Tuksun biisi poistettiin YouTubesta – Teosto kiinnostui!

Kohukaunotar Johanna Tukiaisen kohuttu SEXX-biisi on poistettu YouTube-verkkopalvelusta.

Esko Koivumiehen tuottaman kappaleen kohtalosta kiinnostuivat myös Teoston lakimiehet kuultuaan, että kappaletta oli käyty katsastamassa kahden päivän aikana yli 60 000 kertaa, manageri Tuija Järvinen kertoo.

-Katsottiin, että eri tahot menettävät jo niin tuntuvia rojalteja, että näin tehtiin. Tämä on tosin hyvin harvinaista. Nyt kappaleen voi ladata kahden viikon ajan vain www.hitlantis.com:sta, Järvinen kertoo.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Esko Koivumies, Teosto

Kommentit

Ei kait sitä youtube -videota kukaan sen kappaleen takia käynyt kuuntelemassa, vaan nähdäkseen Tuksun kammottavuuden. Tuksulla nyt on sellainen viihdearvo. Tais vähän Koivumiehet ja muut laskea väärin, kun kuvittelevat että kappaletta tullaan myöskin lataamaan 60 000 kertaa ja siitä tulee listaykkönen. Virhearviointi.

Eiköhän lopeteta kaikki kommentointi vanhastapiiasta?Höpötelköön omiaan naamakirjassa,sillä julkisuudella ei kovin kauas pötkitä.

hmmmm… videolla oli katsojia kolmeen päivään n.40 000 !!!!1
miksi siihenkin liioteltiin parikymppii ?
luuleeks ne urpot et teosto tai jokin muu taho maksaa heille jotain? ja jos ny liiotellaan niin massia saadaan enemmän ??????+ !!!HUH !
NOOO… hemaiseva sisko-jUULIA olis hyvä Ii Äf Koon maalisummeriks.. KOFF tietenkin sponsorois neidon siihen hommaan 😉

Tietääköhän Teosto, että tuikun mukaan ne olis kiinostunut asiasta ?

Eikä,olin just aatellu kuunnella sen kun siinä huokaillaan niin kiihkeesti 😀

Jos tuksulla ei mene hissi ihan ylimpiin kerroksiin, niin ei kaikki inkkarit taida nuilla Järvisellä ja Koivumiehelläkään olla kanootissaan.

Hei haloo ja herätys. Tämä ns. laulu on järkyttävintä paskaa mitä voi kukaan edes ajatella kuulevansa! Teosto kiinnostui vain siksi että kuinka tällaista paskaa voi edes julkaista. Tekevät esimerkkitapauksen, varoittavan sellaisen. Älkää tehkö tällaista musiikkia, älkää kuunnelko tällaista musiikkia ja älkääkö koskaan kukaan maksako tällaisesta paskasta yhtään senttiä.

Plagiointi on ihan eri asia, kun ladata vaikka joku kappale toisesta paikasta toiseen. Plagiointia voisi olla esim kappaleen tahallinen kopiointi muutaman soinnun muutoksella. Jos tuksun sexx olisi jo ennen tehty, niin silloin esko olisi plagioinut biisin, mutta lataaminen ei ole plagiointia.

Olispa joku ollut aika tervävä, jos olisi osannut etsiä Hitlantiksesta tuksun biisin, ennen kun tuide ja esko siitä kertoi radio rockin haastattelussa.ja olisi laittanut sen youtubeen. Radio Rockissa biisi esitettiin tuiden ja eskon mukaan ensimmäisen kerran ja julkistettiin haastiksen yhteydessä. Youtubeen biisi oli ilmestynyt kumminkin edellisenä iltana….joku ei oikein täsmää.
60.000 selittyy sillä, että youtuben ominaisuuksiin kuuluu hakea uusia latauksia ja kun hakusana sexx tuo tuksun biisin, niin kyllä sieltä on maailmanlaajuisesti etsitty ihan muuta, kuin tuksun biisiä…joku on pettynyt, kun sex tuokin tuksun kiekumista konemusan tahdissa.Eri läähätys on se mitä on etsitty. Tuidella on paljon oppimista..heheheheh

Mikäli oikein muistan ko.biisi oli kuunneltavissa youtubessa samana päivänä kuin Koivumies ja Järvinen olivat Radio Rockin lähetyksessä.Tietääkseni biisiä ei vielä silloin ollut Hitlantisissa

Ihan oikeesti, jos Tuksu on teistä niin huono, niin miksi kommentoitte sitä koko ajan? Taitaa vaikuttaa teihin aika voimakkaasti, kun tarttee koko ajan morkata sen tekemisiä ja tekemättä jättämisiä? Get a life!
(Ja siis Tuksuhan ei kiinnosta teitä yhtään…?)

