Tuksu pani Lööppijulkkiksen boikottiin – nyt vastaa manageri!

Tuija JärvinenJohanna Tukiainen kirjoittaa Seiska-lehden blogissaan, ettei enää aio esittää julkisesti Lööppijulkkis-kappalettaan. Hän kertoo ajatelleensa aluksi biisin olevan kevyt kesäinen kappale, mutta päätyneensä lopulta siihen, että sanat ovat herjaavia ja tekevät hänestä typerän. Johanna kertoo ottavansa jatkossa vastaan biisiehdotuksia, mutta sanoitukset saavat mennä muiden käsien kautta.

Tuksu myös valittelee, ettei hänellä ole henkilökohtaista manageria tai ammattitaitoista agenttia Suomessa. Tuksun managerina esiintynyt Tuija Järvinen ei ole pahoittanut mieltään suojattinsa sanoista:

-Jos Johanna ei esitä Lööppijulkkista enää, niin eihän hän enää sillä sitten tienaakaan. Johannan showssa pitää joka tapauksessa olla jotain muutakin kuin tanssia, Järvinen toteaa Hymylle.

-Johannan olisi syytä järjestää eräänlainen biisikilpailu. Hän voisi sitten valita itselleen biiseistä sopivimmat. Toki ymmärrän, että yksi ja sama biisi voi alkaa kyllästyttää. Olen antanut Tukiaiselle mahdollisuuden musiikin maailmaan.

Järvisellä on uusia suunnitelmia, eivätkä Tukiaisen puheet lannista.

-Minulla on tällä hetkellä upea kyky tiedossa. Vaalea, nuori nainen, joka on opiskellut Sibelius Akatemiassa. Aion tietenkin laajentaa artistipohjaani. Etsin myös koko ajan uusia kykyjä.

-Minua on myös kyselty politiikkaan. Erosin juuri keskustapuolueesta. Vain kansanedustajaehdokkuus kiinnostaa, Järvinen päättää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen

Kommentit

Iisalmelaiset ovat todella kateellisia Tuijalle! Ne ei saa ite mitään aikaiseksi mielestäni. Sisäsiitt……isia….voisi sanoa joku.
Heh.

No.

Kyl huomaa että Keskustalaiset täällä Tuijalle vittuillee…mitähän Iisalmen johdon päässä tapahtui, kestääkö päivän valoa…..minä Tuijana kertoisin….

Tiedoksenne;

Tuija Järvinen on toiminut 8 vuotta paikallispolitiikassa. Istunut kaikissa lautakunnissa sekä koulujen johtokunnissa!!! Ollut myös VARAVALTUUTETTU. Joten suu soukalle, ottakaa ilkeät immeiset ensin asioista selvää, please.

Tää on salaliitto. Akat nauraa matkalla pankkiin ja lukiessaan näitä kommentteja. Tuksu ei tee mitään, mitä uhkaa. Eikös Savon ainoaksi naisjulkkikseksi itsensä ylentänyt mikäliemanageri uhannut muuttaa etelämmäksi? ”Johanna Tukiaisen kerran uupumukseen pikaisesti sairastunut ex-manageri” ei ole mikään meriitti, eikä sillä pääse edes kansanedustajaehdokkaaksi. Ehkä Tuikku komppaa Tuksua siellä ”Como järvellä”? Who knows, who cares?

Jumalauta! Jos yksistään Iiiiiisalaaameeesta tuli 11 ääntä niin koko valtakunnasta tulee ihan taatusti melkein 12!

(anteeksi stadilaisuuteni, en osaa savon murteella halventaa lausettani)

Tuija ja Ville Schroderus voisivat yhdistää voimansa musiikkia tehdessään.. molemmat todella lahjakkaita ihmisiä…

Montako ääntä tuli viime kunnallisvaaleissa. Oliko yli 10. Ei ole ainakaan edustaja eikä edes varaedustaja. Eikä tätä rouvaa todellakaan täällä seurata niin kuin hän väittää. Luulee vain olevansa julkkis, vaikka suurin osa täkäläisistä ei häntä tunnistaisi vaikka vastaan tulisi. Toivottavasti muuttaa pois pilaamasta kaupungin mainetta. Sanotaan että Iisalmesta ihmeen hyvää, mutta se ei todellakaan tarkoita tätä tyrkkyä.

Harmi oli se, että tuksuun tarrasi tämä siivettelijä, joka oikeesti edes vähän alaa tuntevana haistoi markkinaraon oman julkisuuden pönkittämiseksi. Siis biisihän on kauhea, mutta oishan sen julkistaminen voinut olla ihan toista.

varmaan kukaan äänestää sua, etkö ymmärrä että maine menee kokoajan enemmän,jos avaat suusi.

Tukituija Virtanen rules! Voitko mieluummin heti ryhtyä ministeriksi, sussa on selvästi ainesta!

Siis ei rikosilmoitusta? Ei korvausvaatimuksia? Aika löysää… No, ehkä artisti itse pistää paremmaksi, vaikka onkin jo kadonnut julkisuudesta. Ps. Vaalea nuori nainen, joka on opiskellut Sibelius-Akatemiassa, nyt ihan pää kylmänä sitten, jookos…

Oma kommentti