Tuksu, Martina, BB-Henna jne. – toimittajat paljastavat, millaisia kohujulkut OIKEASTI ovat!

Hymy jatkaa suosittua juttusarjaansa, jossa julkkistoimittajat paljastavat kulissien takaa välähdyksiä siitä, millaisia kaikille tutut kasvomme todellisuudessa ovat. Näitä totuuksia kohukaunottaret eivät haluaisi lukea itsestään:

Martina Aitolehti

Martina Aitolehti”Vähän sellainen amistyttö ja ikuinen koulukiusaaja, joka on halunnut tyystin unohtaa, miten tuli julkisuuteen. Salarakashan hän oli, ja sitten hän riisui vaatteensa. Nyt hän napittaa puseronsa kaulaan asti ja haluaa olla uskottava tanssiryhmän vetäjä, kun laulu-ura ei ottanut tulta alleen. Vaikea tapaus juuri sen vuoksi, ettei muista taustaansa, vaan pyrkii ignoraamaan sen. Jäänyt hieman tosikkomainen maku… Toisaalta, hyvällä itsetunnolla varustettu osaisi nauraa itselleenkin.”

Henna Kalinainen

”Vähän samaa vikaa kuin Martinassa, eli haluaa nykyisin siistiä julkisuutta, vaikka myyskenteli vuosi sitten vielä häpykarvojaan. Kuitenkin erittäin kohtelias ja huomaavainen, eli käytöstapoja löytyy. Surullisen riippuvainen ex-miehestään, tekee toistuvasti samoja virheitä uudestaan.”

Johanna Tukiainen

”Johanna tuli julkisuuteen vuonna 2008, kun hän paljasti Hymylle tekstiviestisuhteensa Kanervaan. Tästä hänelle myös maksettiin. Tämän jälkeen hänellä olisi ollut mahdollisuus vetäytyä julkisuudesta täysin. Sitä hän ei tehnyt, sillä hän janosi julkisuutta yli kaiken. Nyt erittäin katkeroitunut naisihminen, joka saattaa lähetellä öisiä marttyyriviestejä toimittajille. Ei pysty sulattamaan sitä, ettei saanutkaan prinsessajulkisuutta, vaan on omalla toiminnallaan aiheuttanut itselleen ehkä julkisuushistorian pahimman imagon. Nykyisin tosin saavuttanut myös tietynlaista hengausjulkisuutta. Kun on niin paljon julkisuudessa, osa kansasta ryhtyy tietenkin taputtelemaan olalle.”

Saana Parviainen

”Erittäin arka ja ujo, joskin saa kummallisia voimaantumiskohtauksia, jolloin puhuu uhmakkaasti oikeuksistaan. Aivan kuin terapisoisi alistetuksi joutumistaan historiassa. Hyvin vaikea käsittää, miten se ujo ja arka Saana pystyy pornojuttuihin.”

Susanna Sievinen

”Pomotteleva, jotenkin tuntuu, että miehiä tossun alle pistävä. Sinänsä aivan ystävällinen ja järjissään oleva tapaus.”

Henna Tuominen

Henna Tuominen”Joku on noussut ja aika lujaa yläkertaan. Keskisen salarakkauden jälkeen oli unholassa vuosikaudet ja Tauskin kanssa avioiduttuaan kuvittelee ehkä hieman liikaa vaikutusvallastaan. Sanoi kerran toimittajalle että ellet kirjoita näin, joudut kommentointikieltoon. Toimittajalla oli naurussa pitelemistä. Langat eivät tunnu oikein pysyvän käsissä, ja se aiheuttanee kaikenlaista toimimattomuutta. Päätynee aika pian unholaan, mikäli yhteistyökyky on tuota luokkaa…”

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Susanna Sievinen, Martina Aitolehti, Henna Kalinainen, Saana Parviainen, Henna Tuominen

Kommentit

Ihanaa kun muukin kansa on samaa mieltä näistä otuksista ketkä pilaavat kaikkien muitten naisten maineen. Ja eikö se tuksu tajuaa että se on vaan kamala plösö. Osallistuisi suurin pudottaja ohjelmaan niin vois saada ehkä muutakin irstasta julkisuutta!

