Kuva Kari Pekonen

Tuksun isältä Markulta erikoinen ilmoitus Tukiaisten vihaajille

Johanna Tukiainen perheineen kertoo nykyarjestaan Hymyn painetun lehden haastattelussa. Markku-isällä todettu muistisairaus on johtanut siihen, että hän on osin hoitokodissa, osin kotihoidossa. Viimeiset kaksi kuukautta omaishoitajan roolissa on ollut Johanna-tytär.

Johanna kertoo saaneensa viime aikoina tappouhkauksia ja tekaistun kutsun Linnan juhliin. Poliisi tutkii nyt asiaa.

Johanna ei kuitenkaan kanna kaunaa ja kertoo antaneensa kaikille vihaajilleen anteeksi. Nyt ääneen tulee isä-Markku.

-Tervetuloa kotiimme kahville. Keitämme kaikille meidän perheen vihaajille kahvit, niin he näkevät, että olemme aivan tavalinen rakastava perhe, Markku toteaa.

-On väärin että ihmiset kohdistavat vihansa meihin vanhempiin. Johanna on tehnyt joskus elämässään vääriä ratkaisuja, emmekä me vanhempina ole voineet niihin vaikuttaa, toteaa Marja-äiti.

Lue juttu painetusta lehdestä.

Teksti:Hymyn toimitus, Jasmin Määttä
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Tuksu, Johanna Tukiainen Markku Tukiainen, Tukiainen, Marja Tukiainen

Kommentit

Tuskin Markku edes tietää, mitä sanoja on taas suuhunsa laitettu. Mulla on sellainen käsitys, että tuon perheen tapaa pitää lukijoita tyhminä pikemminkin aiheuttaa halveksuntaa kuin vihaa. Suuret on luulot, mutta kai he tekevät sitä minkä parhaiten osaavat, patsastelevat juorulehdissä luuloineen ja kaularisteineen.

Markku on Tuksun kertoman mukaan pihalla kuin potkukelkka ja antaa selväjärkisempiä lausuntoja medialle kun tyttärensä koskaan?

Oma kommentti