Uusin 2010 hitti on siis saapunut kunnon otsikoilla. 60.000 katselijaa mut kuinkahan moni kuunteli biisin loppuun?

Kommentit:

”Luovutin jo ekalla minuutilla…”

”Ekalla sekunnilla päätin että tää pelleily saa loppua!”

”Musiikin ystävänä katselen vain Tukiaista ja kauneuden ystävänä vedän verhot eteen”

”Puolivälissä mä tulin hulluksi”

Saahan sitä siellä Hitlantiksessakin ilmaiseksi kuunnella (jos nyt ihan välttämättä joku haluaa). Miten se eroaa siitä, että sitä kuuntelee ilmaiseksi YouTubesta?

haista teosto paska! vittu mitä pelleilyä se koko homma

Vierailija kirjoitti:
”Biisi oli laitettu youtubeen silloin, kun sitä ei vielä kellään muulla ollut, kuin Tuikulla ja Eskolla sekä ehkä Tuksulla. Siis miten se on mahdollista ? Tuikku laittoi biisin youtubeen ja sai sillä biisille ilmaista mainosta, kun kaikki kirjoittaa tuikun tiedotteita. ”

Nyt kotisalapoliisi on ihan väärillä jäljillä. Biisi ilmestyi ekana Eskon ja Tuiden laittamana hitlantikseen. Ja sieltä joku ”plagioi”=latasi sen youtubeen.

http://www.hitlantis.com/#/johanna-tukiainen

Siis kuka tuollaisen läähätyskappaleen ostaisi? Itse kävin sen kuuntelemassa ja voin kertoa että pahempaa kuraa ei löydy edes vanhan puliukon uikkareista. Ihmisten hauskuutukseenhan tuo on..

Siis huom. Tuikun mukaan lakimiehet Teostossa kiinostui, mutta todellisuudessa varmaan eivät edes tiedä koko asiasta….

1+1 on 2…tai ainakin pitäisi olla. Biisi oli laitettu youtubeen silloin, kun sitä ei vielä kellään muulla ollut, kuin Tuikulla ja Eskolla sekä ehkä Tuksulla. Siis miten se on mahdollista ? Tuikku laittoi biisin youtubeen ja sai sillä biisille ilmaista mainosta, kun kaikki kirjoittaa tuikun tiedotteita. Jos 60.000 kävi kuuntelemassa, niin moniko kuunteli loppuun ? Veikkaan että muutama ehkä jaksoi kuunnella. Kukaan tuskin latasi sitä itselleen. Ei varmasti tule teille yhtään tappiota ja kyllä tuo mainostuskin on aika heppoista ja säälitävää. Luuletko tuikku ihan aikuisten oikeesti, että joku maksaisi tuosta biisistä ? Luuletko kenenkään oikeesti haluavan tuon biisin koneelleen ? Ei hitto sun kanssa….

Hahahaha! Olisi kyllä mielenkiintoinen ennakkotapaus jos biisin youtubeen ladannut joutuisi maksamaan 60’000 levyn hinnan + muut korvaukset =) Voisi olla ’pieniä’ maailmanlaajuisia vaikutuksia 😀

Tuskin siinä nyt niin suuria summia on menetetty harva olisi valmis maksamaan biisin kuuntelemisesta saatikka että olisi ladannut sen itselleen.Se käytiin kuuntelemassa vain todetakseen että tuksu ei osaa laulaa

Poistettu?`Mitä? Tukiaivon biisi? Miksi ihmeessä, sehän on ihan hirveetä paskaa?!

Teosto kiinnostui? Tukituija sinne rimpautteli.
Kukahan tuotakin edes ilmaiseksi lataa!

No TukiTuija ollut asialla. Sehän vinku tosta ”plagioinnista” (HUUTONAURUA) YouTubeen ja joku neuvoi, että tekeleen saa pois sieltä kun ilmoittaa perustelut palvelun tarjoajalle. Ja nyt on ”tiedote” (taas HUUTONAURUA) sitte toimitettu ja paskatekele poistettu YT:sta. Radiosoittoja tuskin tulee mutta onneksi keikkaa puskee Tuhnulla niin saatanasti, että niitä varten pitää tehdä ainakin 2,2 kopiota. Piste.

Ei varmaan ole yhtä paljon kävijöitä kuin youtuben kautta.
Ei kai tuo muuten ketään kiinnosta kuin huumorimielessä.

IHAN OIKEIN!!! KUINKA MONI MUSIIKIN TEKIJÄ JÄÄ ROJALTEJAAN VAILLE NÄIDEN ”KAAPPAUSTEN” TAKIA! KAAPPAREILLE SAKOT!!!

Oma kommentti