Tuksu, Martina, BB-Henna jne. – toimittajat paljastavat, millaisia kohujulkut OIKEASTI ovat!

Hymy jatkaa suosittua juttusarjaansa, jossa julkkistoimittajat paljastavat kulissien takaa välähdyksiä siitä, millaisia kaikille tutut kasvomme todellisuudessa ovat. Näitä totuuksia kohukaunottaret eivät haluaisi lukea itsestään:

Martina Aitolehti

Martina Aitolehti”Vähän sellainen amistyttö ja ikuinen koulukiusaaja, joka on halunnut tyystin unohtaa, miten tuli julkisuuteen. Salarakashan hän oli, ja sitten hän riisui vaatteensa. Nyt hän napittaa puseronsa kaulaan asti ja haluaa olla uskottava tanssiryhmän vetäjä, kun laulu-ura ei ottanut tulta alleen. Vaikea tapaus juuri sen vuoksi, ettei muista taustaansa, vaan pyrkii ignoraamaan sen. Jäänyt hieman tosikkomainen maku… Toisaalta, hyvällä itsetunnolla varustettu osaisi nauraa itselleenkin.”

Henna Kalinainen

”Vähän samaa vikaa kuin Martinassa, eli haluaa nykyisin siistiä julkisuutta, vaikka myyskenteli vuosi sitten vielä häpykarvojaan. Kuitenkin erittäin kohtelias ja huomaavainen, eli käytöstapoja löytyy. Surullisen riippuvainen ex-miehestään, tekee toistuvasti samoja virheitä uudestaan.”

Johanna Tukiainen

”Johanna tuli julkisuuteen vuonna 2008, kun hän paljasti Hymylle tekstiviestisuhteensa Kanervaan. Tästä hänelle myös maksettiin. Tämän jälkeen hänellä olisi ollut mahdollisuus vetäytyä julkisuudesta täysin. Sitä hän ei tehnyt, sillä hän janosi julkisuutta yli kaiken. Nyt erittäin katkeroitunut naisihminen, joka saattaa lähetellä öisiä marttyyriviestejä toimittajille. Ei pysty sulattamaan sitä, ettei saanutkaan prinsessajulkisuutta, vaan on omalla toiminnallaan aiheuttanut itselleen ehkä julkisuushistorian pahimman imagon. Nykyisin tosin saavuttanut myös tietynlaista hengausjulkisuutta. Kun on niin paljon julkisuudessa, osa kansasta ryhtyy tietenkin taputtelemaan olalle.”

Saana Parviainen

”Erittäin arka ja ujo, joskin saa kummallisia voimaantumiskohtauksia, jolloin puhuu uhmakkaasti oikeuksistaan. Aivan kuin terapisoisi alistetuksi joutumistaan historiassa. Hyvin vaikea käsittää, miten se ujo ja arka Saana pystyy pornojuttuihin.”

Susanna Sievinen

”Pomotteleva, jotenkin tuntuu, että miehiä tossun alle pistävä. Sinänsä aivan ystävällinen ja järjissään oleva tapaus.”

Henna Tuominen

Henna Tuominen”Joku on noussut ja aika lujaa yläkertaan. Keskisen salarakkauden jälkeen oli unholassa vuosikaudet ja Tauskin kanssa avioiduttuaan kuvittelee ehkä hieman liikaa vaikutusvallastaan. Sanoi kerran toimittajalle että ellet kirjoita näin, joudut kommentointikieltoon. Toimittajalla oli naurussa pitelemistä. Langat eivät tunnu oikein pysyvän käsissä, ja se aiheuttanee kaikenlaista toimimattomuutta. Päätynee aika pian unholaan, mikäli yhteistyökyky on tuota luokkaa…”

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, Henna Tuominen, Johanna Tukiainen, Martina Aitolehti, Saana Parviainen, Susanna Sievinen

Kommentit

Oma kommentti