Tuksu lähetti terveisiä Como-järveltä: ”George Clooney on naapurini!”

Johanna Tukiainen on ollut jo toista kuukautta lomilla ja hiljaa. Tuksun manageri Tuija Järvinen sen sijaan on killunut julkisuudessa senkin edestä.

Nyt Tuksu lähettää viestiä Hymy-lehdelle, ja tekee sen Italiasta Como-järven rannalta.

-Täällä on aivan upeaa! Asun George Clooneyn naapurissa! Ihmiset luulevat myös minua joksikin näyttelijäksi, Tuksu tekstaa Hymylle.

Seuraavaksi jäämme odottelemaan yhteiskuvia!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, George Clooney

Kommentit

Olen juuri nytkin hyvin lähellä 😉

Vai naapuri… Olen 100%:n varma että olen enemmän Clooneyn naapuri kuin sinä. 😀

En tiedä kuka olet, enkä ole tosin kiinnostunutkaan ilmeisesti suomalainen kuitenkin. Tämä kommenttisi vain nosti niskakarvat pystyy.. Mitä todennäköisemmin blondi,joka karvaa myöten…..

Mamma mia!!! Asun itsekin Como-järven rannalla…. Toivottavasti ei kanssasi Tuksu törmätä..

”Kaikki mitä tuksu tekee menee käsille”? Fluentisti amerikaksi: All that the slut of the week does is handjob?

Kommentti nro 23:

”Tuksu kertoo ” ihmiset luulevat minua näyttelijäksi ” Niin varmaan luulevat BABE PORSAAKSI. Yhdennäköisyys on hämmästyttävä ja käytös tavat. Kerrankin filmitähti puhuu totta.”

Babe on söpö! Ja Jossu on… vähemmän söpö…

Katsokaa seiskan viihdeuutisia. Rakel Liekki komeilee siellä. Siinä on kaunis ja hyvätapainen nainen. Tuksu häviää 500-0 Liekille. Tuksu haukkui Liekin kateuksissaan ja kuinkas kävi. Tuksu haukkui kirjailijan ja kuinkas kävikään. Kaikki mitä tuksu tekee menee käsille. Mutta onneksi on Rakel Liekki jota on ilo katsella.

Comojärvelle pääsee kätevästi lentämällä Tampereelta Bergamoon Ryanairilla. Siitä ei ole kuin pikku matka Comojärvelle. Ja on vielä budjettimatkailua!

Mukavata lukea tätä jatkuvaa hattuilua näiden kahden lehden huumoriosastolta ! Eikö noilla tyrkkyakoilla ole tosiaankaan pientäkään itsekunnioituksen hiventä jäljellä, kun suostuvat? Varmaan ne saa näistä oikeesti rahaa…

Georgen huvilaa voi ihastella Oceans 12 elokuvassa, Julia Robertsin kanssa istuvat sen terassilla.
Ja Tuksu on ehkä samalla paikkakunnalla, mutta Tuksu-maailmassa hän on tietenkin vähintäänkin naapuri.

JOHANNA ON RUOTSISSA JA BLOGGAA SIELTÄ. HÄN VAAN HALUSI NÄHDÄ MITÄ IHMISET SANOVAT KUN HÄN KERTOO OLEVANSA COMO JÄRVELLÄ.

Miks kukaan muu julkkiksista ei juorua koko elämäänsä netissä? j. tukiaisen elämänkerran saa googletettua jokaista elänyttä minuuttia kohden. ja vieläpä sitaateilla johannan suusta päästämää tekstiä lainaten. herranjestas onhan se georgekin vain ihminen, miksi tarvitsee tuommoisesta edes mainita? ja miksi tarvitsee mainostaa koko ajan mitä tekee elämässään? tukiainen käyttää käänteispsykologiaa kertoessaan elämästään. Hän haluaa, että kaikki olettaa, että hänellä on varakas ja loistelias elämä. Hän haluaa, että tätä kautta kaikki nuolisi maata hänen jalkojensa alla. Toisaalla yhteyden otoissa esittää vaatimatonta. Ei tästä ihmiksestä kyllä kaunista saada tekemälläkään. Miss piggy från finland. Jörö seitsemästä kääpiöstä. Voisko se nyt tulla tekemään normaalia työtä, ja ruveta käyttäytymään, kuin normaali ihminen? managerillakin menny verisuonet solmuun päässä, kun on melkein muuttunut jo samalle tasolle tukiaisen kanssa. Seura tekee kaltaisekseen. Ihmekään, että tukiainen ei tule koskaan muuttumaan, kun hlökohtaiset neuvonantajatkin sekoavat hänen seurassaan. Lukis nyt edes näitä viestejä täältä, ja oppisi jotain. Suomen kansa on sanansa puhunut. Entiset turhat julkkikset ovat sentään tajunneet jo hiipiä pois mediasta.