Kiitos! Näitä lukisi mielellään lisääkin. Kiinteistö-Kaisaa, Tiina Jylhää, Wilma Sclwskitjsp. ja Jutta Gustafbergiä toivon mahdolliseen jatko-osaan.

Kyllä Taunon suosio on tullut ryminällä alas kun nyt on oikean luonteensa ja tyhmyytensä näyttänyt ottamalla Hennan, voi hyvää päivää sentään!

Meinaakos märttiinä kasvattaa oikein joulu-parran,kun antaa viiksiensäkin rehottaa noin komeesti ? Steku taitaa olla vielä niin poikanen ettei sillä kasva,ku haituvat vasta.

Tehkää juttu siitä, että kenellä näistä on kaikkein tyhmin tatuointi!!!!

PLZ!!!

Eniten noista kertoo se asia, että on oltu Keskisen pantavina. Itse inhoan naisena Keskistä yli kaiken ja en ymmärrä, miten joku voi jakaa sille, paitsi jos julkisuudenhaku vie kaikesta voiton. Eli samalla viivalla kaikki nämä Suomen turhimmat naiset.

Haha, tehkää oikein jatkosarja tällasista. Ei tartte olla suuriakaan juttuja kulissien takaa, pienetkin pähkinät riittää… joten TACK!!!!:)D:D

Loistavaa hymy!!!!!!!!!
Ihanaa, kun kaikki lehdet ei yritä väen vängällä tehdä kauheista kauniita..
Tuksusta ja martista riittäisi kyllä juttua moneen numeroon!!!

Onneksi ei oo mun tenavia. Luojalle kiitos : )Kyl sais ”hävetä”

LIÄÄ JUST TÄMÄNTYYPPISIÄ PALJASTUKSIA!! H Y V Ä HYMY!!

Jep,ja ne burgerit on kyllä tehnyt jo loistavasti tehtävänsä- kumpikin tunkeroisen läski-possut lyllyvät ja vyöryvät. Entäs joulun jälkeen, hih, hih.

Nyt sen menee laitattaan kyntensä kuntoon VELAKSI ja ihmettelee taas myöhemmin,MIKSIHÄN siitä piti maksaa, VOI MIKÄ TÄYS IDIOOTTI. Tajuis jo, ettei sillä oon vaaraa tollasiin ja hesen burgereihin ollenkaa.

HEI HYMY, ottakaa nyt se Tunkin ulosottorekisteriote kun se valehtelee kuten syksyllä että hoiti velkansa! Niin voimme taas nähdä, ei ole hoitanut vain lisää tullut!

Vai Punkero-tunkerolla on pahamieli, kun joutui maksaan veronsa ja velkansa(!). No, voi v…u, KYLLÄHÄN ME MUUTKIN NIIN TEEMME, Äläkääpö-Idoootti!!!!! Ainoa vaan, ettei me kaikki muut eletä VELAKSI. ….ja vielä oikein ”niska limassa paiskinu töitä”, se ny ON VAAN LIIKALIHAVUUTTA ja vaihdevuosien alkua, HIH,HIH. Työnteko sitten vielä erikseen, jolla ei ole MITÄÄN tekemistä ”keikoilla” lattialla moppailuun.

Nuorison idoleita. Ennen oli Illu Juutilainen ja Hasse Wind.

Googletuimmat henkilöt, kuten näkyy, ovat jokainen täällä Suomessa niitä hylkiöitä, eli kansan pellejä, marakatteja, joita ihmetellään kuin muinoin sirkuksessa kääpiöitä tai parrakkaita naisia.

Huoh….Saanako se itse täällä kirjoittelee ja puolustelee huomioh***aamistaan: Totuus on se, että jos kivan näköinen misu (niinkuin Tuksupuksukin oli vielä muutama vuosi sitten) näyttää tissinsä ja perseensä, niin se myy: Siksi lehdet teitä idiootteja hyväksikäyttävät ja mitä te siitä saatte? Naaman lehteen? Wuppiduu!!! Siinäkö on teidän elämänne sisältö ja sitten olette mielestänne saavuttaneet jotain kun oma naama ja nännit on esillä kaiken kansan tuijoteltavina? Onko se niin hieno kun ihmiset tunnistaa lähinnä vain haukkuakseen teitä? Get a life.

