Tuksu-TV starttasi jytinällä!

Johanna TukiainenKohublondi Johanna TukiaisenTuksu-TV starttasi eilen vauhdilla. Kohuja ja kommelluksia ei illasta puuttunut. Blondin Julia-sisar otti avajaiset niin tunnollisesti, että sammui jo alkuvaiheessa. Sitä aiemmin hän oli ehtinyt esittää seksitanssia paikalle tulleelle BB-Henna Kalinaiselle ja ex-kansanedustaja Tony Halmeelle. Hymyn keskustelupalstalla kävi kuhina, kun katsojat arvailivat, oliko Playboyssakin poseeranneella Julialla lainkaan pikkuhousuja.

Ruoaksi tarkoitettu pitsa paloi pohjaan, mutta sipsit paikkasivat tunnelmaa. Kuoharia kului, ja olipa paikalla myös väkevää pirtua boolin muodossa.

-Mun on otettava nyt pirturyyppy, jotta pääsen kommenttini yli, Johanna vitsaili möläytettyään rasistisen komentin tummaihoisista.

Tony Halmeen kanssa kuherrellut Johanna kertoi tuntevansa Halmeen kanssa sydänystävyyttä. Osasyynä tähän on samankaltaiset mielipiteet.

-Mäkin inhoan neekereitä. Pahimmat sairaudet tulevat Afrikasta, Johanna pasmensi.

Oharit!

Mukana bileissä oli myös BB:stä tuttu Antti Kurhinen, jonka välit BB-Hennaan ovat selvästi lämmenneet. Pari kiehnäsi ja pusutteli toisiaan.

Paikalle piti tulla myös muuta BB-jengiä, muun muassa Mian ja Teron, mutta he tekivätkin oharit.

Hyvä alku

Hymystä kerrotaan Tuksu-TV:n alkustartin olleen odotusten mukainen. Suomen jääkiekkopelin päätyttyä katsojia tosi-tv-show´lle tuli enemmän.

-Tukiaisilla sattuu ja tapahtuu, joten eipä ihme, että se kiinnostaa katsojia. Moni syksyn BB-kautta odotteleva pitää Tuksu-TV:tä hyvänä verrokkina, naurahtaa Hymyn toimituspäällikkö Juha-Tapio Tuomela.

Torstaina Tuksu-TV:ssä nähdään muun muassa Johannan ääninäyte ja kuullaan hänen pianokonserttinsa. Singleä levyttävän Tukiaisen laulua ei ole koskaan kuultu julkisuudessa, mutta nyt sen arviointiin tulee mahdollisuus.

Tuksu-TV:n prime time on joka päivä klo 21.00, mutta Tukiaisten olohuoneeseen voi kurkistaa 24h vuorokaudessa.

Tuksu-TV:n linkki:

https://hymy.fi/tuksu-tv/tanaan

Aiheesta muualla:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/tuksu-tv-avautuu-keskiviikkona

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen, Big Brother, BB, Henna Kalinainen, Antti Kurhinen, Tony Halme, Tuksu-tv

Kommentit

Kertoikohan Johanna Tukiainen P.Diddylle vihaavansa neekereitä, kun ne biletti yhdessä?

Vai onko Johanna sellainen, että esittää ystävää ja sitten selän takana haukkuu NEEKERIKSI?

”-Mäkin inhoan neekereitä. Pahimmat sairaudet tulevat Afrikasta, Johanna pasmensi.”

Rotublondi-Johanna joutuu helvettiin. Ei Jumala tykkää kun syrjitään toisia.

Mitä muuten tarkoittaa ”pasmensi”? Nykysuomen sanakirjassa ei ole verbiä ”pasmentaa”?

Jaksaako noi dokaa viikot läpeensä? Roppa ainakin näyttää, että kyllä jaksaa.

Hienoa, upeaa !

Evoluutio on ottanut uuden askeleen. On syntynyt uusi, ylivertainen ihmisrotu, joka on kaunis, älykäs, rikas ja sairauksista vapaa. Ja vieläpä lisääntymishaluinen.

Tukiaiset ovat ihania ihmisiä. He tarjoavat meille juuri sitä viihdettä, mitä kansa haluaa katsoa. He, siis kansa, matkii heitä, siis tukiaisia, viikonloppuisin ja joskus myös arkena. Tähän kansanosaan valitettavasti törmää aika usein, joten valittaen täytyy tunnustaa, että en uhrannut rahojani tähän viihteeseen.