Jos Cloonilla on 10 miljoonan dollarin kämppä niin vähän epäilen ettei tuksu ole päässyt 1000m lähemmäs. Turha odotella mitään yhteiskuvia. Tai voihan sitä ne nettiwelhot photoshopata julkkiskuvat 😀

Joo Clooneyllä voi olla joku asunto siellä, mutta mitä yleensä tämän ”ihmisen” puheisiin on uskomista, niin naapuri Clooneyn talo on varmasti muutamankin kilometrin säteellä siitä mistä tukiainen on. Niin tietysti se on silloin ”naapurissa”. Vai näyttelijäksi, voi helvetti… TÄMÄ IHMINEN SE EI VAIN TUNNU TAJUAVAN!

Oi voi säälin Clooneytä, sen loma on pilal jos se näkee ton naamavärkin siel. Tosin en usko et puksutuksu on missää järve rannal tai jos on ni ehkä lahnajärven maximissaa ja turha puhuu et olisin kateellinen sil yhtää mistää mua hävettäs jos mul ois yksiki sama ominaisuus ku tolla ”naisella”.

Totuus: Clooney on todennäköisesti käymässä naapurimaassa, tai ainakin naapurimantereella, ja Tuksu heti innoissaan laittaa Hymylle viestiä että asuu Clooneyn naapurissa.

Ja kun joku vastaantulija luulee jonkun halvan B-luokan pornofilmin näyttelijäksi niin sehän on melkein sama asia kuin olla oikeasti Hollywood tähti…

Tuksu ”italiassa”:

http://i25.tinypic.com/fkxzlf.jpg

Taitaa blogata jostain savuisesta tukholmalaisesta lähiökaksiosta ja unelmoi olevansa Comojärvellä syöttämässä Georgelle kirsikoita.

Kuten neiti itse sanoo; ”May all your dreams come thrööö” 😛

Kyl nyt kansaa taas harmittaa kun Johanna on puolestaan Comolla Dubain ja Miamin jatkeena…..:)
kauniit naiset ne osaa!

”Johannalla oikeasti on rikkaat vanhemmat, se ei ole Johannan ansiota, mutta omaisuutta sillä kuitenkin on. Mutta kateellinen sille ei kannata olla vaikka olisikin Clooneyn naapuri.”

HÄH? Siis Johannan isä oli töissä Teboilin kassana, joten en kutsuisi vanhempia rikkaiksi. Johanna ajelee nykyisin bussilla, kun ei ole edes varaa omaan autoon.

Mut hei, mitä väliä vaikka olisikin Clooneyn naapuri? Mitä väliä vaikka sitä luultaisiinkin näyttelijäksi? Mitä väliä kuinka hieno hänen majoituspaikkansa on? Sen ei pitäisi vaikuttaa kenenkään teidän elämään mitä se Johanna tekee ja mitä ei tee. Välillä oikeasti ihmetyttää, että onko ihmiset vain niin kateellisia sille sittenkin, nim. se jos mikä ihmetyttää, miksi joku sille olisi kateellinen! Mutta teidän kommentit todellakin kuulostavat kateellisten ihmisten panetteluilta. Johannalla oikeasti on rikkaat vanhemmat, se ei ole Johannan ansiota, mutta omaisuutta sillä kuitenkin on. Mutta kateellinen sille ei kannata olla vaikka olisikin Clooneyn naapuri. Mutta kuulostatte vain kateellisilta ja säälittäviltä itse noilla kommenteillanna, vaikka se ei olisikaan lähtökohtainen tarkoitus. Johanna on vain iloinen mitä enemmän kansaa pismittää sen lomailut.

kuka hullu tuon nyt uskoisi…..tussu lukenut kirjoituksia itsestään ja mahdollisesta naapurista,,,,ottanut onkeensa…..mitäs ruåttiin kuuluu?

Oma kommentti