Kaikkia noita ym. luusereita ns. julkkuja yhdistää se, että heillä ei oikasti ole MITÄÄN vitun asiaa olla julkisuudessa tai olla julkkiksia…kusipäitä tyhjäntoimittajia jokainen enemmän tai vähemmän.

tota noin, tässä ei oltu sanottu oikein mitään! minä olen tavannut esim. martinan henk koht ja paljon pahempi on mitä tässä edes lukee. en ole koskaan tavannut tyhmempää naista mitä hän on. oikeasti mietin tuolloin, onko aivojen tilalla sahanpurua. yksikään normiaivoilla varustettu mies ei martinaa katsoisi päivääkään. joten ihan yhtä tyhjän kanssa nämä toimittajien ”paljastelut”, kun totuus näistä tyypeistä on 100 kertaa pahempi ja aivan hirveitä juttuja mitä ovat tehneet. mutta ei kai niitä voi kertoa, jotta hymy saa vielä näiltä ö-luokka julkuilta haastatteluja.

Pojat! Se on niin, että se joka valkkaa, panee vähän. Kyllä noi kaikki mulle kelpaisi ( tai no ei ehkä S.S ).

Nussun-nussun. Suurin osa on iloissaan siitä että kulissien takaa kerrotaan asioita, mutta aina on näitä tekoviisaita tekohurskaita tekopyhiä, jotka tulevat tänne nussuttamaan ja kääntävätkin kaikki toimittajien viaksi.
Menkäätte muualle.

Hyvä juttu, näitä lisää! Viidakon tähtösiä Iidaa, Saraa, Maisaa, Playboy Susannaa…Kertokaa!

En itse hirveästi ymmärrä tätä kyseistä sarjaa: ihan kuin toimittajan perseen nuoleskelu tekisi jostakusta paremman ihmisen. Millaisia asiakkaita toimittajat itse ovat R-Kioskilla tai soittaessaan Soneran asiakaspalveluun?

No nämä on näitä julkkiksia vailla mitään oikeita taitoja, kaikki tyynni. Näytetään sitten tissit ja perä, kun mitään ei osata.

Palautti yksinoikeuskorvauksen 5000 euroa, jonka Hymy maksoi välittömästi takaisin. Sopimussanktiota eli sakkoa en muista. Luin tämän joskus jostain, jossa asiaa kommentoi päätoimittaja.

Hän sanoi vielä jotenkin siihen tyyliin, ettei sopimussakkoa ollut tarkoitettu sopimuksesta irtipääsemikseksi (ts. sen rikkomiseksi), vaan nimenomaan sen pitämiseksi. Viisaasti lausuttu, mutta mitäpä Tunkero siitä tajuaisi.

Siis juttupalkkion, ei -pakkion. Anteeksi kirjoitusvihreeni.

Tuksu väitti eräässä haastattelussa, joka pyörii edelleen netissä, palauttaneensa Hymylle tekstiviestikohun paljastamisesta saamansa juttupakkion, muistaakseni 10 000 (kymmenen tuhatta) euroa + sopimussakon 5 000 (viisi tuhatta) euroa Hymylle.

Palauttiko vai ei?

Ovatko summat edes oikeat?

Martina ja Tuhnu eroavat joukosta. Muut ovat kuin samasta puusta veistettyjä – ainakin pään osalta. Elämänsä jo nuorena pilanneita naisia kaikki.

ja pointti tässä jutussa on että???mikä??koska nämähän on ainoastaan hymy ja numero lehden ”julkkiksia”eikä minkään muun,,nii eikös toi nyt sodi vähän vastaan,,hna hnah

Noi paljastuksethan on ihan pintaa. Eivät uskalla paljastaa mitään todellista ettei menis välit.

ON SIINÄ MEILLÄ KAVALKADI VOI TOTISESTI. VAROKAA MIEHET NÄITÄ (JA TASA-ARVOA KUN ELETÄÄN SUKUPUOLINEUTRAALISSA MAASSA), NAISETKIN!!!!!!!!!!!

Oma kommentti