Tässä kohtaa olis kiva kuulla muuten katsojalukuja…

En ihan heti ois uskonu että julkinen media levittää näin rasistista materiaalia!
Toivon jumalauta että tästäki tulee samalainen tähdenlento kun Mikkosten maailmasta!

”Kuoharia kului, ja olipa paikalla myös väkevää pirtua boolin muodossa.

-Mun on otettava nyt pirturyyppy, jotta pääsen kommenttini yli, Johanna vitsaili möläytettyään rasistisen komentin tummaihoisista.”

Ei kai vaan Jollassalossa olla vaan tehty alkoholirikosta? Pirtun hallussapito kun on luvanvaraista. En usko, että kovinkaan monta luvanhaltijaa on ollu paikalla. Sietäiskö tutkia?

Aiheesta mm:

http://www.mtv3.fi/uutiset/arkisto.shtml/arkistot/kotimaa/2001/01/44830

Tottakai starttasi jytinällä. Kun satakiloinen henkilö ryntää liikenteeseen, niin vähän siinä tanner tömisee ja lattia jytisee.

No nythän se nähtiin, Arjalalaisia koti natseja haukkumassa muun värisiä ihmisiä ja hymy on mukana tälläisessä toiminassa. On tainnut hymy lehden duunareilta mopo lähteä käsistä kun tälläistä paskaa levitätte. Loppuu muuten kuin seinään kun joku tekee ilmoituksen ohjelman sisällöstä ja voipi olla että syytekin tulee neekereiden mollaamisesta ja vähemmistön halveeraamisesta. PS: En odota että tämä viesti näkyy täällä vaan eiköhän joku koti natsi sen poista täältä.

Tämäkö on uskovaisen ihmisen toimintaa??? Wattu miten kaks naamanen ihminen voi tuo ”Tuksu” olla….yöks.

Kommentille nro 3 Ei siellä ainakaan klo 20.15-21.15 ollut muita kuin Halme ja Kaalinainen ja joku BB kundi. Myöhemmin tuli kaksi ex-Dolls tanssijaa ja Juliaa ja sen kundikaveria Markusta ei voi laskea vieraiksi kun ne asuu siellä. Vieraita oli näissä megabileissä siis 5 kpl

Ai ei ole Tuksun ”laulua” kuultu koskaan ennen…hmmmph, kyllä ollaan. Jollain radiokanavalla Tuksu yritti laulaa jotain englannin kielistä biisiä, jota ei melodiasta olisi tunnistanut millään, mut sanoista sitten ja lauloihan Tuksu Maria-showssa paljon onnea vaan 😉 Eiköhän tuo Tuksu ja sen ”vauhdikas elämä” ala olla jo menneen talven lumia…eiliset bileet varsinkaan ei eroa harmaavalaan kekkereistä millään muotoa…tai noh, jengi ei ehkä vedä tollasia övereitä ja päästele sammakoita suustaan suorassa lähetyksessä…haha, voi sitä morkkiksen määrää, mikä koittaa kun Tuksulandiassa heräillään!

Älä ny paskaa jauha. Ostin kolme tuntia kun olin lapsenvahtina. Olihan siellä useempia vieraita.

Olihan hurjat juhlat, tupa täynnä julkkiksia ja vieraita…peräti kolme vierasta. Hyvä Tuksu, kunnon emäntä osaa vetää tuvan täyteen porukkaa, varsinkin kun kyseessä on oman reality-tv:n ensi-ilta.

Tuksu-tv todisti vain sen mitä on kirjoitettu jo pitkän aikaa. Tuksu on todellakin täys kana ja vailla itsekritiikkiä. Sisko Julia heilui jo varmaan 3 prom. jurrissa jo klo 20.00, tosi upeeta. Tuksu kiehnää Halmeen sylissä puolialasti, makkarart pursuen ja selluliittiheiluen…hyi viddy. Mitäs ne rasistiset kommentit oli? Selittelemistä taitaa tulla aikalailla? Oikeesti miten noi kehtaa enää naamaansa näyttäämissään.

Oma kommentti