Tuksu-tv avautuu keskiviikkona!

Johanna TukiainenPaljon huhuja, paljon puheita, paljon oletuksia…

Nyt on aika paljastaa koko totuus kohujulkkis Johanna Tukiaisen odotetusta kevättempauksesta, omasta reality-tv-sarjasta!

Tuksu-Tv käynnistyy Hymy.fi-sivuilla tulevana keskiviikkona. Julkisuudessa on virheellisesti väitetty ohjelman tulevan myös televisioon, mutta siitä ei ole kysymys.

Nyt kuka tahansa voi kurkistaa Tukiaisten residenssin huikean glamouriseen maailmaan Helsingin Jollaksessa. Tuksu-Tv:n katselijat pääsevät seuraamaan reaaliajassa ja aivan livenä, mitä kohukaunotar Johanna Tukiaisen olohuoneessa tapahtuu.

Prime time on joka päivä klo 21.00 alkaen. Silloin ”Tuksulandiassa” järjestetään erinäistä ohjelmaa. Actionia on luvassa luonnollisesti muinakin aikoina. Hymy ei kuitenkaan vastaa, mitä kameroiden edessä tapahtuu vai tapahtuuko mitään.

Tukiainen on luvannut järjestää muun muassa bileitä, joihin kutsuu julkkiksia.

-Johanna aikoo myös vetää keskusteluohjelmaa. Tarjolla on myös hengellistä sanomaa eli Johannan todistusiltoja. Vastapainoksi saatetaan nähdä seksivälinekutsut tai blondien silikonivertailuilta puhumattakaan Dolls-tanssiryhmän harjoituksista tai casting-tilaisuuksista, Hymyn toimituksesta kerrotaan.

Kamera pyörii Tukiaisen olohuoneessa koko ajan, 24 tuntia vuorokaudessa.

Tuksu-Tv:stä odotetaan yhtä kevään kohutuimmista viihdepuheenaiheista. Netti-tosi-tv:n piti jo avautua, mutta Tukiaiset lennähtivät Leville keikkailemaan. Nyt Tukiainen on luvannut pysytellä tv-tuotantonsa parissa.

-Kun Tukiainen on kysymyksessä, silloin tapahtuu, Hymyn toimitus uskoo.

Katselunautintoja ja yllätyksiä tuolta:

https://hymy.fi/tuksu-tv

Aiheesta lisää:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/tuksu-tv-starttasi-jytinalla

Teksti: Hymy
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Tuksu-tv

Kommentit

Joo olipa vaan taas blondi energiaa..Läskiä ja lotinaa..Ei paljo järki päätä pakota! Tuoki Kalinainen voi jeesus!!!! Asuntokin aika pliisu kyllä mulla on luksus koti tuohon verrattuna heh heh.Joo tää on nyt nähty ei tarvi katsoa enää.

Katotaan nyt että mitä paskaa se tuksu nyt on kehittänny. Ei sille neidille pieni kaunistuminen pahaatekis, mut mistä se pieni siihen tuli. Noh tuksu nyt on ruma kun rautakanki ,mut kanki on kauniimpi… Mut eipä sitä ole järjellä pilattu.

”Julkisuudessa on virheellisesti väitetty ohjelman tulevan myös televisioon, mutta siitä ei ole kysymys.”

Eipä taida suomesta sellaista kanvaa löytyä, joka tuksun kaltaiselle ”nätille” tytölle antaisi ruutuaikaa.

15 minuuttiasi meni jo Johanna….

Ei tota Tuksua jätkät muutenkaan kattos. Muiajt kattoo. Nee ei kato peliä.

Mahtaa olla hiljaset avajaiset kun samaan aikaan tulee SUOMEN peli!! Lätkässä on enemmän GLAMOURIA ku Tuksuissa.. 😀

Kommenttiin nro 25: Kiva kun siellä peräkylissäkin näkyy jotain naisentapaista. Malta nyt kuitenkin mennä hoitelemaan lampaat ja muut naisen korvikkeet, äläkä unohdu tuijottelemaan vaan pullukoita silikonipalloja.

Tässä sitä on katseltu jo puolituntia. TUksu-TV avautui 00.00 klo keskiviikkona. Johanna aamutakkinsa riisui ja nami namia näkyi heti.

https://hymy.fi/tuksu-tv

Ja varmaan sitten siskon käsi niillä silikonirinnoilla.

Tulee mieleen, että jos sirkuksen friikeille nauraminen on väärin, niin mitä tämä sitten on? J-Tuk kaipaisi jotain apua, ei omien harhojensa boostausta. Juu, en katso.

”Tarjolla on myös hengellistä sanomaa eli Johannan todistusiltoja. Vastapainoksi saatetaan nähdä seksivälinekutsut tai blondien silikonivertailuilta”…SIIS MITÄ VITTUA NYT TAPAHTUU? Jeesuksen muotoisia dildoja?

taas saa kansa mitä haluaa!!! mutta kyllä sitä paskaa tosin pelloltakin löytää ilman että jotain tuksua tarttee katsella..mutta jos täytyy niin pistä aurinkolasit päähän ettei tartte hävetä kun puolivaloilla totakin tynnyriä.

Eikö nyt ole varaa korjata kirurgisesti tuota roikkuvaa muotopuolta huulta? Karmeen näköinen vammainen.

EVVK, ei todellakaan kiinnosta.
Kuka vielä moisesta p**kasta maksaisikin jotain.
Hyi hitto

Tästä tulee oikeesti ensimmäinen tv-sarja, jota pitää kuunnella. Ei noin hemaisevaa naista kestä katsella.. yäähh

Onks tolle joku tintannu mustat silmät vai miks se on noin karmee ja turvonnu?

Totta kai katotaan vaikka vähän meinaakin olla kade. Siis oikeesti LISÄÄ KAUNIITA NAISIA!!!

Uiveloista on tuo kuva, eikö sillä ole linnunsulkia silmissä ihan selvästi? Ei tarvii katsoa, voi luottaa siihen, että oleelliset kämmit ja muut sähläykset näkyy aina otsikoissa. Kuten ennenkin 😀

Katsoisin mieluummin ketä tahansa muuta julkkista tuollaisen kautta, tai siis jotain _oikeaa_ julkkista ylipäätään.

Hei Bazooga. Ihan oikeasti. Vähänkö oot läski lähiömamma, jolla ei oo muuhun kuin tonnikalaan ja riisiin varoa. Jos sä sanot Johannaa rumaksi tossa kuvassa, niin hanki nyt se peili jostain. Vähän äkkiä.!

Onks kuvan perusteella Manaaja 4 filmattu ja nyt levitykseen.

Aion kyllä katsoa. Maksaa kuulemma vähän mutta haloo. Paskemmastakin maksaa. Nautintoja luvassa.

Oma kommentti