kuvia, joissa alla lukee Jarkko Julian poikaystävä. Ja kasvoista jopa tunnistaa paremmin kuin koko nimellä, saman nimisiä voi olla paljon, mutta eiköhän jokaisen kasvot ole se selkein tunnustamistapa. Eli Johannan kautta helposti tunnistettava henkilö, jota hän ”kilahtaneeksi hullupuksi” herjaa ja Jarkko voisi hyvin tehdä asiallae jotain, jos haluaa.

Jarkon sukunimeähän tässä ei mainittu, joten voi olla Jarkolla pitkä tie.
Että se siitä tunnistettavuudesta.

Eikös tuo Jarkko nyt voi tehdä rikosilmoituksen Tukiaisesta? Tunnistettavan henkilön kutsuminen ”kilahtaneeksi hullupupuksi” lienee kunnianloukkaus?

Tuohan arvattiin jo kauan sitten, että se on Jarkko.
Mihin tämä shöy vielä johtaakaan?

Oma kommentti