Tuksu on isänsä omaishoitajana silloin tällöin. Hymyn arkisto

Tuksu muutti – julkaisi sitten tämän ilmoituksen

Evankelista Johanna Tukiainen on muuttanut Loviisan seudulle.

Hän julkaisikin hiljattain sikäläisessä FB-keskusteluryhmässä ystävähakuilmoituksen. Hän siis haluaa alueelta uusia ystäviä.

-Tunnen entuudestaan näiltä seuduilta muutamia ihmisiä, mutta olisi aina kiva saada uusia ystäviäkin, joten ottakaahan minuun yhteyttä, Johanna kirjoitti.

Uskonsisar vakuuttaa myös:

-Vastoin niitä pahoja juoruja mitä minusta on levitelty, ne eivät ole totta. Minuun pitää tutustua henkilökohtaisesti.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Tuksu

Kommentit

Tukiainen on kristillisesti myös leimannut Loviisalaiset sukurutsaisiksi mielipuoliksi. Itse se näitä juttujaan levittää ja jolleivat ne ole totta niin Tuksu on myös valehtelija.

Viinakrampissa nähty jumalakokemus ei pätevöidä evankelistaksi. Samanlainen ilmiö, kuin monen epileptikon ohimolohkon tuotokset kohtauksen aikana.
Uskovien puolesta harmittaa, he jotka oikeasti pyrkivät elämään sen mukaan mihin uskovat.Uskolla huijaajia on liikaa,ilman tuota vouhottajaa.

Niin ne vaan oli Loviisassa sisäsiittoisia rutsaajia kunnes häätö tuli Mikan asunnosta ja Vellin piti vuokrata uusi asunto. Nyt sitten maalaiset kelpaa kaveriksi?

”-Tunnen entuudestaan näiltä seuduilta muutamia ihmisiä, mutta olisi aina kiva saada uusia ystäviäkin, joten ottakaahan minuun yhteyttä, Johanna kirjoitti.”

Tuksu tarvitsee näemmä lisää maksajia ja palvelijoita? Ikkunat täytyy pestä, mutta kun Johanna on tehnyt niin monta vuotta yötyötä, niin hän ei jaksa tehdä mitään. Uusien ystävien täytyy myös vipata rahaa ja on turhaa muistuttaa Johannaa maksamaan vipit. Tarvitaan siis lisää palvelijoita suursiivouksiin, koirien ulkoiluttamiseen, vaatteiden pesuun ja silitykseen. Varsinkin kun keikkakalenteri on jo aivan täynnä, niin jonkun täytyy pitää huolta koirista. On myös ilo maksaa koirien ruoat ja mahdolliset eläinlääkärissä käynnit, koska Tuksulla ei sattumalta ole rahaa juuri sillä hetkellä, mutta heti ensi maanantaina on taas paljon rahaa. Palkkiona saa julkiset haukkumiset Facebookissa. Pian selviää, että kaikki loviisalaiset ovat hulluja, narsisteja ja psykopaatteja. Tarvitaan myös joku joka kuljettaa frouvan keikalle, kapakkaan, markettiin ja paikalliseen viinakauppaan. On ilo ostaa Tuksulle kaikkea mitä hän tarvitsee. Viimeinkin kaupunkiin on saatu suuren maailman julkkis ja jet set-tason kaunotar. Toivottavasti naapurit eivät vippaa Tuksulle euroakaan, sillä rahoja on turha saada takaisin.

Oma kommentti