Tuksu raivostui sisarelleen: ”V-un kusipää”

Johanna Tukiaisen pikkusisar, tosi-tv-tähti ja yrittäjä Jasmine Tukiainen kertoi hiljattain julkisuudessa sairastuneensa ihosyöpään.

Huonoissa väleissä pikkusiskonsa kanssa pitkään ollut isosisko Johanna ei Hymyn saamien tietojen mukaan tiennyt asiasta lainkaan, ennen kuin luki siitä lehdistä.

Tuksu on todennut sittemmin ystävilleen, että mahtaako Jasminen syöpä olla vain julkisuudenhakua. Lopulta Tuksu jo raivosi someen, että kyse olikin vain luomesta.

-Vitun kusipää. Mikä riivaa? Julkkistyrkky! hän nimitteli sisartaan julkisesti.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Jasmine Tukiainen, syöpä

Kommentit

Tämä juttuhan on jo ikivanha. Ja kysehän OLI vain luomesta – sen asian Jasmine kertoi itse, sen jälkeen Tuksu suuttui koska säikähti että herhiläisellä on syöpä.

Jäi vielä sanomatta että juuri noin käyttäytyy tosi uskovainen.. Kaikesta näkee että Tuksu on saanut oikein kunnon upotuskasteen ja muuttanut tapojaan täydellisesti…

Voi hyvät hyssykät tuota lihavaa ladya. Tuo korsetti pamahtaa halki ihan justiinsa ja ihrakainen maha leviää mittoihinsa.. Mitä ihmettä tämä superhyper julkisuustyrkky oikein menee nimittelemään siskoaan? Se on vaan niin ettei näe sitä malkaa omassa silmässä VAAN AINA TOISTEN SILMÄSSÄ. KOSKAAN EI MIKÄÄN JA MILLOINKAAN OLE TUKSUN VIKA VAAN AINA JOKU TOINEN ON SYYLLINEN.NYTKIN SISKO ON JULKISUUSTYRKKY HAH HAH HAH HAH……..

Oma kommentti