Tuksu-TV starttasi jytinällä!

Johanna TukiainenKohublondi Johanna TukiaisenTuksu-TV starttasi eilen vauhdilla. Kohuja ja kommelluksia ei illasta puuttunut. Blondin Julia-sisar otti avajaiset niin tunnollisesti, että sammui jo alkuvaiheessa. Sitä aiemmin hän oli ehtinyt esittää seksitanssia paikalle tulleelle BB-Henna Kalinaiselle ja ex-kansanedustaja Tony Halmeelle. Hymyn keskustelupalstalla kävi kuhina, kun katsojat arvailivat, oliko Playboyssakin poseeranneella Julialla lainkaan pikkuhousuja.

Ruoaksi tarkoitettu pitsa paloi pohjaan, mutta sipsit paikkasivat tunnelmaa. Kuoharia kului, ja olipa paikalla myös väkevää pirtua boolin muodossa.

-Mun on otettava nyt pirturyyppy, jotta pääsen kommenttini yli, Johanna vitsaili möläytettyään rasistisen komentin tummaihoisista.

Tony Halmeen kanssa kuherrellut Johanna kertoi tuntevansa Halmeen kanssa sydänystävyyttä. Osasyynä tähän on samankaltaiset mielipiteet.

-Mäkin inhoan neekereitä. Pahimmat sairaudet tulevat Afrikasta, Johanna pasmensi.

Oharit!

Mukana bileissä oli myös BB:stä tuttu Antti Kurhinen, jonka välit BB-Hennaan ovat selvästi lämmenneet. Pari kiehnäsi ja pusutteli toisiaan.

Paikalle piti tulla myös muuta BB-jengiä, muun muassa Mian ja Teron, mutta he tekivätkin oharit.

Hyvä alku

Hymystä kerrotaan Tuksu-TV:n alkustartin olleen odotusten mukainen. Suomen jääkiekkopelin päätyttyä katsojia tosi-tv-show´lle tuli enemmän.

-Tukiaisilla sattuu ja tapahtuu, joten eipä ihme, että se kiinnostaa katsojia. Moni syksyn BB-kautta odotteleva pitää Tuksu-TV:tä hyvänä verrokkina, naurahtaa Hymyn toimituspäällikkö Juha-Tapio Tuomela.

Torstaina Tuksu-TV:ssä nähdään muun muassa Johannan ääninäyte ja kuullaan hänen pianokonserttinsa. Singleä levyttävän Tukiaisen laulua ei ole koskaan kuultu julkisuudessa, mutta nyt sen arviointiin tulee mahdollisuus.

Tuksu-TV:n prime time on joka päivä klo 21.00, mutta Tukiaisten olohuoneeseen voi kurkistaa 24h vuorokaudessa.

Tuksu-TV:n linkki:

https://hymy.fi/tuksu-tv/tanaan

Aiheesta muualla:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/tuksu-tv-avautuu-keskiviikkona

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen, BB, Big Brother, Henna Kalinainen, Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen, Tony Halme, Tuksu-tv

Kommentit

Oma kommentti